| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 17, 2009 11:37 am | |
| Ben mi?Bensem (Ynez) çok teşekkür ederim,genellikle çok kötü şeyler diyorlar benim için :(
Elizabeth,cidden manyaksın ya :face: Süpersin! | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 17, 2009 11:39 am | |
| Saolun canlarım xD Brandelyn(Gerçekten bir an önce ismini öğrenmeliyim :D) sen de çok güzeldin ama sadece tek fotoğrafmı? :( Daha görmek istiyorummm xD Çok dadlusun :D | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 17, 2009 11:50 am | |
| Ohaaa! Loranne! Süpersin! | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Tem. 17, 2009 11:53 am | |
| O senin süperliğin canım^^ | |
|
| |
Franclés Yvés M. Demoré Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 35 Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : tarantula-kamlumbağa Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Tem. 20, 2009 9:00 pm | |
| - Jasonth Wilson demiş ki:
- Ya ben bu başlığı çoktan unutmmuştum. Neyse işte adminizin resmi :
Voovvh xD Admine asılcam şimdi ha xD Maşallah adminim çok yakışıklımışsınız xD Keşkem aynı okulda olsaydık keşkem aynı yaşta yaşta olsaydık olsaydık olsaydık peehh xD | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 21, 2009 8:06 pm | |
| Baştan ruhu güzel Uğur'un...Gerisi pek bir boş ama... :lol: | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 21, 2009 8:26 pm | |
| Ben ben ve ne yazıkki yine ben...Düze çevirince pek bir garip duruyordu bende en iyisi böyle dedim daha fazla çirkinleşmeye lüzum yok...- Spoiler:
Kusmak isteyenler için biraz daha büyülttüm.
En son Ann Valerié Eclipse tarafından Salı Tem. 28, 2009 8:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 21, 2009 8:36 pm | |
| Uğur süpersin çünkü vans'lara bayıldım! :D Ayrıca Orman temalı o fotoğrafta eşofmanının paçalarını kıvırarak modaya yeni bir bakış açısı katmışsın :D Herneyse kravat hala forever :D :D Valerié bu resimler niye küçük?Hiç göremiyoruz endamını (Ben ve Joseph Heaven) :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 21, 2009 8:41 pm | |
| Gerçeği sonunda itiraf ettirdiğiniz.Evet ben bir cüceyim :cyclops: Size görüntü olarak huzursuzluk vermemek için küçükler. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 21, 2009 8:56 pm | |
| O saçlara hiç girme zaten.Kıvırcık saça maşa yaptırdım yarım saat sonra bu görüntü.:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 21, 2009 8:58 pm | |
| :D :D :D Doğal saçını beğenmezsen öyle olur işte ama bana göre güzeller..^^ Ayrıca o maşanın saçları yaktığını duydum.Paspal bir görünüm katıyormuş.Deniyeceklerim arasında yok benim. Üfff konuyu altın gününe çevirdim,üzgünüm :D | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 22, 2009 8:44 pm | |
| Loranne 3. ve 2. fotoğrafında çok güzel çıkmışsın. | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 22, 2009 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 23, 2009 2:13 pm | |
| Kadim kendini yakarken :D | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 25, 2009 5:43 pm | |
|
En son James Eragons H. Black tarafından C.tesi Tem. 25, 2009 5:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 25, 2009 5:45 pm | |
| Gitar :d Bu tip fotolardan bıkmıştım gene geldi. İnsan trompet çalınca nasıl fotoğraf çekilecek :D Bende 6 yılda klasik, bas, akustik ve elektro çalmayı öğrendim (: Kolay gelsin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 25, 2009 5:45 pm | |
| Yoo çok tatlısın bence^^ Hafif baby face :roll: | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 25, 2009 5:50 pm | |
| Saolun
Anam Gitarlı Mı Kopyalanmış Başka Kopyalayacaktım,Beth Sen Aşmışşın Kendini Ben Gitarla Rahat Çalıyorum,Elektroya Geçicem | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 25, 2009 6:22 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 25, 2009 6:24 pm | |
| Yüzün harici her yerin var :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Tem. 25, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Paz Tem. 26, 2009 10:47 am | |
|
En son Victoria Lynn Hogan tarafından Salı Eyl. 07, 2010 2:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Paz Tem. 26, 2009 11:19 am | |
| Yaratık görmesek.. xD xD Off kahküL + ilk resimdeki az çok seçebildiğim t-shirt ölbittap :D | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Paz Tem. 26, 2009 11:21 am | |
| - Vittoria April Brigham demiş ki:
- Yaratık görmesek.. xD xD
Off kahküL ilk resimdeki az çok seçebildiğim t-shirt ölbittap :D
Zuha, Avril tişörtü çıkardn dmi? :D | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|