| Rp Sevgilisi Arama | |
|
+20Désirée Maélys Widmore Mélania L. Mythique Marveille De Mauréll Eva Casey Miller Charlotte Black Ophelia Charlotte R. Lutz Marishka V. Aleera Félix F. Xaviér Graimouré Swieta Miranda Andié Loranne Elizabeth Widmore Melody Dorés Britney Vera Curtis Rabel Xyre Michael Nymins Miller Sean Jake Miller Albert De Salvo Max Miller Aimèe Dèmon Black Ann Valerié Eclipse Robert Brandon Eclipse 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:55 pm | |
| Bende birini arıyorum. Tarafı farketmez. Eş veya Sevgili. | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:58 pm | |
| [quote="Loranne Elizabeth Widmore"]Hmm...belli belli sende az deelsin Rob :D İyice esra erol'a bağladım Ben ve delilik.12 yaşındaki bir çooooocuk ne kadar deli olabilir? | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:01 pm | |
| Deli diilsin ''deelsin''(değilsin yani^^) (şive yapıım dedim mahvettin -_-)12 yaşındamısın sen :D :Banaabladesmile: :D :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:02 pm | |
| Öf tamam arada bir beyin donuyo. :sanaabladiyensmiley: | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:10 pm | |
| Rob(ismin ne senin ya :D ) Ben kıza dedim ama onun yavuklusu varmış ama dedi ki kim daha cok başlık galleonu verirse ona varırım dedi.Bu kızdan hayır gelmez bence.En iyisi ben sana bizin 6. kattakini ayarlııım :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:16 pm | |
| İsmimi ne yapcan xD.Hmm.6. kat.Vazgeçtim ya. Kararım şu:Aşk istiyorum neyse başlığı daha fazla kirletmeyelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:19 pm | |
| Rob demek saçma oluyor çünkü.Herneyse aşk istiyosan kendin bulcaksın.Benden bu kadar :D Tamam başlığı kirletmemek en iyisi^^ | |
|
| |
Marishka V. Aleera Félix Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 58 Nerden : İzmir... Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : ~ Zekanın Tılsımı ~ Özel Yetenek : Animagus*Unicorn Evcil Hayvan : Peri Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:34 pm | |
| Ayh bende arıyım bari.. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:36 pm | |
| - Marishka V. Aleera Félix demiş ki:
- Ayh bende arıyım bari.. xD
ben olabilirim. xD | |
|
| |
Marishka V. Aleera Félix Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 58 Nerden : İzmir... Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : ~ Zekanın Tılsımı ~ Özel Yetenek : Animagus*Unicorn Evcil Hayvan : Peri Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:37 pm | |
| Olur ama damdan düşmüş gibi sevgilide olunmaz ..:D Kurgu uydurmalıyız pm.den ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Melody Dorés Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Ejderha yüreği 11 inç Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 10:18 pm | |
| Rp sevgilisi aramıyorum. Çünkü; bulunmuş durumdayım. :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 9:56 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:16 pm | |
| O bir önceki sayfada arıyorum demişti de ondan xD Tersleme milleti xD
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından C.tesi Tem. 11, 2009 12:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:17 pm | |
| 6. kattaki bekliyor mu?Söyledin mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:23 pm | |
| Yemeyenin malını yerler :D Artık çok gec :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:24 pm | |
| Beklemesin diyecektim.Buldumda. | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:24 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:25 pm | |
| pff bulanlar bana da buluuun | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:26 pm | |
| Tek sırrı var o da gururunu hşçe saymak... | |
|
| |
| Oy oy oy :D Hayırlı olsun^^ | |
|
| |
| Anam kısmet kısmet xD.Sağol xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:29 pm | |
| ''Anam mı??'' :D :D Koptumm xD :altıngünümuhabbetleriyapmakisteyensmile: :D Kzm bence o ''yaratık'' rütbesinin değiştirilmesi lazım.Millet baştan önyargılı yaklaşıyor.Düşünsene ''sevgilin kim?'' ''yaratık'' (:D) dimi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:30 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 08, 2009 12:35 pm | |
| puhaha eed yaw millet çok önyargılı | |
|
| |
| Rp Sevgilisi Arama | |
|