| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+17Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 5:44 pm | |
| Yok canım, o kadar abartmayalım xD. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 5:45 pm | |
| İlk başta kız sandığım, sonraları ablasının karakterini kullandığını öğrendiğim sevimli kişi. :) | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 6:12 pm | |
| Vladka *-* Yolunu gözlediğim insan *happychibi* | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 6:20 pm | |
| Yep yep, bu karakteri ve Meew'i görmeyi özlemişim *-*
~Ayrıca RO Kurulunda da adın geçiyordu ve bana söylemiştin sohbet'te sanırsam. *öhöm* =D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 6:26 pm | |
| Uuu, bunu duyduğuma sevindim. Onunki daha güzel =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 6:29 pm | |
| Sanki Gizem'in önceki yani site yenilemeden önceki halinde başka bir ismi ve mesleği vardı xD. Ayrıca imzasına bittim xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 6:40 pm | |
| Kesinlikle öyleydi. Sarışın bir modelle ve daha tatlı bir adla hanım hanımcık bir Dırdırcı yazarıydım =D
Hafızası kuvvetliymiş =D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 6:58 pm | |
| Arkadaşından çok çekmiştik geçen sefer o.O Kendisini severim ama, her ne kadar karıştırsam da :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 7:06 pm | |
| Kimden çekmiş, ne çekmiş :D
Severim ^^ Adını sonunda öğrendiğim için mutluyum *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 7:15 pm | |
| Miyavi hayranlığından zor kurtulmuştuk diye hatırlıyorum Sacchi'nin XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 7:32 pm | |
| Miyavi, Meew *-*
Beril'in ama ikinci biriciği o *-* Yani Melody'e olan nefretini göz önüne alırsak =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 8:14 pm | |
| Tamam, pekala o zaman *-* Derslerimi bitirip, çene çalmak için sabırsızlandığım kişilerden birisidir :3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 8:16 pm | |
| Ahaha =D Onunla çok konuşacağımızı hissettim birden :P | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 8:20 pm | |
| Kaoru onu öldürene kadar konuşabilir. Hatta o ölür, ama Kaoru susmaz O.o | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Ocak 22, 2010 10:56 pm | |
| - Cosetté Beatrix Depaisé demiş ki:
- Çisem seni ele verdi xD. Durum Listesi oyununda kiminle yazışıyorsun bölümünde "Elif'le yazışıyorum ama Anika olanla değil" dedi xD. Ve de bir keresinde "Elif öğrencilerimden uzak dur dedi" xD.
Haha.. xD Yönetim Kadrosun'da yazıyo', niye kastınız ki bu kadar? xD
Erm. Boooyd <3 <3 <3 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:00 am | |
| Çiss di' mi o? Çiss o *-* Gizem'in dilinden düşmeyen insan. Evet efenim, her konuşmamızda dedikodunuzu yapıyoruz. Bum Bum Çiss *-* <3 *-* Not: Ve Beril önceden atılan mesajları okur. Öeeh, ben o kadar bela mıyım T_T * ağlayarakortamıterkeder * Seviyorum uleyn *.* Evet Meew seviyorum, Aoi seviyorum var mııığ *-* Bizi bizimle bırakın tamam mıa T_T Kaoru-chan? * gözleridolutip * | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:01 am | |
| Dedikodum mu yapılıyo? Höe o.O Meraklandırdı. o.O | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:02 am | |
| Afadfgajdf Gizz'e sorsana k5 Kötü olmamak ama dedikodular *-* " Rıdd nerde ya?! Kaoru-chaaan T_T Aaa, Çiss bunu demiş... " Ve benzeri *.* Üç gündem maddesi var zaten; Rıdd, Kaoru-chan, Çiss. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:08 am | |
| Garip. Ben ve gündem konusu olmak. Kararsız bi' ruh haline soktun Beril beni. Sevinmeli miyim, şaşırmalı mı... Herneyse. Karışık yapıyorum o.o Bu arada fark ettim de... Hiç sohbetimiz yok senle o.O | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:10 am | |
| Evet ama tanımış kadar oldum seniğ xD * tekrarsağolsungizz. * Sevin sevin *.* Kötü değil *.* Yaa dedikodu dediğim, hani kim n'aapmış şeklinde, kötü değil ama T_T Aklım kaldı ya, sen meraklandın. * ikincikezağlayarakortamıterkeder. * | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:18 am | |
| Kötü bir şey değildir de... Yine de adım geçiyo'. Ehm neyse. Tanışmayı dilediğim kişilerden. Hı-hı. Kesinlikle öyle. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:21 am | |
| Ya ama sen de Gizem gibi ciddi konuşuyo'sun. Benim gibi şımarık biri için korkunç T_T Waee ._. Tamam bundan sonra tamamen susuyorum .___. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:22 am | |
| Ciddi mi konuşuyorum o.O He tabi. Dışardan öyle anlaşılıyo'. Tam tanışmadığımız için. Bu konuşmaların iç yüzünü yakın da çözersin. xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:26 am | |
| Ya ama o surat ifadeleri olmadığı zaman korkuyorum ben. Benimle ciddi konuştuğu için Gizem'e kızmıştım bi' keresinde .__. İfadeler benim hayatım .__. Tamam seni de tanıyınca alışırız *-* | |
|
| |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|