| Rp Sevgilisi Arama | |
|
+20Désirée Maélys Widmore Mélania L. Mythique Marveille De Mauréll Eva Casey Miller Charlotte Black Ophelia Charlotte R. Lutz Marishka V. Aleera Félix F. Xaviér Graimouré Swieta Miranda Andié Loranne Elizabeth Widmore Melody Dorés Britney Vera Curtis Rabel Xyre Michael Nymins Miller Sean Jake Miller Albert De Salvo Max Miller Aimèe Dèmon Black Ann Valerié Eclipse Robert Brandon Eclipse 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 11, 2009 7:13 pm | |
| Arayan arıyor zatençBiz onlara engel olmuyoruz.Neyse senle özelden görüşek. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 11, 2009 7:16 pm | |
| Ama mesaj atarak onların attığı mesajları geride bırakıyoruz.Her neyse tamam ^^' | |
|
| |
Charlotte Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Meslek : Hayalet Gerçek İsim : Duygu Patronus : Tek boynuzlu bir dişi at :) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Üstünde tek boynuzlu bir dişi atın kuyruğundan alınmış bir tel vardır. Yirmi dört santim , anka teleğindendir , esnektir Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 12, 2009 5:42 pm | |
| Hiç hayalet yok sitede xd bende istiyorum ya hih xd | |
|
| |
Eva Casey Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 16 Gerçek İsim : Buse Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 13, 2009 1:18 pm | |
| Bende arıyorum savaş tarafı farketmez :) Benden küçük olmassa iyi olur :D | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 13, 2009 1:21 pm | |
| Bende arıorummm...Avatar ı fln yakışıklı olsun ama :D | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 14, 2009 2:25 pm | |
| online olabilecek bir rp sevgilsi arıyorum... ;) | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 14, 2009 2:45 pm | |
| - Brandelyn Vera Curtis demiş ki:
- Max Miller demiş ki:
- bende rp sevgilsi yada eş arıyorum...
Ben olabilirim :D Neden arkadaşa onay vermiyorsun.Neyse ben karışmiyim sizin meseleniz. | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 14, 2009 2:53 pm | |
| Çünkü online karşılaşamıyoruz, ben de sürekli burda olduğuma göre...
En son Max Miller tarafından Cuma Tem. 17, 2009 6:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 14, 2009 4:35 pm | |
| Ben de bir rp sevgilisi arasam mı acaba.. Evet evet.. Fazla seçici olarak bir rp sevgilisi arıyorum.
*Rpsi kesinlikle iyi olmalı. Gayet iyi hem de.. Kısacık, aptalca rpler yapan bir rp sevgilisi istemem ^^ *Sürekli online olması çok önemli. Rp yapmak istediğimde rp yapabilmeliyim. *Ünlüsü yakışıklı olsun mümkünse... Yakışıklılık bir yana, genç olsun. 13 yaşında olup da Josh Holloway tarzı bişi kullanmasın x.x *Kesinlikle karanlık taraf olmalı. Kişiliği de bana biraz benzemeli. Burnu havada, zeki, kurnaz, insanlarla dalga geçmeyi seven falan..
Bu kadar yeter gibime geliyor.. ^^ | |
|
| |
Désirée Maélys Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 8 Gerçek İsim : Dés, Dési, Maé Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Konuşkan Düşler Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Çarş. Tem. 15, 2009 12:20 pm | |
| Ben de arıyorum. Taraf ya da bina fark etmez. Rp seviyesinin iyi olması önemli. Ünlüsü yakışıklı olsun. | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 16, 2009 1:41 am | |
| Bende rp sevgilisi arıyorum hatta eş :D Buda benim rp sevgilim olacak kişiyeki çabuk ikna olsun :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 16, 2009 10:53 pm | |
| Ya hiç kimse yok mu rp yapabilcek? | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Perş. Tem. 16, 2009 11:24 pm | |
| Hmm. Kolay Gelsin bende şu özel mesajdaki RP Partner tekliflerini sileyim bari :) 50 Özel mesaj oldu 1 günde :D
RP Partneri konusunda Seçiciyim. Lütfen Bana Ö.M atarken rütbeme dikkat ediniz. Bugün 3 Öğrenci bana RP Sevgilisi olmak istermisin diye Ö.M attı. 13 yaşındaki biri ile 21 Yaşındaki biri nasıl sevgili olabilir?
Karanlık Taraf İstemiyorum. Aydınlık Taraftan, RP Derecesi İyi ve üzerinde, Ünlüsü yaşlı olmayan, Ve Online sıklığı olan bir Partner arıyorum. Uygun olanlar lütfen Ö.M yoluyla ulaşsın.
| |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 7:04 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 9:27 am | |
| | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 1:36 pm | |
| Birden aklım kurgu geldi aramaya karar verdim. Aslında klasik olsa da güzel rp'ler çıkabilir. İki taraftanda olabilir ama aydınlık olursa çok daha güzel olur. Tarafsız olmasın ve rp düzeyi iyi olursa mutlu olurum (: Evet bu kadar isteyen PM atarsa sevinirim (: *Çok mu şey istedim? neyse (: | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 2:17 pm | |
| Bende arıyorum yaw. Yani online olsun, avatarı filan yakışıklı olsun, güzel rp yazsın çünkü rp benim için önemli. Ashley walla biz evde kalabiliriz. Çok şey istiyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 2:19 pm | |
| Hayır ! Evde kalmak yok ! Hem de bizim malikanede evde kalmak yok ! Çabuk bulun birilerini :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 3:54 pm | |
| Aranıyor!!!!(Artık Özelliği Fark Etmez) | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 3:57 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Ben de bir rp sevgilisi arasam mı acaba.. Evet evet.. Fazla seçici olarak bir rp sevgilisi arıyorum.
*Rpsi kesinlikle iyi olmalı. Gayet iyi hem de.. Kısacık, aptalca rpler yapan bir rp sevgilisi istemem ^^ *Sürekli online olması çok önemli. Rp yapmak istediğimde rp yapabilmeliyim. *Ünlüsü yakışıklı olsun mümkünse... Yakışıklılık bir yana, genç olsun. 13 yaşında olup da Josh Holloway tarzı bişi kullanmasın x.x *Kesinlikle karanlık taraf olmalı. Kişiliği de bana biraz benzemeli. Burnu havada, zeki, kurnaz, insanlarla dalga geçmeyi seven falan..
Bu kadar yeter gibime geliyor.. ^^ Fazla özellik istedim ama uyan tek bir insan olmaz mı ya x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 4:02 pm | |
| Sitede hiç kimse kalmamış ya.Bana uygun.Bütün herkezi kapmışlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 4:04 pm | |
| Edward ve mükemmel yorumu :D :D Off içime oturdu ha Edward senin şu masum,arayıştaki halin :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 4:16 pm | |
| Tess ve Edward siz sevgili olsanıza. Aslında Ed'in rpsi nasıl bilmiyorum ama.. Bir deneyin bence? Beğenmezseniz sevgili olmazsınız. Bir tanışma rpsi yapın =)
*kendime bulamayınca çöpçatanlık olayına girdim* | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 4:30 pm | |
| Arkadaşlar ben rp sevgilimin Profesör olmasını istiyorum çünkü aynı ortamda olursak daha sık rp yapmış oluruz.Veya bakanlıkta çalışan biri olabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Cuma Tem. 17, 2009 4:36 pm | |
| Aimêe Dêmon Black var..? Şuan arıyor mu bilmiyorum ama... Hogwarts Baş Şifacı'sı.. Öğretmen/Görevli aşkı yaşarsınız xD | |
|
| |
| Rp Sevgilisi Arama | |
|