| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 1:47 am | |
| 03-46 Çocuklar Duymasının Başlamasını Bekliyorum :D | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 5:46 am | |
| 07:46. Neden adam gibi komedi filmi yok? Neden hepsi illa ki 'romantik' komedi de komedisinden çok romantiği ağır basıyor? Puf. İnat ettim böyle gülmekten kıran geçiren film izlemeden yatmayacağım, nokta. Bu son cümlemi yermişim gibi geliyor da neyse hadi... | |
|
| |
Olethea Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 49 Gerçek İsim : Yeşim. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 17. Evcil Hayvan : Sonsuza dek uyumadan önce yanındaki sıvıyı içerek ölen bir yarasa. Kayıt tarihi : 03/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 5:55 pm | |
| 19:55
Vay be 100 puan alanlara baktım da ne rpciler varmış rp yapmayı bilmeyip de tam puan alan. Neyse, aristokrat üyelerin arasında basit bir burjuva olarak ortama uyum sağlayacağım, yaşasın. | |
|
| |
Michellé R. Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : *Düşlerin Aynası* çam ağacından yapılma, özünde kunduz lifi bulunmaktadır.23 cm ve esnek. en iyi büyüsü: carpe portus Evcil Hayvan : baykuş^^m-£lisapir Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 6:01 pm | |
| 20:02 Forum oyunlarının vazgeçilmesi 'EN ...' inde birbirimizie iltifat ediyoz xD xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 6:03 pm | |
| 20.02 LS dinleyen çıktı forumda. Vuuv (: Dinlesinler! Anlasınlar! | |
|
| |
Michellé R. Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : *Düşlerin Aynası* çam ağacından yapılma, özünde kunduz lifi bulunmaktadır.23 cm ve esnek. en iyi büyüsü: carpe portus Evcil Hayvan : baykuş^^m-£lisapir Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 6:05 pm | |
| 20:06 Şuan Sovereign dinliyorum.Aynı zamanda cvp yzıyorum. :) | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 6:07 pm | |
| 20.07 Ben de günlerdir Jigsaw'ı dinliyorum (: Public Warning'in CD'sini bulamadım, galiba İzmir'de kaldı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 49 Gerçek İsim : Yeşim. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 17. Evcil Hayvan : Sonsuza dek uyumadan önce yanındaki sıvıyı içerek ölen bir yarasa. Kayıt tarihi : 03/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 6:26 pm | |
| 20:26
Oh, ben iyi yırtmışım. Cerenden kendi rpsine dair kanıt istediler. Vay be. O da köylü oldu. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 8:13 pm | |
| | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 9:10 pm | |
| 23-10 Garip Bi Duyu İçerisindeyim. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 9:12 pm | |
| 23:12 Bir yandan kitap okuyup bir yandan forumu turluyorum. Sıkılmaya başladım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 03, 2009 9:14 pm | |
| 23-13 Üstteki neden Üzgün? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 04, 2009 1:46 pm | |
| 15:46
Yarın Samsun yolcusuyum, niha bekle beni Nazlı tarantulan geliyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 04, 2009 7:51 pm | |
| 21-50 James Var Yanımda :D | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 04, 2009 11:29 pm | |
| 01:29
Uzun süre yokum kendinize iyi davranın | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 04, 2009 11:33 pm | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 5:11 pm | |
| ~ 19.10 Başım çatlamak üzere, istekleri yapsam mı ki ? | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 5:39 pm | |
| 19.39 bubam geliiğğ az sonğğaa xP | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 6:26 pm | |
| 20.25 Hemen kurgu bulsam iyi ederim, RP yapmayıp full forum oyunlarında takılıyorum, kurgu -yapacak birini- bulmak istiyoruuuum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 6:41 pm | |
| 21-41 Birazdan Sosis Yicemm :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 6:50 pm | |
| 20:50 Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok sıkılmaya başladım. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 6:50 pm | |
| 20:52 Off, içim bayıldı. -_- | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 6:51 pm | |
| 20.51 Kolaaa her derde deva varlık xD bir şişe daha istiyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 05, 2009 7:37 pm | |
| 21:37 Çok sıkıldım. Ve herkesin kandili mübarek olsun xD | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|