| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:23 pm | |
| Ben yokken çok şey olmuş sanırım :p ardünlüsünü değiştirmiş xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:24 pm | |
| Evet diğer ünlümün ünlüsüyle. :P | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:25 pm | |
| İyi olmuş =) Eee daha daha nasılsınız? | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:26 pm | |
| İyiyik.İlanlara başlık açtım.Bakabilecek birüü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 4:27 pm | |
| Bakabilecek biri çıkarmı bilmiyorum. Ben bile kendime zor bakıyorum xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 30, 2009 9:40 pm | |
| Benim netim kapanmasa 5 kişiye birden bakarım ama kapatıyorlar. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 8:58 am | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 10:10 am | |
| Sene içi diyedir :'P Bizimkilerde kotalıya geçiyorlar bu yüzden :( İkna etmeye çalışıyorum şimdi.
Dönem bitt! | |
|
| |
Frankin Wénton Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 13 Nerden : Transilvanya Meslek : Profesör Gerçek İsim : Arda ..! Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Evcil Hayvan : Köpek Ruskyé Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 10:13 am | |
| Evet ben de sadece hafta sonu 2 saat fln girebilicemm pöff | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:05 am | |
| Herkeşe hayırlı uğurlu olsun.Öğrencimi açtım.1-2 yıl sınıfta kalabilirim ama sonra xD sınıflar beni bekleyin :D Ben bi öğrencime gideyim. | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:16 am | |
| Hadi hayırlı olsun. :P
Ben de öğrenci açayım istiyorum ama profesörlük zor yavs, o kadar ders vermek lazım, üstüne bir de öğrenciyi kaldıramayabilirim. ^^ | |
|
| |
Cristy Dean Mc'Kenzy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Balıkesir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Taha Tarafı : ...... Kan Durumu : .... Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : ..... Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:19 am | |
| Yıl içinde hiç giremeyeceğim derslerden kalacam.Yazları yine gelirim :D 20 yaşına girip hala hogwarts ta olan bi ben olurum herhalde.25 de olabilir :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:20 am | |
| Zeka küpü Ravenclaw... Kolay gelsin artık (:
Edit: Önerim ünlü olarak :'P Michael Angarano :D | |
|
| |
Cristy Dean Mc'Kenzy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Balıkesir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Taha Tarafı : ...... Kan Durumu : .... Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : ..... Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:27 am | |
| Dianne seinki güzelmiş. Pearl seninkinede bakayım.Dur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:28 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:30 am | |
| Güzel değil, yahuşuklu. :lol!: Jesse McCartney'di bu arada önerim. De kullanılıyor olabilir o.
En son Dianne D. Andié tarafından Ptsi Ağus. 31, 2009 12:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:31 am | |
| Kullanılıyomuş ama Alan James William ne kadardır girmiyor.:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:32 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:33 am | |
| Evet.Yoksa aklımda tutardım :PBaktım 10 ağustosta girmiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 11:39 am | |
| Dianne ben şimdi avatar-imza yapamayaam.Sen bi el atsana La hele hele aşqumm dönmüş.Robert'a gidiyom ben. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 12:03 pm | |
| Açıktı zaten fotoşop, du' yapıy'm şimdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 12:07 pm | |
| Bekliyorum.Yalnız acele et. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 12:25 pm | |
| Sanat aceleye gelmez bi' kerem. :P :D Atıyorum şimdi öm'yle. ^^
Düzenleme: Attım. xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 12:48 pm | |
| Chris Pine da olabilirdi Taha =( | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 31, 2009 12:49 pm | |
| Yok zaten o ünlü kullanılıyomuş hâlâ, yeni ünlü arıyor yani. Puff, boşa gitti avatar imza yavs. -_-" | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|