| Sohbet | |
|
+28Aurora Midnight D'ior André Schoeller Morticia Diva Muireann Gillermo Miguél Ramírez Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Darq Black Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Ludmila Orlenda Nieltseva Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Mnestra Laodameia Iarea Kaoru Ai Kira Elijah J. Mc'Reid Rain Destiny Gamaliel Rosepery Dé Querin Tess Meridith Albanese Winona Bannatyne Dianne Dickenson F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:02 pm | |
| sLm
Zordur xD Adamım Yaa xD Bana Çok Benzio Tipi xF xP | |
|
| |
Rachel Maggié Gladwell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:06 pm | |
| | |
|
| |
Rachel Maggié Gladwell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:12 pm | |
| :P Bi slm'dır gidiyo walla.. ne iş :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| |
| |
Darq Black Manken
| |
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:16 pm | |
| Ben beğenmedim pek.. Teşekkürler ikinize de.. Biri bana yapıcak birşey versin yapayım, avatar imza ne olursa =D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:21 pm | |
| Ben de 3. karakterimin ünlüsüne deli gibi imza yapmaktayım. Ne yazık ki hiçbiri tamamlanamayacak, isim bulamadığımdan >.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:22 pm | |
| İsim bulmak zor iş, ama ben severim =D Nasıl bir karakter, belki yardımım dokunur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:24 pm | |
| Kurgusunu belirlemedim ki ^^ Kardeş kurgusu yapıciğiz Beril'le, o nedenlen aksatıp duruyorum şu işi :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:31 pm | |
| Hmms... Euphenia, Sophrone, Preciouse, Cheryl.. Daha aklıma gelirse yazabilirim =D | |
|
| |
Darq Black Manken
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 4:55 pm | |
| Bende Denedim Ama Olmadı = ] : Avatar: İmza: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Şub. 03, 2010 6:31 pm | |
| Aaa Natalia =D Daha güzel resimleri var, inan :) Bence kötü değil.. Ama tek renk üzerine yoğunlaşıyorsun hep.. Resmi az da olsa kendi renginde bırakmayı dene.. ;) | |
|
| |
Gillermo Miguél Ramírez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Tarafı : Sence? Kan Durumu : Safkan veya melez, emin değil. Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Hayvan sevmez. Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 04, 2010 2:34 pm | |
| O ismi Euphoria diye biliyorum ben, yerinde duramama anlamına geliyor hatta. XD Odette, Jacelyn, Agnieszka vb. de var. XD Ve tek renk konusunda katılıyorum. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 04, 2010 2:36 pm | |
| Cidden, Euphoria olcaktı o =D Ne düşünüyorsam artık xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 04, 2010 2:48 pm | |
| Öhem. Buraya uğramadan gitmem. Hey ^.^ | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 04, 2010 2:52 pm | |
| Gitme zaten =D Biri benimle rp yapsın.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 04, 2010 4:51 pm | |
| Sıkıldım yahu. Uf. Acilen rp sitesi bulmam lazım benim -_- | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Şub. 04, 2010 5:58 pm | |
| Çook aktif bir rpg sitesi, değil mi? Ben de arıyorum da, pek bir gelişme yok.. Site falan mı açsam yahu =D | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 12:24 pm | |
| Ben geldim.Bi dakka yha.Gizem e nooldu?O da mı gitti. | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:06 pm | |
| O kadar aktifiz ki bi pm ye 4günde cevap gelecek halaa xD Tabi bu sitenin aktifliği bizim elimizde ve ben elimden geldiğince uğraşıyorum. Ama sadece benle olan bişey değil. Dimi Taha? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:07 pm | |
| Evet, Gizem de rp'yi bıraktı. Melo'yu zaten biliyo'sun (: Ben de son anlarımı yaşıyorum zaten xP Adını unuttuğum Cansuyu kullanan kişican -nasıl bi' sıfat abi bu?- Ben kurma çabalarındayım şahsen. Tavsiye ederim, iyi oyalanılıyo xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Şub. 05, 2010 1:12 pm | |
| Benimde son günlerim.Yaza kadar yokum.Herkes gidiyo mu yha? | |
|
| |
| Sohbet | |
|