| Seyir Defteri | |
|
+22Cosetté Beatrix Depaisé Aphrodite Laneivera Morticia Diva Muireann Loranne Elizabeth Widmore Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Rain Destiny Gamaliel Ludmila Orlenda Nieltseva Alice E. Hammond Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Mnestra Laodameia Iarea Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Tess Meridith Albanese Godric Mick Appeals Winona Bannatyne Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Seyir Defteri Ptsi Ocak 18, 2010 9:16 pm | |
| Arkadaşım msn'den çıktığına göre, photoshopla uğraşmaya başlamalıyım. 22.16 | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 18, 2010 9:23 pm | |
| Supernatural... Jensen Ackles'a ölüp bitmek, tapmak... Onun yüzünden her şeyi unutmak. Ayrıca 22.22'yi görmek.. xD
22.23 | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 18, 2010 9:25 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 19, 2010 9:39 am | |
| 10.38 Evde oturulur, okula gidilmemiştir. | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 19, 2010 11:31 am | |
| 12:31
Okuldan geliş ve anında nete giriş.
| |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 19, 2010 4:17 pm | |
| 17.16
Rıdd'ı düşünmekteyim. Nerelerde kaldı, onsuz olmaz (: Ayrıca yeni ünlü ve kurgu düşünümü. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 19, 2010 4:38 pm | |
| Yeni geldim eve. Yarın gitmeyecek olmanın -okula- sevinci var üzerimde. Öyle siteye bakınıyorum. Sonra Supernatural'a başlarım heralde.
17.38 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 19, 2010 11:58 pm | |
| Uyumak istemiyorum, amma velakin mecbur ediliyorum ._. İnsan uyumaya nasıl mecbur edilir
00.58 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ocak 19, 2010 11:59 pm | |
| Annem yat diyo'. Yatmıycam diyorum. Oha. Saat 1 olmuş yalnız. Şimdi uyumazsam garip varlıkların istilasına uğrayacağım *uzun mesele bu* öef. Yatsam mı.?..
00.59 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ocak 20, 2010 7:41 pm | |
| 20.41
Korkmaya başladım, yalnızlaşıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ocak 20, 2010 7:50 pm | |
| 20.49
Jadde'de takılmak.. | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ocak 21, 2010 9:53 am | |
| 10.52 ' sanırım Okulda internet, iyi. | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ocak 21, 2010 10:58 am | |
| 11.58 - James Blunt; Goodbye my lover şarkısı eşliğinde kitap okumak.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ocak 21, 2010 12:50 pm | |
| 13.50
Yeni uyandım. Gidip kahvaltı edeceğim. Etmeden önce siteye bakasım geldi işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ocak 21, 2010 9:40 pm | |
| 22.39
Kahretsin zor bi' şey. Bunu yapacağımı biri söylese inanmazdım ama onlar için ağlıyorum. Cumartesi Pınar'ı görürsem çok daha kötü olucam. Beril'le konuşmam lazım, açıklama yapmaları lazım. Kahretsin ağlamamamam lazım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 12:00 am | |
| Çok yoruldum, hem alışveriş merkezi, hem de bir sürü yapılacak iş üst üste geldi bu gün. Haftasonu iyice bir dinleneyim. Kardeşim PC'ye el koyacak nasılsa -.-" 01.00 | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 3:06 pm | |
| 16.06 Yaptığımız kardan adama köpek masumca yaklaştı ve genel alışkanlığını gösterdi bize. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 5:16 pm | |
| 18.15 Gene usb kablosu kayıp. Ara dur şimdi... | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 5:32 pm | |
| 18:31 İsmimi mi değiştirsem acaba? Ve... Stepan'dan nasıl bir "seme" olur? :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 5:42 pm | |
| Kaoru ismini seviyormuş :3 18.42 | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 7:28 pm | |
| Kaoru gider, ders çalışır artık. Yoksa annesi onu döver. .-. 20.38 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 9:50 pm | |
| 22.50 Ablam geldi, pcden çekilsem mi artık kafama akbaba gibi üşüşecek.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 9:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 10:54 pm | |
| Oha. Site dolmuş. Şans mı bu? Rıdvan'ın rütbesini kendi ellerimle verecektim. Off.. Uyuz oldum. Bön bön bilgisayara bakıyorum.
23.54 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ocak 22, 2010 11:40 pm | |
| 00:39
~ Ahgsaafdsa. Tüm haftaya kıyasla bugün çok güzeldi. Eğlendim ya *.* Kaoru-chan ile konuşma çok çok çok fena zevkli *-* Yaay *-* * Ve Beril Japonca ödevlerinin başına döner. Aksi halde öğretmeninin evin içinde kung-fu, karete, bilhassa judo yapmasından korkar. * Daha testlerim var benim T_T Acıyın bana T_T ~ Dir en Grey. Obscure, vuuhu. Seviyorum böğürüşlerini Kyo'cum, az daha inle. * garip olmak şu anki duruma. * | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|