| Rp Sevgilisi Arama | |
|
+13Rafael Regulus Widmore Peter Léo Schwarz Franclés Yvés M. Demoré Melaine Scmithz Felicia Ashley Garcia Johnny Tomas Black Jackié Grov'e Clêz Carolyn Virginia D'Angelo Tess Meridith Albanese Sonia Lia Gonzalenz Jonas Taylor Black Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 10:06 pm | |
| K hep sizle yapamamki forumda baska insanlrda var | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 20, 2009 10:07 pm | |
| Vaay sıkıcı geldik demek K öle olsn xD | |
|
| |
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 21, 2009 7:36 am | |
| - Melaine Scmithz demiş ki:
- RPG Puanı en az +60 olacak, yakışıklı bir RPG Partneri arıyorum.
Ünlümün daha iyi resimleride var yahu. xP
Aranıyor. | |
|
| |
Peter Léo Schwarz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Karabayır Mah. / Esenler / İstanbul / Türkiye / Avrupa / Dünya / Güneş Sistemi / Evren Meslek : Gryffindor Öğrencisi Gerçek İsim : Ali OKUR Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Masum Gülücükler Evcil Hayvan : Bignose [Köpek] Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 21, 2009 7:49 am | |
| Kellan'a yakışır biri olsun. Güzel olsun. İyi rp yapsın... | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 21, 2009 10:56 am | |
| - Anika Freyja Jørgen demiş ki:
- Anika Freyja Jørgen demiş ki:
- Aslında sevgili aramak denemez, fakat kendime bir Blood Doll arıyorum. Yani bana kan bağışı yapabilecek, sırrımı bilecek tek kişi. Tabi bazı yakınlıklarımız da olacak. Reel de Yaşı 16'nın altına düşmeyen, RP'de de farketmez benim için ama başımı belaya sokmayacak bayan yada erkek partner arıyorum. Bayanlara da açık olmam bir vampirin hayatında ki sapkın tercihlere de değinmek istememden kaynaklanıyor. Siteden banlanmayı gerekirecek tarzda RP yapmayacğım elbette fakat adminlerin değişik tercihlere açık olacağını umuyorum. RP kalitesi en az İyi olmalı ki denk olalım. Online olabilme süresi günde bir dialog RP'si yazacak kadar olsa yeter. Sadece RP'de tanışıklığımız olacağı için kişisel sohbetlere girmeyeceğim, sadece PM'den haberleşmek istiyorum. Teşekkürler.
Kormayın yemem, ciddiyim Blood Doll'üm çok değerli olacak, ölmeyeceğiniz miktarda kanınızı içeceğm o kadar, ve ufak bir öpücük sonra alış verişimiz bitecek! İsterseniz ayrıca bir sevgili edinebilirsiniz.
Hadi millet fedakar olun biraz, RP'dir maksadımız XD | |
|
| |
Rafael Regulus Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 9 Nerden : Puslu Dağlardan Meslek : Adalet İçin Öldürmek Gerçek İsim : Kızıl Diş Patronus : Hydra Tarafı : Pure Brightly Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Arsız Azrail Söğütten yapılma. Özünde Griffin teleği vardır. Esnemez. En iyi büyü Orgastre Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 21, 2009 4:50 pm | |
| Taraf farketmez.Rp düzeyi iyi olursa güzel olur. Eh arıyorum işte | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 21, 2009 5:04 pm | |
| Benim diğer karakter var, Stevie Rae.. İstersen onunla olabilirsin Rafael? Dırdırcı yazarı aslında ama.. xD | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 22, 2009 6:29 pm | |
| - Felicia Ashley Garcia demiş ki:
- Birden aklım kurgu geldi aramaya karar verdim. Aslında klasik olsa da [aslında pek klasik sayılmaz ama] güzel rp'ler çıkabilir. İki taraftan da olabilir ama aydınlık olursa çok daha güzel ve zevkli olur. Tarafsız olmasın ve rp düzeyi iyi olursa mutlu olurum (: Evet bu kadar... İsteyen PM atarsa sevinirim (: Ya da hiç yorulmadan buraya da yazabilirsiniz =)
*Çok mu şey istedim? neyse (: Yine ben (: | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 22, 2009 7:21 pm | |
| bn hala birini arımaktayım | |
|
| |
Sylvia Eleanor Claythorne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : Ordan burdan Gerçek İsim : Gülce Patronus : Maral Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 23 Asası : Kutup Yıldızı *Karaağaç'dan yapılma.*Özünde Ejderha Tüyü var*22 cm.*Esnek*En iyi büyü;Carpe Portus* Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : *hayvansevmez* Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 22, 2009 7:52 pm | |
| Mesajım silinmiş bi daa yazıyorum onun'çün.^^ Rp'si iyi olsun yeter. Tarafı felan mühim değil. Ayarlarız ona göre bir kurgu. Öyle işte... edit: artık aranmamaktadır. çünkü bulunmuştur. ^^
En son Sylvia Eleanor Claythorne tarafından Perş. Tem. 23, 2009 12:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 22, 2009 7:53 pm | |
| Bende yaa :D Bende hala arıyorum birini.... :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 7:10 pm | |
| - Jonas Taylor Black demiş ki:
- Bi sorun çıkmassa günde 13 16 saat online olabilirim
Anlayışlı biriyim aydınlık taraf olması tercihim dir belki birini bulurz :) Hala aramaktayım dediğim gibi nettim veya elektrik gitmediği sürece en az 13 en fazla 17 saat online olabilirim | |
|
| |
Dane Skyfell Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : Bulagari/Razgrad Gerçek İsim : Mert Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Zıp zıp Diye bir baykuşum var Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 7:56 pm | |
| Rp sevgilisi arıyorum Ünlüm tipiz ama ne olsun fani dünya Rp'lerim iyi sayılır :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:17 pm | |
| Bühüü hala arıyoruz yaa. Desti İzdivaç'a mı çıksak.. Çıksın biri artık :D | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:19 pm | |
| Höö? :D Daha neler şekerim :D Walla söylentiler çıkar xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:21 pm | |
| Alır seni kaçırırım, falan. xDD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:21 pm | |
| Aynen. :D Filmlere benzedi :D | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:23 pm | |
| Milletin kısmetini kapatmayın :/ :D :D biz sanal dest'i izdivaç yapalım burda evet sıradaki talihlimiz adanadan sitemize giriş yapıyor ve kendisi 1 mbit klasik ttnet senin ..... bağlantısını kullanıyor :D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:23 pm | |
| xD Evet... Bulamazsan haberdar et ama. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:26 pm | |
| Hadi talihlilerimiz gelsinde yakıştıralım birbirlerine sonra pm de izdivaç ettirelim :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:33 pm | |
| Başlıkları düzenleyeceğim az sonra ben. xD Oradan daha rahat olacak bulmak. Bak gör. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:40 pm | |
| Büyük karakterlerin %90 ı kız :/ o yüzden büyük karakterlerde zor bi durum ama büyük bi erkek karakter açarım belki birazdan :/ :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 23, 2009 9:44 pm | |
| Pinaaar sende arıyosan ben olabilirim sana xD zaten rp sevgilim girmiyo artık siteye :S hem erkek yaparım ve büyük olur zuahahha xDxD(ciddiyim başka bi sitede bi arkadaşım istedi diye erkek karakter açtım) | |
|
| |
| Rp Sevgilisi Arama | |
|