| Sohbet | |
|
+28Aurora Midnight D'ior André Schoeller Morticia Diva Muireann Gillermo Miguél Ramírez Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Darq Black Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Ludmila Orlenda Nieltseva Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Mnestra Laodameia Iarea Kaoru Ai Kira Elijah J. Mc'Reid Rain Destiny Gamaliel Rosepery Dé Querin Tess Meridith Albanese Winona Bannatyne Dianne Dickenson F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
André Schoeller Çellist & Schoeller Café Sahibi
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Paris. Meslek : Çellist & Café sahibi. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Belli değil. Tarafı : Kendi tarafında. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 22. Asası : Gül. Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Salı Şub. 09, 2010 8:55 pm | |
| Yepyeni karakterimle karşınızdayım :D Eee nasılsınız? | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 11, 2010 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 11, 2010 3:48 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 11, 2010 4:10 pm | |
| Haydan Huyagiden diye bir espiri yapasım geldi XD Vladimir ayarımızı bozdu XP | |
|
| |
André Schoeller Çellist & Schoeller Café Sahibi
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Paris. Meslek : Çellist & Café sahibi. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Belli değil. Tarafı : Kendi tarafında. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 22. Asası : Gül. Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 11, 2010 6:10 pm | |
| Teşekkür ederim ashahasasua :D :D | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 20, 2010 6:54 pm | |
| - Anika Freyja Jørgen demiş ki:
- Haydan Huyagiden diye bir espiri yapasım geldi XD Vladimir ayarımızı bozdu XP
Yoo güzel espriydi. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 20, 2010 11:51 pm | |
| Yürütme bir espiriydi, benim kafam basmıyor. asasdsfs | |
|
| |
Aurora Midnight D'ior Biçim Değiştirme Profesörü
Mesaj Sayısı : 19 Tarafı : Ben çıkarlarıma göre hareket ederim, taraf tutmam. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Karaağaç Evcil Hayvan : Havyanları sevmem. Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 12:35 pm | |
| Şu yeni sistemler kafamı karıştırmaya başladı. Bir an önce açıklasanız keşke :) Ben Aphrodite'i ne yapıcam onu düşünüyorum kaç gündür.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 1:12 pm | |
| Whee, Sasha. Gel sen şöyle yanıma bakayım *-* Oy, oy *-* Ben sana yeni sistemi anlatırım, istersen Kaoru ve Rainde yardımcı olur *-* aajasdsa | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 2:02 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 4:05 pm | |
| - Euphoria Nephthys demiş ki:
- Şu yeni sistemler kafamı karıştırmaya başladı. Bir an önce açıklasanız keşke :) Ben Aphrodite'i ne yapıcam onu düşünüyorum kaç gündür..
Halledicem bi'ara.. Ama hâlâ eksik sistemler var. Onları da tamamlayıp açıklamayı düşünüyorum (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 4:21 pm | |
| Dırdırcı'yı kaptım ben :D Eğer Lord ve Lady seçmeyi düşünecekseniz şu an kendimi öldürebilirim! Başka birini Lady olarak görmek hoşuma gitmez ;) | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 6:27 pm | |
| Karışıklığın nedeni Çisem'in önce ayrılıp sonra dönmesiydi. Umuyrum ki öyle bir karışıklık olmaz tekrar. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 7:02 pm | |
| Biri bir şey söylesin, lütfen :) Lady falan seçilecek mi tekrar? Benim kafam iyice bulandı zaten..
**Natalia nasıl ama =D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 7:21 pm | |
| Hayır, yeni sisteme göre lady/lord alımı olmayacak ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 7:36 pm | |
| Ohh, içim nasıl rahatladı bir bilsen =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 7:50 pm | |
| Zaten alım olacak olsaydı herhalde bu istekle senden başkası olamazdı .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 8:10 pm | |
| O kadar olsun canım.. Rp'ye başladığımdan beri Lady'lik yapıyorum ben =D
Kaçamak; online üyelere imza avatar yapıyorum şu anda, sürpriz yapıcaktım aslında ama, huyum kurusun işte :P Konuma sık sık bakmanızı tavsiye ederim sayın vatandaşlar =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 8:11 pm | |
| Hii. Ben de imza yapıyorum ama beceremiyorum .d ahh, evet benim de huyum kurusun bu işte kötüyümdür .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 21, 2010 8:12 pm | |
| Hepimizin huyu kurusun madem.. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Şub. 22, 2010 11:50 pm | |
| - Aphrodite Laneivera demiş ki:
- Yaşasıın! Wuuuu! =D
Güzel tepkiler alıyorum XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Şub. 23, 2010 4:27 pm | |
| Bunlar bu aralar verdiğim tek güzel tepkiler zaten.. | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 27, 2010 1:42 pm | |
| Çok kötü grip oldum ya geçmiyor bir türlü T_T
Sacchi-chan neden ortalıkta yok peki, bilen var mı? T^T | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 27, 2010 2:37 pm | |
| Geçmiş olsuun ):
Sacci-chan ortalıkta ki ^^ Ama o inek, o feci inek oldu ^^ Bir hafta konuşmadık hatta son iki gündür konuşabiliyoruz ^^ İnek olduğu için rp yapamıyor ^^ | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 27, 2010 3:15 pm | |
| Sağol ^_^
Neyse o derslerini çalışsın, cici kız olsun, biz yokluğuna dayanırız =P | |
|
| |
| Sohbet | |
|