| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 11:16 am | |
| 13:15 Siteye girmiş bulunmaktayım :P ^^ | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 11:21 am | |
| 13.20
Rap dinliyorum.
Aimée h.g xD | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 11:21 am | |
| | |
|
| |
Matteo F. D'angelo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 89 Tarafı : Taraf tutmaz. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 12:48 pm | |
| 14.47
Seda'yla birlikte site açmaya çalışıyoruz. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 1:03 pm | |
| 15.o3 Ağlamak istiyorum sayın seyirciler >.> | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 1:17 pm | |
| 15.17 forum oyunlarında yalnızım | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 4:04 pm | |
| 18.02 Siteye döndüm sonunda. Rp bile yazdııım xD | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 4:09 pm | |
| 18:09 Aman çok büyük bi' iş becerdin sanki. :huhh: | |
|
| |
Matteo F. D'angelo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 89 Tarafı : Taraf tutmaz. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 6:15 pm | |
| 20.15 Birazdan bilgisayardan kalkacağım.. Kalktıktan sonra n'apsam diye düşünüyorum. | |
|
| |
Phyllis Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 66 Gerçek İsim : F*ck The World! :P Patronus : Küçük siyah bir pisicik. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Eccy. Fakat evcil değil :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 6:37 pm | |
| 20.37 Rp'ye başlamalıyım artık. Yoksa ikiz gelince beni öldürecek. :suspect: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 9:19 pm | |
| 23.19 Hmm.. Sitede ufak değişikliklere mi gidliyor ne, fazla turunculaştık sanki ^^ | |
|
| |
Phyllis Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 66 Gerçek İsim : F*ck The World! :P Patronus : Küçük siyah bir pisicik. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Eccy. Fakat evcil değil :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 10:37 pm | |
| 00.37 Smackdown bitti adrenalin oldum yine. Mc haftaya ölüceksin olum. xD | |
|
| |
Eulalia Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 45 Tarafı : KaranLık Kan Durumu : SaFkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Bues. Oda malesef evcil değil. :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 10:41 pm | |
| 00:46 Smackdown izleyememek. >.< Fox çekmiyo. Yine izleyemedim. *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 10:47 pm | |
| 00.47 Üsttekine acıyorum valla şuan.. Ben de izlemiyorum; ama sıkıldığım için.. Bi saat önce izliyordum. Özet falan ^^ Şimdi öyle siteye bakınıyorum. | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 19, 2009 5:35 am | |
| 07.35
Üff.. Çok sıkıldım yeah... | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 19, 2009 5:51 pm | |
| 19.50 Erik Night o__O Hayallerimi yıktılar resmen yaa ! Umarım modeli değiştirirler, Erkeklerden hepsi, Damien bile ondan yakışıklı >.> | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 19, 2009 7:57 pm | |
| 21.57 Mutluyum hem de çok ^^ Keşke o siteye daha önce girseymişim ^^ Vahşi'yi okuyorum sonunda ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 6:52 am | |
| Neferet Allah belanı verecek :P Erik ahh Erikim benim :( sen gel bana yetişkin vampirim ^^ Ben seni severim Zoey gibi boynuzlamam 30 kere :P Lorennn ^^ ayyy şeker şey seni :P neden kötüsün ki yawww ilk okuduğumda seni vampir akademisindeki Dimitri gibi sandım ilişkiniz yürüsün diye çok istedim ama sende kötü çıktın bea :P Zoey anam sen bittin gızım :P ama neyse en azından Erik prof olunca devam ediyo ilişkiniz ona sevindim :P Ha bu arada Erikkk öldün sandımdı senii :( nası korktum annatamam ama Prof olunca Zoey ile ilişkiniz devam ediyo ya nassıl mutlu oldum nassıl sevindim yaw :P ayyy ama bana gel sen :P ben sana iyi bakarım :P kitapları 4 kez okumayı düşünüyorum o.O vahşinin ve avcı nın ingilizceleri okudum :P türkçeleri de bi an önce çıksın yahu :P 08:52 ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:19 am | |
| 10.19 Vahşi'nin çevirisi bende bulunmaktaaaa ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:20 am | |
| Hayatımın aşkı sen bana o çeviriyi vermek^^ :P 10:20 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:21 am | |
| 10.21 Onun için sen bana msn'i vermek xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 5:51 pm | |
| 19.51 Bu kitap en fazla yarına kadar bitmeliii xD Kaçıncı bölümde olduğumu unttum ama 120. sayfalarındayım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 5:57 pm | |
| Msndeyim çabuk gizemim internet gitmeden at : 19:57 | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 5:59 pm | |
| 19.58 Miğveeeem msn'in açılmasını bekliyorum | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|