| Rp Sevgilisi Arama | |
|
+20Désirée Maélys Widmore Mélania L. Mythique Marveille De Mauréll Eva Casey Miller Charlotte Black Ophelia Charlotte R. Lutz Marishka V. Aleera Félix F. Xaviér Graimouré Swieta Miranda Andié Loranne Elizabeth Widmore Melody Dorés Britney Vera Curtis Rabel Xyre Michael Nymins Miller Sean Jake Miller Albert De Salvo Max Miller Aimèe Dèmon Black Ann Valerié Eclipse Robert Brandon Eclipse 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:34 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Aimêe Dêmon Black var..? Şuan arıyor mu bilmiyorum ama... Hogwarts Baş Şifacı'sı.. Öğretmen/Görevli aşkı yaşarsınız xD
Kız önerdi işte Edward :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:35 pm | |
| Ya ama çok online olan biri olmalı yani. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:36 pm | |
| Çok online olan birisidir Aimêe.Ama tabi sevgili arıyormuydu bilemiyorum xS | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:36 pm | |
| O zaman yok sana kimse xD benim işime gelir zaten. Aşırı bir Taylor aşığı olarak Taylor'ı kullanan birinin rp sevgilisinin olması psikolojimi bozabilirdi x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:42 pm | |
| Mélania o bana da koyuyodu ama ben acımı içime gömdüm,bağrıma kara taş bastım Rp sevgilisi önerdim :D | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:43 pm | |
| Rp sevgilisi aranıyor..^^ Benim için sık sık online biri olsa yeter..(:
En son Victoria Lynn Hogan tarafından Cuma Tem. 17, 2009 5:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:44 pm | |
| Bana da önersene birini x.x Taylor'ma o kadar önerdim, kendime tık yok x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:45 pm | |
| Öğrenci olmasaydınız süper olurdu.Bütün onlineler öğrenci :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:45 pm | |
| | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:49 pm | |
| - Edward Stephan demiş ki:
- Öğrenci olmasaydınız süper olurdu.Bütün onlineler öğrenci :D
Öğrenci üyelik açıyosuunn... Taylor'ı ona veriyorsun ya da verme tamam.. Benim dediğim ünlüyü onda kullanıyorsun. Kısmet olursa rp sevgilim veya öyle uzaktan uzaktan hoşlandığım(liseli sevgili mantığı) bi çocuk oluyorsun. Hadi canım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 7:26 pm | |
| | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 7:56 pm | |
| - Edward Stephan demiş ki:
- açamıyorum
neden ki?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 8:01 pm | |
| Açmıyorum yazıcaktım pardon | |
|
| |
| Rp Sevgilisi Arama | |
|