| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+17Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 25, 2010 1:24 pm | |
| Eski takımı... mmm.. daha hoştu. Çok ürkütücü ve sevimsiz görünüyor burada | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Ocak 27, 2010 6:51 pm | |
| imzasını mrk ediyorum. çalışmalarına hayranım *-* | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 1:16 pm | |
| Teşekkür ettim kendisine *-* İmzasında ismini yanlış yazmışım, neden değiştirmedi ki? Merak ettim ^.^ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 1:39 pm | |
| Çok sevilir tarafımca, yeni imza ve avatarı da süper. *-* | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 1:50 pm | |
| Güldüm. :D Muhabbetimiz eskisi gibi değil ancak seviliyor :D | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 1:56 pm | |
| Oldukça sevilir tarafımca. Esprileri benimkilerden daha "buzz" olmasına rağmen her zaman sevgili "Gizz"dir benim gözümde. :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 4:06 pm | |
| Is almak espirisini 2 gün sonra anlayabildiğim kişi, o derece soğuk espiri yapıyor ama pek severiz. :3 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 5:57 pm | |
| Ehem, kesinlikle o espiriyi anlayabildiğimi bile düşünmüyorum. *utanarak itiraf etmek*
Sevdiğim kişi ^^ PS yeteneği mükemmel kişi ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 6:07 pm | |
| Issız adaya ıs alırsak ıslı olur dediğim kişi. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 6:11 pm | |
| Evet. Tamam. Bu kadar soğuk espirileri olduğunu untmuştum. İyi hatırlatma oldu. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 30, 2010 6:32 pm | |
| Bence yavaş yavaş başlıktan sıvışalım yoksa öleceğim dediğim kişi o.= Espiri yapma Vladka, onion gibi buz keseceğim lolz | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 31, 2010 9:11 pm | |
| Aaa, niye ben Vladka'nın esprilerini seviyorum dediğim insan *-* Yaşasın soğuk espriler *-* Kaldıramayan ceketini giysin cık cık cık *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 31, 2010 9:34 pm | |
| Ege'nin espirisiydi o *-*
" Hazır ceketlerinizi giymişken ben espiri yapmaya başlıyım " mı ne demişti *-* Soğuk ama burası, ekolojime saygı göster Beril, taam mııaa!? :D | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 6:53 pm | |
| 3. karakteri için isim arıyor diye biliyorum.. | |
|
| |
Nathaniel Cooliris Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 39 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Çağrı Tarafı : Other side. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Evcil Hayvan : Baykuşu var. Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 7:07 pm | |
| Hakkında pek bir şey bilmiyorum; fakat bir Lady'e de en çok Natalia yakışırdı, dedirtiyor (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 7:26 pm | |
| Çabuk alıştığımı düşünüyorum kendisine =D | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 8:01 pm | |
| Gizz'im o benim. Oy oy oy. Yirim onu. Kardişim gibi bir şey yahu. HON'u okumasına gerek kalmadan her şeyi de anlattıııım. xD Ne güzel diğ mi? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 8:30 pm | |
| Lady olma çabalarımdan dolayı benimle uğraşmış biridir kendileri.. Canayakın olduğu her halinden belli gerçi ama hakkında pek çok şey bilmiyorum.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 8:56 pm | |
| Lady olma çabalarından dolayı seninle uğraşmış biri olmak? Kafamı karıştırdı kendileri (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 9:12 pm | |
| Ben yine karıştırdım =D Sitede kimin ne olduğunu kavrayamadım henüz.. Loranne'ydi o. :) İkinizi nasıl karıştırdım onu da bilmiyorum. Her neyse, kusura bakma diyorum kendilerine :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 9:24 pm | |
| (: Evet, Seda'dır. Normalde Karanlık Lord ve Lady alımları açılmıycakken, açan o olduğuna göre; sanırsam onunla ilgilenen de odur (:
Yeni üye mi ki? Ben adminliği ve siteyi bıraktıktan sonra gelmiş gibi geldi bana. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 9:42 pm | |
| 'Kaçak Lady Aphrodite!' Dırdırcı'ya haber yapsınlar bunu =D
'Kızıllara resmen tapıyorum!' diyorum kendilerine :) | |
|
| |
Nathaniel Cooliris Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 39 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Çağrı Tarafı : Other side. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Evcil Hayvan : Baykuşu var. Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 9:43 pm | |
| Yeni ismi daha hoş gibi (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 9:44 pm | |
| Dırdırcıyla ilgilenen mi var sankim? xD
Şuan kendisine katıldım. Kızıllara ölünür. Aha bi' ortak yanımız çıktı o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Şub. 03, 2010 9:47 pm | |
| Dırdırcı'yı çok önemserim ben.. Her sitede Dırdırcı mutlaka çıkarılmalı bence :) Eğer ilgilenen olmazsa yan karakter bile açarım, daha önce editörlük yaptım, çok zevklidir =D
'Audorphe' ismine resmen bayıldım.. Kendileri mi bulmuş acaba? | |
|
| |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|