| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+17Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:43 pm | |
| bu arada öss mağuru değilim yeavrucuklarım. seneye, seneye ^^ bay profesör. tanıdık değil ama olsun. x.x | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:45 pm | |
| Bencede tanıdık değil ama olsun tanımıyorum xS | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:46 pm | |
| heee tanıdık değil ama olsun. galba bi ara popmundo hakkında konusmutum kendisiyle *-* | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:47 pm | |
| Aaa! evet evet popmundoda karakter öldüren zevk sahibi insandır kendisi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:50 pm | |
| xD yaa o ne yaa?? ya bi maaş almak için bi hafta bekliyosun. ben sabırsız bi kişiliğim tı-tu olmaz olmaz xD xD sabılı galba VIP olduğuna göre *-* xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 5:51 pm | |
| Meeelooo. Kelimelere sığmaz ki o o.O Esmer beklediğim; ama sarışın çıkan psikopat insan. Köpek b.klarıyla alakalı fantezileri var. O yüzden Kadıköy'e gitmeye korkuyorum yani. O derece. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 5:54 pm | |
| içimi dışımı herkese anlatma len x.x | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:00 pm | |
| Daha duur. Gaza gelmediiim x.x Bu manyak var ya bu manyak... Kardeşinin saçına tutkal sürmüş *yoksa o mu senin saçına sürmüştü?*, köpek b.kuna itmiş... Kardeşine pislik yapıp durur. Böyle bi' insan. İstanbul'da olan şahıslar fazla muhattap olmasınlar onla. Selam verdim borçlu çıktım durumuna düşebiliteniz var. x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:03 pm | |
| sus lenn snada geleek sıra nihihihaha x.x ayrıca tutkalı o geri zekalı kardeşm sürdü bana hıh *-* o kadar da cani değilim len x.x yukarıdaki arkadaş ateşle oyun oynuyorrr nihihhihahaa xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:06 pm | |
| Kızıaam. Sen psikopatsan, ben de saf, temiz kız çocuğu değilim yanii.. Ben öyle herkese öbür yüzümü göstermem :şeytansıgülümseme: Sen ateşin bizzat kendisiyle oynuyo'sun; haberin yok. xD Nihahah. xD
Manyak o manyak... Başka bir şey diyemiyorum yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:08 pm | |
| yok yok. yazdan beri konuşuyoruz bi buluşamadık kendisiyle. çok ayıp çok. büyüğünüm ben senin len. bayramda gelip elimi öpmedin hh *-* xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:13 pm | |
| Belediye öpsün elini. Daha doğrusu belediye çöpçüleri x.x Böö... Az önce kendileri için ikon bulduğum şahıs oluyo' üstteki. Epey hoş hatun lan bu Pixie dedirtti valla x.x Beğendim şahsen. Hıhı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:14 pm | |
| len o benim hatunum len. ben seninkine asılıyomuyum çok ayıp çok. hem hayırsız evlat hemde bacısına göz diken oldun iyimi şimdi çiss? x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:15 pm | |
| Kızım adminim. İstesem alırım Pixie'yi. Nihahah. xD Bu sitede büyüğünüm. Sus konuşma x.x
Hem hem.. Zekiyim ben senden. Gül gibim anadolu lisesine gidiyorum x.x Bööö... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:17 pm | |
| hııı len ben burakb oraya gidiorm len. ne zekisin len? ayy çok takıldı ağzıma şu "len" kelimesi. üstteki üyeye öpücük yolluyorum. ve bir gün çukura atacağıma yemin ediyorum *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:32 pm | |
| Haha. Çok kaşınıyo' bu üstteki...
Ayrıca.. Ona 3 part ikon buldum. Bi' teşekkür bile etmedi. Ciddiyim öküz o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:33 pm | |
| len öpücük yolladımya len hayırsız evlat x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:33 pm | |
| Dili yok mu bu üsttekinin? Neyse aman x.x Ondan gelecek teşekkür gelmesin zaten. Teşekkür etmiştim diyip çukura atar beni. Biliyorum, yapar. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:35 pm | |
| amaaaaaann hıh! sen benim erkek versiyonumu düşün bakemm. bide kardeşime kolluyo. bi düşün. bndn öküz oluyosa erkek halimi dşün. hıh! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:56 pm | |
| Kardeşini korumuyorum. İkiniz de ayrı manyaklarsınız o.O | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 6:58 pm | |
| Tühh yazıkk... Bir EML mezunu olarak kendimi ezdirmem hıh. XD | |
|
| |
Shouta Yasuki Chornoye Pravda Basçısı
Mesaj Sayısı : 24 Tarafı : Solağım ben o_O Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 7:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Ocak 25, 2010 11:47 am | |
| Eskiden Ravenclaw'dı, şimdi Slytherin xD. | |
|
| |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|