| İftira Atmaca... | |
|
+21Robert Brandon Eclipse Aphrodite Laneivera Rachel Maggié Gladwell Audrey E. Moreau Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Edward J. Longrange Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Ludmila Orlenda Nieltseva Mnestra Laodameia Iarea Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese Janice Audorphe L'Amour F. Xaviér Graimouré Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mnestra Laodameia Iarea Vampir
Mesaj Sayısı : 52 Tarafı : Ne fark eder ki? Kan Durumu : Senin ki neyse benimki de o ! Rp yaşı : Senin için 19 Evcil Hayvan : -............... Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Paz Ocak 24, 2010 10:03 pm | |
| Rahibe...
I-ıh cık Alttaki burnuna halka takıp Taksim Meyda'nında oynamaya bayılır | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 10:24 am | |
| Pek sayılmaz... Oynama kısmı beni biraz ürküttü^^'
Alttaki klasik müziğe bayılıyor! | |
|
| |
Edward J. Longrange Hufflepuff I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 167 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13 Asası : Söğüt , 101/4 , hışırtı, Tılsım dersi için ideal bir asa Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 10:25 am | |
| Eh xD Altaki bin sayfalık kitapları okumaya bayılıyor xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 52 Tarafı : Ne fark eder ki? Kan Durumu : Senin ki neyse benimki de o ! Rp yaşı : Senin için 19 Evcil Hayvan : -............... Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 10:27 am | |
| Bayılmak denemez...
Alttaki kardan korkuyor... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 167 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13 Asası : Söğüt , 101/4 , hışırtı, Tılsım dersi için ideal bir asa Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 10:29 am | |
| O sekiz sene önceydi xD Altakinin hiç rp sevgilisi olmadı | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 10:34 am | |
| Yeap !
Alttaki 15 yaşından küçük ? | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:26 pm | |
| | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:33 pm | |
| Hayır.. Alttaki evlilik meraklısı.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:35 pm | |
| Hayır, hatta ben çok tırsıyore, annem beni evlendirmek istiyore, ben 4 tane evlilik teklifi alıyore, ama kabul etmiyore. Alttaki; pul koleksiyonu yapıyor. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:36 pm | |
| Hayır.. Hayatımda heç görmedim... Alttakinin gözünü para bürümüş. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:37 pm | |
| Hayır, fakir ama gururluyum ben. XD Alttaki en az bir kez intihara kalkıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:38 pm | |
| Yanlış, boya malzemelerim, ps3 oyunlarım, kitaplarım için para bulsam yeter Iska- Yoo, yapmadım öyle bir şey.
Alttaki; bu gün çok keyifli? | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:41 pm | |
| Yanlış, normal mod. *__* Alttaki palyaço modunda? | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:42 pm | |
| Nayır ^^
Alttaki dışarı çıkmak ve karda oturmak istiyor? | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:44 pm | |
| Yok, ıslanmak istemiyorum. Alttaki teletabik. XD | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:45 pm | |
| Yok daha neler? xD
Alttaki tam bir Efes Bira manyağı! | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 1:47 pm | |
| Hayır, Smirnoff Votka'yı tercih ederim. *__* Alttaki ilköğretim öğrencisi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 4:24 pm | |
| Ah keşke, en azından fizikle uğraşmak zorunda kalmazdım!
Alttaki çikolata bağımlısı? | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Ptsi Ocak 25, 2010 4:29 pm | |
| Fazlasıyla.. Yazın kriz geçirmiştim sanki çikolata yemezsem ölecekmişim gibi geliyodu.. :) Alttaki kuaföre gitmeden duramıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Salı Ocak 26, 2010 2:11 pm | |
| Öyle bir kuaför otaku'm yok. XD Alttaki msn'de Türkçe'yi katlediyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Salı Ocak 26, 2010 3:08 pm | |
| I-ıh yapmam ben öle iyrenç ötesi bişi XD
Alttaki araknofobik (örümcekten ölesiye korkan)? | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Salı Ocak 26, 2010 4:12 pm | |
| yokk örümcekden korkmam.. Alttaki hiç perma yaptırmadı... | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Salı Ocak 26, 2010 4:20 pm | |
| yaptırmadım tabi xD
alttaki photoshop kullanamaz... | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Salı Ocak 26, 2010 4:32 pm | |
| Doğru xD Altaki Dershaneyi çok sever xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İftira Atmaca... Salı Ocak 26, 2010 4:35 pm | |
| Tabi canım tabi... Ondan asıyordum zaten 8de :D
Alttaki makarnadan nefret eder? | |
|
| |
| İftira Atmaca... | |
|