| Rp'de Arkadaş Takımı | |
|
+15Parcellita Schkovich Janice Audorphe L'Amour Winona Bannatyne Tess Meridith Albanese Vladimir Stepan Nieltsev Michael Nymins Miller Mélania L. Mythique Rabel Xyre Dante Leonard Eclipse Kristen Aurelié A'lle Johnny Tomas Black Riley Beth McConnor Franclés Yvés M. Demoré Nerissa Olivia Wolf Carolyn Anna Miller 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Salı Eyl. 08, 2009 7:18 pm | |
| Ehmm, hoş geldin diyelim o zaman. Elektro gitar çalabilirsin sen de. ;) Evet, sadece bir basist kaldı, onun da kim olacağı belli zaten. :) | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Salı Eyl. 08, 2009 8:16 pm | |
| Hem şarkı söylese hemde gitar çalsa olur mu? | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Salı Eyl. 08, 2009 8:26 pm | |
| Ya gitarist ben olmak istiyorum T^T | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Salı Eyl. 08, 2009 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Salı Eyl. 08, 2009 8:35 pm | |
| Mesele önce davranmaksa senin bir üst mesajında Anika olarak gitar çalacağımı ben söylemiştim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Salı Eyl. 08, 2009 8:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Salı Eyl. 08, 2009 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Perş. Eyl. 10, 2009 12:24 pm | |
| - Swieta Miranda Andié demiş ki:
- Hem şarkı söylese hemde gitar çalsa olur mu?
Tabii, neden olmasın. ^^ Zaten bir bayan sesi gerekti. (: | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Perş. Eyl. 10, 2009 2:01 pm | |
| Size bir de menejer falan gereklidir? Ya da konserleri ayarlayacak biri.. Stevie Rae bu işte iyi olabilir sankim? Profesör; ama bi' yandan bunu yapması garip kaçmaz bence ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Perş. Eyl. 10, 2009 2:38 pm | |
| Öhmm, bence süper ötesi olur. xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp'de Arkadaş Takımı Perş. Eyl. 10, 2009 2:55 pm | |
| Valla mı? Saçma bulursunuz gibi geldiydi xD O zaman, Stevie Rae sizin menejeriniz. Her türlü konuyla o ilgileniyor artık ^^ | |
|
| |
| Rp'de Arkadaş Takımı | |
|