| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+17Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:32 am | |
| Şu aralar ifade yapacak moral yok ya. Ondandır x.x
Beril. Adını bugün öğrendim ya. Kim bu Beril diye merak ediyo'dum. İyi oldu, iyi. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:35 am | |
| Niye herkesin morali bozuk ._. Çiss. Bum Bum Çiss diyerek kendi esprime gülmemi sağlayan insan ._. | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 7:47 am | |
| - Sachiko Kyoshiro demiş ki:
- Ya ama o surat ifadeleri olmadığı zaman korkuyorum ben. Benimle ciddi konuştuğu için Gizem'e kızmıştım bi' keresinde .__.
İfadeler benim hayatım .__. Tamam seni de tanıyınca alışırız *-* Kesinlikle katıldığım insan o_o Kardeşim yüzünden dün akşam msn'i aceleyle kapattım, çok utanıyorumm TT^TT Affet beni Sacchi-chan .-. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 10:34 am | |
| Yep yep =D Kaoru =D Beril'le ne eğlenmişlerdir ama bensiz TT Neyse neyse, ben ikisiyle de eğlenirim =D
Not: Çiss, yanlış anlama yavrusu. =D Bizim Beril'le olayımız dedikodu değildir. =D Konuşmalarımza baktım da bende senin adın Rıdd'ın msn'inini bulma çabalarımızdaki yardımların arasında geçiyor alt tarafı. ^^ Ama Elif ve Rıdvan =D Onlar bizim konumuz =P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 11:03 am | |
| Haha. xD Bensiz eğlence düzenliyo'lar resmen o.O Darıldığımı belirtmek istiyorum. Hatta darılmış olarak bu konudan uzaklaşıyorum... | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 11:41 am | |
| Ama sen de gel sen de gel *.* Yeni hayat felsefesi benimsedim zaten ne olursan ol yine gel *.* ~felsefem felan yok yanlış şa'apmayın xD~
Waeeee~~ Kaoru-chan Sacchi-chan'dan özür diler ve Sacchi-chan onu affetmez, görüldü mü böyle bir şey *-* Anlıyorum Kaoru-chan, benim de yakında abim gelince durumumuz aynı olacak T_T Ve Gizz, sen sus bakayım. Hayalgücüne acı biber sürerim senin. Hele bi' gel de >.> | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 11:48 am | |
| Beril, çok yakın süreçte konuşmamaya karar verdiğim insan. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 11:51 am | |
| Ya ama ama. Tamam birazdan beni ağlatacak olan kişi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 11:52 am | |
| Beni şuan ağlatan kişi. Ciddiyim, ağlıyorum. Banane moralim bozuk tamam mı! TT | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 11:57 am | |
| Moralini de seni de yerim kızıam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:06 pm | |
| Düzelt lan moralimi! Kar yağınca İlhami geliyordu bana, o da aldattı beni. Bir şeyler yazmam lazım anlıyo' musuuun? | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:26 pm | |
| Düzelticem babee *__* Dur sana yeni yeni şeyler gösteriyim moralin düzelsin. " Aaa Gizem, göstermiş miydim, SuG'un yeni videosu.. " Höe, senin bana yazdığın bi' şey vardı? Lord, Alex felan? Al sana ilhamilik yazı işte *_* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 12:56 pm | |
| Ne düşünsem bilemedim valla... Dünden beri öyle geyik yapıyoruz sadece. Ama eğlenceli biri. Evet. Adam gibi tanımasam da bu kadarını söyleyebiliyorum xD | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:05 pm | |
| Çisemmm xD. Ama beni Xtina sevdamdan vazgeçiremedi. Ama düşüncelerim olumlu xD. Şu Xtina meselesini saymazsak ((: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:15 pm | |
| Vazgeçirmeye çalışmıyorum ki (: Elbet vazgeçiceksin, biliyorum.
Msn'i var mıydıydı bende? Msnden konuştuk diye hatırlıyorum. Eski msnimde yani... Neyse. Severim kendilerini. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:17 pm | |
| Hayır yoktu ((: Şu site emeseninden konuşmuştuk ((: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:21 pm | |
| Ha öyle mi?.. Yaşlanıyorum galiba ya o.O Ama olsun. Emesen sonuçta... xD Benden küçük müydü ki?.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:24 pm | |
| Bilmemki ((: Ama sanırsam, evet ((: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:26 pm | |
| Küçüktün, evet.
Üstteki üye, eskiden ablasının zulmündeydi. xD Kurtulmuş, sevindim onun adına xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 2:30 pm | |
| Erm. Bi'ara seninle de adam gibi tanışmalıyım. En aktif kişilerdensin, en çok karşılaştığım. Ama sohbet 0. o.O | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:27 pm | |
| Janis-chan, Çiss... Bakalım Cosetté'le XT konusunda anlaşabilecekler mi? Bu konuda ben de kendisiyle aynı fikirdeyim, evet. ^^ Çünkü bir zamanlar XT'ye değil ama, Bret Michaels'a hayrandım. xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:31 pm | |
| Rıııd x.x Feci özlediğim insan. Neyse, sonunda gelmiş o.o Benden büyüktür. O yüzden sevgimin yanında kocaman bi' saygım vardır ona. Rp'lerine ölünür, bitilir. Kendisine de ölünür bitilir. Öyle bi' insan işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:42 pm | |
| Tanışalım o zaman Çisem ((: Memnuniyetle ((: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:43 pm | |
| Pm atmaya üşendiğim şahıs. Neyse, elbet atıcam. İnanıyorum buna. | |
|
| |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|