| Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? | |
|
+6Winona Bannatyne Vladimir Stepan Nieltsev Mnestra Laodameia Iarea Sachiko Kyoshiro Janice Audorphe L'Amour Kaoru Ai Kira 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 2:19 pm | |
| Ya ama ama T_T Kaderime boyun eğerim artık n'apalım T-T | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 2:24 pm | |
| Evet, işte bu an *-* Nazikçe ısırırdım, ama öldürmem merak etmesin. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 2:41 pm | |
| Ya ısırttırmam ama bana ne ya T_T Winona'yı çağırırdım *__* Telepatik yol k5 | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 3:00 pm | |
| Ahaha =D Muhtemelen yanına giderdim *-*
Ama şimcik kurgu belli olmadığından ve Winona da bir vampir olduğundan biraz şe'olabilir :/ Bence o Shouta'sını çağırsın, birlikte ölsünler :P:D | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 3:03 pm | |
| Nayıır, Shouta'ya dokunmasına bile izin vermem o_O Valla yolarım vampir felan dinlemeden o_O Benim Shouta'm asfajfdf o_O Winona, ben bir de Anika olsun xD Onlar kavga eder ben de izlerim *-* Vampir kavgası heyoo *-* | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 3:04 pm | |
| Ahaha =D Yani birbirlerini imha etsinler bana ada kalsın diyorsun öyle mi =D
~ Böyle bir düşüncen varsa söyliyim, Shouta yolda kaza geçirir ve gelemez *niahahahha* =D | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 3:21 pm | |
| ııı yiyişip dururuz gizz ile x.x | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:16 pm | |
| Tanışırdık, ismini sık duyuyorum çünkü. Anika çok keyif almış bu yazılardan, japonlara ilgi mi duysam acaba? diye düşünüyor. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:18 pm | |
| Yerdim onu *.* Valla yolarım Anika'yı. O vampirse ben de cadıyım. Dokunamaz benim çekiklerime. Ben değil o kaçar valla o_O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:19 pm | |
| Anika tabiri caizse şu şekilde gülüyormuş; nihahah İğrençleşiyorum iyice *-* Ama şahsen Kamijo olsa işte o zaman işi zordu sevgilinin +_+ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:21 pm | |
| Ay al Kamijo'yu yavrum, ama Aoi'ye dokunamazsın *-* O gülüşün muhahaha versiyonunu yolluyorum Anika'ya *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:23 pm | |
| Anika tek kişiyle yetinemezmiş.. öhöm O_o Kadim vampir imajını çizmemek için zuhaha diye gülmüyormuş :P | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:25 pm | |
| Ya o zaman alsın Mana-sama da onun olsun *__* Ama Aoi'ye dokunamaz tamam mıaa T_T Yoksa Hyde gibi çığırırım valla. Babamı da çağırırım. Kendileri Gackt olur *-* Deşer işte bana ne bana ne *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:27 pm | |
| Hyde *-* Neyse >_> Anika'yla uğraşırken ben kendime kokteyl falan yapardım :3 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:31 pm | |
| | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:35 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:37 pm | |
| Ne yapabilirimki? Bana gitar çalardı arada bi enstrümantal solo atardı bende izlerdim... :D | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:38 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:39 pm | |
| Issız ada da enstrümanın ne işi var :D Çatlayana kadar gülerdim bu sahne esnasında, ciddiyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:40 pm | |
| Bence ıssız ada deniliyor sen duramaz sazlıklardan, ordan burdan bişeyler yapar çalardın xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:41 pm | |
| Heralde ben de onu izlerdim XD Ahahah XD Iska. Korkardım o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:43 pm | |
| Korkma ya ben korkulacak birisi değilm :D Altı üstü prof. ne olabilirki o.O Bu arada ıssız adada sen bence aklını kaçırırdın çekik gözlerin iiice çekilirdi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:45 pm | |
| Her tür profesör tanıdığım için uzak dururdum +_+
En son Kaoru Ai Kira tarafından Paz Ocak 24, 2010 4:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? Paz Ocak 24, 2010 4:47 pm | |
| Hahaha xD Dansöz kıyafeti k5k5k5 *-* | |
|
| |
| Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? | |
|