| Sohbet | |
|
+28Aurora Midnight D'ior André Schoeller Morticia Diva Muireann Gillermo Miguél Ramírez Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Darq Black Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Ludmila Orlenda Nieltseva Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Mnestra Laodameia Iarea Kaoru Ai Kira Elijah J. Mc'Reid Rain Destiny Gamaliel Rosepery Dé Querin Tess Meridith Albanese Winona Bannatyne Dianne Dickenson F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:23 pm | |
| Bende galiba bazı sebeplerden dolayı bırakıcam gibi zaten istediğim konumda değilim... Herşeye rağmen deniyorum.birazcık zevk almayı ama zaten yaptığımız rp bile yarım kalıyor günler sonra cevaplar geliyor...Hala daha pmlerime cevap gelecek adminlerimiz var ve üyelerle yapacağımız rpler için istek bekliyorum yok...Neyse belkide bizim elimizde bu siteyi kurtarmak zararın neresinden dönülse kardır. Ben uğraşcam! | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:24 pm | |
| Dicle :) Bir tane açmıştım, 1,5 yıl falan oldu sanırım, forumları hala yarım.. Uğraşmak istemiyorum, çok sıkıcı forum açmak =D Noluyor yahu?! Herkes niye rp'yi bırakıyor ki şimdi?? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:26 pm | |
| Site boş vampir dostum.Kimse yok adamın canı sıkılıyor...Keşke 2005-2006lıara gitsek ozaman ne güzel rp ler yapıyorduk. En azından tek bir rp sitesi vardı kaliteli. Günde 1000 kişi giriyordu. Herkes lejant yazıyordu(o zaman modaydı xD) Ah aaah! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:29 pm | |
| Bu sitede çok online olan yok, doğru.. Ben hergün sabahtan akşama kadar birileri mesaj atsın, cevap vereyim diye mal mal bekliyorum mesela =D Ama herkes sizin gibi bırakırsa, hiç online kişi olmaz, bir de öyle düşünün.. Online olmayanlarda kendileri kaybederler. Vampirler hakkında, alımlar bir süreliğine kapatılabilir belki, dicem ama çok vampir yok ki, sadece online olan kişiler vampir.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:34 pm | |
| Baksana Hogwarts'a sadece ben Quidditch Sahasıyla Ders alanına çeki düzen verip başlıklar açtım...Benden başka yapan varmı?
Okadar online oluyorum hala bi hareketlenme göremedim... | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:35 pm | |
| Dost site işlerine girsek olabilir mi acaba bir hareketlenme? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:36 pm | |
| Bilemiyorum.. Ama olur sanırım. | |
|
| |
Rachel Maggié Gladwell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:38 pm | |
| Dost site olacak site mi kaldı ama. Çoğu sitede artık işlemiyor zaten.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:46 pm | |
| Şuan bir çok üyesi olan HP siteleri var gerçi. Adminleriyle bir konuşmak lazım XD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:47 pm | |
| Heey, sizi rahatsız etmeye geldim :D Ben bu siteye üye olduğumda yeterince aktif bir siteydi. Okul açılma zamanına geldi azalmalar oldu. Okul açıldı site çok zor bir döneme girdi ama ben son demlerinde bile Uğur'a rica etmiştim kapanmasın diye. Site kapandı ve tekrar açıldı, yine buradaydım. İlk açıldığında girenler oldu pek çok, sonra asıl online üyelerimiz kaldı geriye. En son işte Dicle falan üye oldu. Ne bileyim, ben bu siteyi çok seviyorum, en kalıcı olduğum rp sitesidir. Ama bir şey oldu bana, yazamıyorum artık hiçbir şey. Sadece forum oyunlarında takılan bir üye de olmak istemiyorum, bu yüzden ayrılıyorum ben. Siteye sık sık giricem, bakıcam ancak mesaj atmıycam. Saçma geliyor sadece sohbet için bir rp sitesinde bulunmak. Ne yazık ki sizden ayrı kalıcam, zaten hepiniz çoook değerlisiniz benim için. (: Mell, Çiss, Rıdd, Elif... Diğer çok yakın olamadığım ama yine de hep sıcakkanlı bulduğum üyeler Taha, İrem, Çağrı, Dicle... Hiç böyle bir şey yapasım yok ama zorundaymışım gibi hissediyorum. Bir de açıklama zorunluluğu hissettim kendimde. Neyse, meşgul ettim bu yazıyla sayfayı, özür dilerim herkesden. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:55 pm | |
| Üü, çok acıklı konuştun ama!.. | |
|
| |
Rachel Maggié Gladwell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 2:23 pm | |
| Acıklı ama iyi konuşma.. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 2:25 pm | |
| Gizz, doğru şeyler söylemişsin ve fikirlerini de destekliyorum ancak katılmadığım bir diğer noktaysa sadece sohbete katılmamak için gitmen. Biz sonuçta bütün bir forumuz ve burayı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Fakat hepimiz teker teker gidersek bu forum da kapanmaya yüz tutar ve belki bir daha böyle bir forum çatısı altında buluşamayız bile. Sen de bizim için çok fazla değerlisin bu yüzden eksikliğini diğerlerinki kadar hissediyorum, emin olun ^^ Sık sık bizi rahatsız etmeye gel ama olur mu? :) *Huzur evi modunda konuştum sanki* | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 2:34 pm | |
| Gizz. Aklıma senle dün msnde yaptığımız konuşma geldi. Hani senden korktum dediğin konuşma xD Garip... Acaba haklı mıydım yahu? xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 4:28 pm | |
| Bu rahatsızlık işini yatılıya çevirmessem iyi olacak galiba. (:
Çiss, korkuyorum biliyorsuun :D Bu sefer olmasın amaaa :D
İyi konuşma... :D Bir dahakine "Sevgili üyeler, çok değerli adminlerimiz..." diye başlıycam :D | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 06, 2010 1:54 pm | |
| - Elijah J. Mc'Reid demiş ki:
- Baksana Hogwarts'a sadece ben Quidditch Sahasıyla Ders alanına çeki düzen verip başlıklar açtım...Benden başka yapan varmı?
Okadar online oluyorum hala bi hareketlenme göremedim... Ardaaa beni bekle uleyn.Yaza kadar bu siteyi tut ayakta sonra bak canlılığa. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 06, 2010 7:13 pm | |
| Hangi forum tutunabiliyor ki eğer yaş ortalamasının çoğunluğunu oluşturanlar derslere 'yoğun'laşıyorsa. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| |
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 07, 2010 2:00 pm | |
| Ben de Buse'yle aynı fikirdeyim. Herkesin mutlaka sorumlulukları oluyor, ki ben Melo'ya gitmemesini bile söylemedim, zira sınavı olan birine bunu söylemenin biraz da haksızlık olacağını düşündüm, aynı şey diğerleri için de geçerli. (Hoş, benim önümde de ALES var, ama beni takmayın, size kötü örnek olmayayım. XD) Tabii yoğunluğun arasından yine zaman ayrılabilir, ancak aynı ölçüde emek harcanması zor. En uygun çözüm, taze kan aramak gibi görünüyor şu aşamada. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 07, 2010 2:01 pm | |
| Valla hergün internet kafeye gidecek para bulabilirsem ben de giderim.(Yine benim durum vahim) ühüüü.... | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 07, 2010 2:06 pm | |
| Mesela ben de yeni bir üyeliğe hayat vermekle meşgulüm şimdi -maksat ortam canlansın XD- ama işte sadece bizle olmuyor dediğim gibi, yine de Arda'yla rp yapabiliriz mesela, bir kurgu oluşturup. XD Mevcut üyelerle de sıkılaştırmak gerekiyor arayı. Kaç gündür cevap gelmeyen konular var mesela, "isteyen dalabilir" türü başlıklar mı açsak ne? XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 07, 2010 2:23 pm | |
| Hadi ben gidiyorum.Yarın görüşürüz.İii bakın siteye xD:M'umut senle yazın kaldığımız yerden devam edecez unutma.Arda rplerime hazırlan geliyorum.Hadi görüşürüz.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 07, 2010 2:27 pm | |
| Dost site işi çok güzel bir fikir bence. Taze kan (Y)
Aslında şöyle sürekli online olan üyelerimize birkaç kişi katılsa ne güzel olur. Üyelik alabiliyoruz zaten, oldukça iyi kurgular da bulunabilir. Biraz rp siteye hayırlı gelebilir diyorum ben. ~Böyle böyle giriyorum siteye, geri dönersem dışlanır mıyım ki o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Şub. 07, 2010 3:20 pm | |
| Yoo dışlanmazsın XD Belki bir kaç arkadaşa söyleyebilirim ben. Kardeşlerimde artık okula dönüyor nasılsa, eski formuma dönebilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Şub. 09, 2010 12:37 pm | |
| Ne kadar sıkışık olursa olsun, insan her zaman isteklerine ve ihtiyaçlarına ayıracak zaman bulabilir bence ve bulmalı da.. | |
|
| |
| Sohbet | |
|