| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 2:02 pm | |
| 10 dakika daha ve sonra gidiyorum. 16.02
| |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 2:05 pm | |
| 16.04 Yine bir vampir serisine merak sardım(Twilight değil !) 2. kitabını okuyorum şuan ^^ Gayet modern ve eğlenceli. Shakespeare bile vampir, o derece x.x | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 2:08 pm | |
| 16:07 Photoshop'u ölene kadar açmamayı düşünüyorum o.O | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 2:09 pm | |
| gece Rock n coke u izlemeyi düşünüyorum. 16:09 | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 2:14 pm | |
| Şans Kapıyı Kırınca diye bir film var,açmışlar son sese kadar...Buna kulak denir! Mutfağa harekât düzenlemeliyim bu arada. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 3:48 pm | |
| Lanet olsun. Rp yapasım geldi.
17.48 | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 4:41 pm | |
| 18:41 sabahtan beri şarkı dinniyordum şimdi kapattım başım çatlıyo | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 4:47 pm | |
| herzamanki gibi müziğimi açtım resim çiziyorum bi yandanda siteyi kontrol ediorum 18:47 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 5:30 pm | |
| Biraz Film izlicem AFK 19:30 | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 5:40 pm | |
| 19:40 Ro puanımın açıklanmasını bekliyorum ve sonradan yetişkin olucam. ^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 5:40 pm | |
| 19:40
Msndeki gençlik beni hiç tınlamıyor. -_-" | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 5:42 pm | |
| 19.42 Msne girdim şincik.. Pınar'la konuşuyorum =] | |
|
| |
| hala bos bos takılıom 19:42 | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| 19:42 Ro puanım belirlendi ve meslek başvurularına dalıyorum. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:19 pm | |
| 20:18 Fade To Black aslında harika şarkıymış.Bu adamlar kendini aşan insanlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:21 pm | |
| Pandaemonaeon klibini bi kez daha izledim ve her izlediğimde daha da harika geliyor 20:21 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:26 pm | |
| 20:26 Kendime avatar imza yaptım.. Nasıl? ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:31 pm | |
| 20:30 Rp sevgilisi bölümünün neden zorunlu olduğunu anlamış değilim.Bu olmayanlara veya bulamayanlara nispet yapar gibi olmaz mı?Düşünülmesi gerekir. Güzel. :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:33 pm | |
| 20:33 Evet bence de belki ben istemiyorum RP sevgilisi falan. Bunu isteyenler için konuşuyorum. Sağol canım. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:40 pm | |
| gece yarısını iple çekiyorum 20:40 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:55 pm | |
| Rock n coke kapanısı lp yapıyor 20:55 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:56 pm | |
| Yukarıdaki sitenin en çok post kasanı^^ Karar verdim.
20.57 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 6:57 pm | |
| post nedir sormamda bir sakınca varmı acaba ? 20:57 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 7:08 pm | |
| *İnglizce-Türkçe sözcüğe bir bakmalı.^^
21.08 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|