| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loiso André dé Liméus Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 53 Meslek : Dükkan Sahibi Gerçek İsim : Arda Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 22, 2009 12:49 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 22, 2009 12:52 pm | |
| 14:51 diğer üyeliğimden çıktım şimdi buna takılıcam :D | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 22, 2009 1:08 pm | |
| 15.08
Eveeet, Rebil'le harika ünlüler bulduuk xD Edit: Herkese öpücüler xD Yarın dönüp repe sözüm olanlarla (!) repe yapıcaam ^^ 15.25 | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 22, 2009 1:49 pm | |
| 15:49 ~ İkisi de taaş xD Kaldeş olucaklal ama <3 Yalını bekliyolum <3 Zegömle lepe yapacağız <3 *peltekkonuşmayatakmak* | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 22, 2009 1:50 pm | |
| 15.50 Fan fazla resmiyeti benim için arttırdı. | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 22, 2009 2:17 pm | |
| 16:16 Avatar imza yapıyorum. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 22, 2009 2:35 pm | |
| | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 1:18 am | |
| 03:17 Demek ki neymiş Esra'cım, hareketli bir hayal gücün varsa, 40 saate yakın bir süredir uyumamışsan, dışarıda korku filmi ayarında davul çalıyorsa Stephen King okumak, akıllıca bir hareket değilmiş. Normalde de tırsak olmasan anlıycam ama klimanın sesinde bile gidiyorsun be canım. Hayır hiç ses duymayınca da kendin hallediyo'sun yani. Bilgisayar çalışınca öyle abidik gubidik sesler çıkartıyor, mırıldanmıyor. Kumaş sürtüyor koltuğa bir de, saldıran falan yok. Kendine gel bi' ya.
Ha sende şizofreni belirtileri felan da görmeye başlıyorum, kendimde de görmeye başlıyorum ki zaten belirti de bu, neyse, hadi hayırlısı. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 9:17 am | |
| 11:16 Saat kulesindeki rp mi bitirdim. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 12:24 pm | |
| | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 12:24 pm | |
| Ellerim üşüyor yanaklarım yanıyor ölüyormuyum acep?? | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 1:50 pm | |
| 15:50 Photoshop'ta yepyeni blend üzerinde çalışıyorum. Bugün 3. günüm. Bitmek üzere. Çok heyecanlıyım :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 1:51 pm | |
| Şoktayım. Bundan sonra telefonlarımı hep açık tutacağım :x | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 8:06 pm | |
| 22.02 Olamaz sitede kimse yok kendimi çok yalnız hissediyorum :( | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 8:33 pm | |
| ~22.32 Bu günü de repesiz geçireceğimi anladım. Hadi hayırlısı yarına bakıcas >.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 8:40 pm | |
| 22.36 Şok yaşıyorum şu an... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 8:48 pm | |
| 22:48 Karnıma fena bir ağrı saplandı soda içiyorum | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 23, 2009 8:56 pm | |
| 22.54 Yuhhh! Tamam pardon özür dilerik ama Tüy Kalem'deki haber ne ola öyle o________O Yeni gördüm. Miğvee görüyor musun bizim Mor Panjurlu Ev'imizi Jeanett ve Aimée için sanmışlar >.< Bi' kere Aimée benim yakında zehirlemeyi planladığım Dan ile >.> | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:56 am | |
| 11:55 Seda'yı gıcık ediorm xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 24, 2009 10:07 am | |
| | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 24, 2009 10:10 am | |
| 12.10 rp sevgilim ölmüş yeni haberim oluo | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 24, 2009 4:03 pm | |
| 17:58 Gürültüden patlayacağım yakında. Bu kadar da bağırılmaz ki. -_- | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 24, 2009 4:04 pm | |
| 18:03 Aşk/Fos u dinliyorum sabahtan beri. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 24, 2009 4:07 pm | |
| 18:02 Ehh, yeter be! Birazdan polis çağıracağım, sabrımı iyice taşırdılar. :evil: | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 24, 2009 4:28 pm | |
| 18.24 Ben dışarıda arkadaşım ile dolaşırken 5-6 emo kız bize sataştılar =( =( Eve kaçtıkk xD | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|