| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 2:20 pm | |
|
En son Robert Brandon Eclipse tarafından Salı Tem. 14, 2009 6:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 4:44 pm | |
| Pınar'm ve Pınar xD İlk Pınardan başlıyım xD Pınar, fotojeniksin bence.. Hem seni şans eseri camdan da gördüm. Resimdekinden bin kat güzelsin. Kendine hakıszlık etme ^^
Pınar'm... Kıvırcık Salata'm xD Çakma Kolera.. Çiçekli hatunu naapacan ona bakıyon? Önünde gül gibi kamera varken.. cık cık cık.. xD Neyse, sen de mütişsin x.x | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:12 pm | |
| Max [gerçek adını bilmiyorum] bateri çalıyosun sen :shock: Birden içimde sana karşı bir sevgi doğdu çünkü ben de bateri çalıyorum (: | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:20 pm | |
| - Ann Valerié Wilson demiş ki:
Anette gerçekten hoşsun.Görebildiğim kadarıyla.İkinci resimde elbisenin ve saçının rengi dışında hiçbir şey göremiyorum.Pink Floyd dinlemen ve Ravenclaw olmanla bayağı gözüme girdin:D
Ehe :D Teşekkür ediyorum. 2. resimde pek görünmemem iyi bir şey.Pink Floyd dinlenmez mi? Çok severim... | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:26 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:29 pm | |
| saçmalama ben her zaman gerçekleri söylerim güven bana hem ne alaka admin olsan tipsiz bişe olsan ben yorum yapmazdım ki :S niye yapıyım :S | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:31 pm | |
| Evet evet kesinlikle yaratığıma katılıyorum çok süper yakışıklı çıkmıssın. Ayrıca okul kravatınıza bayıldım.Bende öyle kravat istiyorum -_- (Bkz.Bizim okul kravat takmıyor -_-) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:37 pm | |
| Jasonth niye ingilizce çeviri cümleleri kuruyorsun? :D Şüphelenmeye başladım çoğu yerde daha yüklemi,öznesi farklı yerlere dağılmış mesajlarına tanık oldum da bi' durum mu var? -_-" | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:37 pm | |
| Jasonth ilk resimde mi ne *bi sayfa geri gitmek zor geliyor* cidden tatlı çıkmışsın ^^ Tatlısın ivet.. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:48 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:53 pm | |
| - Anette Sophia Miller demiş ki:
- Son resim çok hoş. :D
Öhöm. Tekrarlayayım bari. Geri sayfada kaldı, Jasonth.. Görmemezlik etme. :P | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 7:58 pm | |
| | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 9:29 pm | |
| Bunlarda benim :) - Spoiler:
Saçma bir Resim :) Yeni Uyanmışım. Sırıtırken xD
Yorumlarınızı bekliyorum :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 14, 2009 11:36 pm | |
| - Anette Sophia Miller demiş ki:
- Mélania L. Mythique demiş ki:
- Pınar'm ve Pınar xD İlk Pınardan başlıyım xD Pınar, fotojeniksin bence.. Hem seni şans eseri camdan da gördüm. Resimdekinden bin kat güzelsin. Kendine hakıszlık etme ^^
Pınar'm... Kıvırcık Salata'm xD Çakma Kolera.. Çiçekli hatunu naapacan ona bakıyon? Önünde gül gibi kamera varken.. cık cık cık.. xD Neyse, sen de mütişsin x.x Sağol, canım. Ya evet, o mesele. Pınar'ın yanında senin olduğunu bilsem, rezil olmamak için açmazdım. Afedersin, o gün göz zevkini bozduğum için. -Kendime haksızlık etmiyorum.
Pınar'ımm mütiştir. Manyaksın mı? Taşsın kızım x.x | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 15, 2009 6:39 am | |
| En uğramadığım başlık... :o Uğur seni öncedende biliyordu ama başlığa uğramadığımdan yorumun şimdiye.Ben insanların ruhlarına göre görüntülerini çizdiklerine inanıyorum en azından benim beynimde bu bu şekilde.Sitedeki çoğu kişi benim için çok iyi birer arkadaş.Bu yüzden hepinizin bulunduğunuz çevre içerisinde(ki bu insandan insana değişebilir) çok özel olduğunuza inanıyorum.İnsanları eleştirmekten hoşlanmadığım için beni bu başlıkta daha zor görürsünüz.Bundan sonra resimlerini ekleyecek arkadaşlar içinde bu böyle.Son bir tavsiye benden; Umut acilen bakışşlarını değiştirmen lazım... Bensiz kalın 8)
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 15, 2009 11:25 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 15, 2009 12:20 pm | |
| umut çok tatlı çıkmışsın 2. resimde xDxD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 15, 2009 2:00 pm | |
| tşkler :) 1. resmin kusuruna bakmayın :D 2.5 saat soğukta dışarıda kalmıştım. İçeriye girdiğim gibi bunu çektim :) | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 17, 2009 10:01 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 17, 2009 10:17 am | |
| Teşekkürler o senin güzelliğin ^^ :yazacakdahabaskabirşeybulamayansmile: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 17, 2009 11:32 am | |
| Çok şirin ve masum çıkmışsın. Hoşsun. : )
Loranne!! :shock: Çok güzelsin. | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|