| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|
+17Aphrodite Laneivera Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Shouta Yasuki Elijah J. Mc'Reid Ludmila Orlenda Nieltseva Sachiko Kyoshiro Rosepery Dé Querin Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese F. Xaviér Graimouré Jasonth Wilson Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:03 am | |
| Eskisinden kopyaladım, muhabbeti okudum da çok hoşuma gitti XD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:04 am | |
| Bekliyorum böyle bir şey yapmasını. Zaten Elif göz koymuş Hayden'ıma... xD Bi' şey yapamam valla.. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:07 am | |
| Yok beni geçtim, önce sırada Rahip var onun için O.o Aldatsın, bir şey olmaz. Ama hangi sevgilim aldatacak onu bilemiyorum? | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:08 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:09 am | |
| Bakanı tavlamış, ayakta alkışlardım. Ciddiyim. Sonra da yönetimi ele geçirmek için plan kurabiliriz o.O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:42 am | |
| Hangi sevgilim aldatçak şimdi.. Kendi kendisini aldatamaz. Hayden olursa... Bir şey diyemem. Mecburen izin vericem. Kaybedemem Hayden'ı. Rahip'len de bir şeyler düşünüyorum; ama.. yok ya, o sevgili sayılmaz. xD | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:49 am | |
| RP Sevgilim olacak inş. Beni kendisi ile aldatamaz ki :P
| |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:54 am | |
| Öyle mi olucakmışım? xD Ne kadar çok talibim var. xD Neyse. Olabilir aslında. Bakarız. Bilmiyorum. xD
Şimdi. Hangisiyle aldatabilir düşüneyim.. Erm. Anika'yla aldatabilir, evet. Valla sorun olmaz. Anika istediğiyle birlikte oluyo' zaten. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 11:59 am | |
| Çok paylaşımcı XD Yalnız zaten sevgilimi aldattığım kişi kendisi, nasıl olacak, yoksa o muydu asıl sevgilim? Yoksa diğer karakteriydi eminim O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 12:02 pm | |
| İkisi de. Bütün karakterlerim kurban olsun sana Elif. xD sadafsad xD
Bi' tepki veremiyorum artık. Kim kimle belli değil. xD | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 12:31 pm | |
| okul müdersi ile ha aklıma türlü türlü şeyler gelirdi:) en fazla onadna ayrıldım. | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 12:36 pm | |
| Sihir bakanıyla.. Erm... Fark etmez aslında. En azından aldatmışken rütbeli biriyle aldatmış. Tehtid ederdim sevgilimi. Açıklarım falan diye. Her şeyi yaptırırdım ona. xD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 1:03 pm | |
| Neyseki kötü ellere gitmicek içim rahat olurdu heralde. Kurbam olsun size!! Ama yinede kafasına bi topuklu yerdi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 1:23 pm | |
| Minnacık veletle mi aldattı beni? Ayrıl gitsin ya. xD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 1:28 pm | |
| Aldatılmış, ihanete uğramış kadın rolü yaprak çevresindekileri kışkırtırdım ve yalnız kalmasını sağlardım... | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 5:56 pm | |
| Seviyorsam çok incinirdim ama onun haricinde pek bir tepki vermem :3 | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 5:57 pm | |
| Sorun olmaz. Hatta 3lü de takılabiliriz yanii k5 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 5:59 pm | |
| Olur tabi, her türlü teklife açığım *-* Ama sevgilim erkekse bozulurdum ya, ben daha güzelim :P | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 6:03 pm | |
| Asdafsad xD Oldu o zaman. Tepki vermem işte ya. N'aparsa yapsın. Ben de aldatıyorum nasolsa. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 20, 2010 6:27 pm | |
| Hayden gelsin, bakarız :P | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Perş. Ocak 21, 2010 12:37 pm | |
| Zaten aldatıyor =( Tepki veremeyeceğim =(
| |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Perş. Ocak 21, 2010 12:52 pm | |
| Ama Boyd yani. Ona bakmayan ölsün gibi bi' durum var ortada... o.O Hayden, Boyd, Jensen... Yani... o.O
Erm. Şinci.. Hayden gelmezse Ro sevgilim üstte olucak. Kendi kendisiyle aldatamaz heralde beni? Ha, haremimden Anika'yı varsayarsak... Aldatsın. Sorun değil. İkisi de haremimde ne de olsa. xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 5:17 pm | |
| Kaoru ne zaman heteroseksüel oldu yahu? o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 5:19 pm | |
| Kaoru yapmaz öyle şey, yani aklına bile gelmez bir kız O.o Bu arada hoş geldin *-* Benim açımdan sorun yok ama malum, *bir japon tarafından deşilmek* olayı gerçekleşebilir. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 6:26 pm | |
| Farklı bir fantezisi varmış derim xD. 14 yaşındaki biriyle çıktığına göre xD. | |
|
| |
| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|