| Rp Sevgilisi Arama | |
|
+13Rafael Regulus Widmore Peter Léo Schwarz Franclés Yvés M. Demoré Melaine Scmithz Felicia Ashley Garcia Johnny Tomas Black Jackié Grov'e Clêz Carolyn Virginia D'Angelo Tess Meridith Albanese Sonia Lia Gonzalenz Jonas Taylor Black Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 4:28 pm | |
| Aslında sevgili aramak denemez, fakat kendime bir Blood Doll arıyorum. Yani bana kan bağışı yapabilecek, sırrımı bilecek tek kişi. Tabi bazı yakınlıklarımız da olacak. Reel de Yaşı 16'nın altına düşmeyen, RP'de de farketmez benim için ama başımı belaya sokmayacak bayan yada erkek partner arıyorum. Bayanlara da açık olmam bir vampirin hayatında ki sapkın tercihlere de değinmek istememden kaynaklanıyor. Siteden banlanmayı gerekirecek tarzda RP yapmayacğım elbette fakat adminlerin değişik tercihlere açık olacağını umuyorum. RP kalitesi en az İyi olmalı ki denk olalım. Online olabilme süresi günde bir dialog RP'si yazacak kadar olsa yeter. Sadece RP'de tanışıklığımız olacağı için kişisel sohbetlere girmeyeceğim, sadece PM'den haberleşmek istiyorum. Teşekkürler. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 4:36 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Ben de bir rp sevgilisi arasam mı acaba.. Evet evet.. Fazla seçici olarak bir rp sevgilisi arıyorum.
*Rpsi kesinlikle iyi olmalı. Gayet iyi hem de.. Kısacık, aptalca rpler yapan bir rp sevgilisi istemem ^^ *Sürekli online olması çok önemli. Rp yapmak istediğimde rp yapabilmeliyim. *Ünlüsü yakışıklı olsun mümkünse... Yakışıklılık bir yana, genç olsun. 13 yaşında olup da Josh Holloway tarzı bişi kullanmasın x.x *Kesinlikle karanlık taraf olmalı. Kişiliği de bana biraz benzemeli. Burnu havada, zeki, kurnaz, insanlarla dalga geçmeyi seven falan..
Bu kadar yeter gibime geliyor.. ^^ | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 4:49 pm | |
| Bi sorun çıkmassa günde 13 16 saat online olabilirim Anlayışlı biriyim aydınlık taraf olması tercihim dir belki birini bulurz :) | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 6:49 pm | |
| Sly. Veya Raw. olsun.Bide ünlüsü yakışıklı olsun online olsun.Yeter :D | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 7:57 pm | |
| - Sonia Lia Gonzalenz demiş ki:
- Sly. Veya Raw. olsun.Bide ünlüsü yakışıklı olsun online olsun.Yeter :D
ün yok sorun yaparmı ?:) | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 8:26 pm | |
| Evet ünlün yakışıklı değil hem | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 8:32 pm | |
| hadi be nese bosver ozmn .Napalım bizde Sap kardeşlerimizle takılırz :) | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 18, 2009 8:48 pm | |
| Rp sevgilisi arıyorum :D... Online olacak, ünlüsü yakışıklı olacak ve güzel rp yapabilecek birisi.... | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 19, 2009 2:12 pm | |
| - Anika Freyja Jørgen demiş ki:
- Aslında sevgili aramak denemez, fakat kendime bir Blood Doll arıyorum. Yani bana kan bağışı yapabilecek, sırrımı bilecek tek kişi. Tabi bazı yakınlıklarımız da olacak. Reel de Yaşı 16'nın altına düşmeyen, RP'de de farketmez benim için ama başımı belaya sokmayacak bayan yada erkek partner arıyorum. Bayanlara da açık olmam bir vampirin hayatında ki sapkın tercihlere de değinmek istememden kaynaklanıyor. Siteden banlanmayı gerekirecek tarzda RP yapmayacğım elbette fakat adminlerin değişik tercihlere açık olacağını umuyorum. RP kalitesi en az İyi olmalı ki denk olalım. Online olabilme süresi günde bir dialog RP'si yazacak kadar olsa yeter. Sadece RP'de tanışıklığımız olacağı için kişisel sohbetlere girmeyeceğim, sadece PM'den haberleşmek istiyorum. Teşekkürler.
Kormayın yemem, ciddiyim Blood Doll'üm çok değerli olacak, ölmeyeceğiniz miktarda kanınızı içeceğm o kadar, ve ufak bir öpücük sonra alış verişimiz bitecek! İsterseniz ayrıca bir sevgili edinebilirsiniz. Hadi millet fedakar olun biraz, RP'dir maksadımız XD | |
|
| |
Carolyn Virginia D'Angelo Vampir
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 12:00 am | |
| Ben de arıyorum. Rpsi mümkünse %80'in üstünde olsun, online süresi çok olsun ve ünlüsü yakışıklı olsun. Tek rpde sevgili olmayı düşünmüyorum. Önce çok yakın arkadaş olacağız sonra yakınlaşacağız =) | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 5:09 am | |
| | |
|
| |
Carolyn Virginia D'Angelo Vampir
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 11:09 am | |
| Ömer.. yaşını küçültmeyi düşündün mü hiç? şöyle 24 falan... xD *Çisem ben* | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 12:20 pm | |
| Bende arıyorum.. Karakter tarzı biraz bana uygun olan (insanlarla dalga gçemeyi seven,insanları ezen v.s..) birini... Karanlık tarafta olsa iyi olur | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 1:53 pm | |
| - Felicia Ashley Garcia demiş ki:
- Birden aklım kurgu geldi aramaya karar verdim. Aslında klasik olsa da [aslında pek klasik sayılmaz ama] güzel rp'ler çıkabilir. İki taraftan da olabilir ama aydınlık olursa çok daha güzel ve zevkli olur. Tarafsız olmasın ve rp düzeyi iyi olursa mutlu olurum (: Evet bu kadar... İsteyen PM atarsa sevinirim (: Ya da hiç yorulmadan buraya da yazabilirsiniz =)
*Çok mu şey istedim? neyse (: | |
|
| |
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 2:48 pm | |
| RPG Puanı en az +60 olacak, yakışıklı bir RPG Partneri arıyorum. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 8:31 pm | |
| Bende arıyorum.. Karakter tarzı biraz bana uygun olan (insanlarla dalga gçemeyi seven,insanları ezen v.s..) birini... Karanlık tarafta olsa iyi olur ve yokluğunu aratmıcak birisi :S yani online olmalı 4-5 saatte olsa
| |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 8:38 pm | |
| - Johnny Tomas Black demiş ki:
- Bende arıyorum.. Karakter tarzı biraz
bana uygun olan (insanlarla dalga gçemeyi seven,insanları ezen v.s..) birini... Karanlık tarafta olsa iyi olur ve yokluğunu aratmıcak birisi :S yani online olmalı 4-5 saatte olsa
Rp puanlamanı yap.. 80'in üstünde çıkarsa ben olabilirim.. Hatta önce feci kavga ederiz, ben dalga geçerim seninle hufflepufflı diye. . sonra arkadaş olmaya başlarız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 8:40 pm | |
| Hufflepuff lıyım ama Slytherin ruhluyum xD Karakter özelliklerimizde uyuyo bende isterm ama şu rp puanım bi verilse | |
|
| |
Franclés Yvés M. Demoré Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 35 Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : tarantula-kamlumbağa Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 9:02 pm | |
| Bana asılacak birilerini arıyorum.. Benim vampir olduğumu bilmeyen birileri olacak. Bana asılcak. 2-3 kişi. Birde gerçekten de sevgilimi arıyorum. O da vampir olursa iyi olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 9:10 pm | |
| Yanlış anlama ama ilk attığın mesajda çok şey istiyosun xD hem değişik fantezilerin var xD kan emme falan xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 9:45 pm | |
| - Johnny Tomas Black demiş ki:
- Hufflepuff lıyım ama Slytherin ruhluyum xD Karakter özelliklerimizde uyuyo bende isterm ama şu rp puanım bi verilse
Heh.. Rp puanın dediğim gibi 80in üzerinde olursa birbirimize uyuyor gibiyiz ^^ Kişilikler yani.. Ama Hufflelı olduğun için her halükarda dalga geçmek zorundayım. Birkaç rp sonra kavga biter arkadaş oluruz falan.. Tek rpde sevgili olma olayını saçma buluyorum da =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 9:50 pm | |
| Rp biraz aceleye geldi çok yüksek bi puan alıcaımı tahmin etmiorm xD yinede 80 i geçemezsem bi daha deniycem o zaman xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 9:54 pm | |
| Ihm evet.. onunla 80'i geçemezsin ^^ Bence hiç puanlatmadan sil onu xD Renklendirmen falan kötü, ya da betimlemen.. Neyse özel mesajla yardımcı olayım biraz xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 10:04 pm | |
| Benimki sevgili denmez sürekli benimle rp yapacak gunde 3 4 saat online olabilcek bir arakdas arıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 10:05 pm | |
| Vaay K biz neyine yetmiyoruz Kjr. ile xD | |
|
| |
| Rp Sevgilisi Arama | |
|