| Seyir Defteri | |
|
+22Cosetté Beatrix Depaisé Aphrodite Laneivera Morticia Diva Muireann Loranne Elizabeth Widmore Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Rain Destiny Gamaliel Ludmila Orlenda Nieltseva Alice E. Hammond Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Mnestra Laodameia Iarea Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Tess Meridith Albanese Godric Mick Appeals Winona Bannatyne Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 8:51 am | |
| Eski lejantımı ararken, Sacchi'nin öbür karakteriyle olan konuşmaları görmek O_o Dün gece geldi aklıma *o manada değil* Tırsmak, ürkmek, screamingkaoru olmak Neden Rp teklifini kabul ettim ki diye hayıflanmak o.o Kendimi kurbanlık gibi hissediyorum TT_TT 09.51 | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 10:36 am | |
| 11.35
Net gidip gelmekte. Beril gelmemekte. | |
|
| |
Mnestra Laodameia Iarea Vampir
Mesaj Sayısı : 52 Tarafı : Ne fark eder ki? Kan Durumu : Senin ki neyse benimki de o ! Rp yaşı : Senin için 19 Evcil Hayvan : -............... Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 10:42 am | |
| Acaba Ro puanım ne zaman verilir? Rütbem ne zaman verilir? Diye düşünmeklerdeyim... | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 11:06 am | |
| Sitenin mecburi işleri tamamlandı. Boş boş dolanıyorum nette.
12.05 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 52 Tarafı : Ne fark eder ki? Kan Durumu : Senin ki neyse benimki de o ! Rp yaşı : Senin için 19 Evcil Hayvan : -............... Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 11:17 am | |
| 12.16 Rp puanımı yükseltesim var, rp yazıyorum... (başka site) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 11:23 am | |
| Icon şeysiyle uğraşmak... Icon yapmayalı çok olmuştu. Bakalım adam gibi bir şeyler çıkarabilecek miyim?
12.23 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 11:34 am | |
| 12:34 ~ Kötü olmayı seviyorum. *.* Sonunda on saat uyuyabildim. Evet başardım bunu. Sabahın altısında kalkmak neydi ya >.> ~ Sokaktan birini çeviricem, elini tutup " Gi-zem, Gizeem, Gizeem " dedirticem belki Gizem gelir. Ama ama onun sınavı vardı sanki? Pöef. ~ Şu rütbe felan verilsin, eski lejantı olduğu gibi yollayayım da bitsin artık. Hemen repe istiyorum *.* Waee, Kaoru-chan korktu o_O Ya ama amaa ama o kadar mı kötüyüm T_T Tamam ya uçuyorum ben, annemin evine Okinawa'ya gidiyorum ben ya. Hatta Oosaka'ya bile kaçabilirim T_T [ Evet Oosaka! Kitapta iki o vardı tamam mı? =_=" Tokyo da değil hatta, Toukyou. Tabi u'lar sadece uzatma amaçlı, o ayrı bi' şey. ] | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 11:47 am | |
| İkonlar için bütün gereksinimlerim gitmiş. Nerde benim texture'lerim ya o.O Öef. Baştan indiriyorum. Ne hoş dimi? 12.47 | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 1:58 pm | |
| PS ile uğraşyorum. Öykü ile vampirlerin güçleri hakkında sohbet edip gülüşüyoruz. Adamın teki kalkıp vampirler hiçbir şeye yaramıyor demez mi? Hayır, diyorum sen daha büyü yapmak için elini kaldıramadan bileğini kırarım diye ama anlamıyor ki >.< Artık matrix'i bile örneklendirerek anlattım ama kendini pokemon sansa daha fazla saygı duyarıdm ._. Sacchi ile de kurgu bulma olayımız, yavaş yavaş msn rpsine, ardından da miyavi röntgenlemeye döndü *-* Süper esimler aldım ama, lejant bitti bitecek :3
14.58 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 2:05 pm | |
| 15:05 ~ Gizz cevap vermiyo' T_T Tetenet mi yoksa?! ~ Eğleniyorum *.* Kaoru-chan süper insan *.* Meew röntgenlemece her Elif ile konuşunca zevkli oluyo'muş *.* | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ocak 23, 2010 3:31 pm | |
| Sanırım lejantı PS'de yapmalıyım. Kodlarla uğraşmak çok zor 16.31 | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 2:35 pm | |
| Evet, üyelikleri iyice karıştırmaya başladım. Gidip biraz MGS4 oynayayım. Kaçıncı defa baştan bitireceğim merak ediyorum. Ama Boss extreme zor modda oynamak için değer. Snake sevgisi 15 yıl sonra yeniden. 15.34 | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 2:39 pm | |
| 15.38 ıIIıı sitenin yeniden açıldığını farkeden animal insan yani ben zamanı bir avuç telefonda geçirerek harcamış bulunmaktayım. Diğerleri nerde? Adlrını fln mı değiştidiler ne? x.x | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 2:44 pm | |
| 15:43 Mell'i gördüğüm iyi oldu. XD Tanıştırayım, Winona Gizem, Sacchi Beril, -haa o zaten değişmemişti di mi?- diğer değiştirenler kimdi yahu? *balık hafıza* | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 2:47 pm | |
| 15:47 ~ Değiştirmedi değiştirmedi *-* Artık düzelt msnini yoksa bomba fikrini tekrar düşüniciğim *_* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 2:49 pm | |
| 15.47 hayatımda ilk defa havuç suyu içtim. iğrenç bi şey *-* siteyi gördüm x.x çok iyi oldu xD gizem bana pm atmış zaten. aldım. mutlu oldm şimdi yaa xD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 3:00 pm | |
| -Havuç suyu gene iyi annem bana okul günleri brokoli suyu içiriyodu... _____________ 15.58 Usb kablosunu aramak, Raptiyeleri toplamak... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 8:03 pm | |
| 21.03 star wars'ın başlamasını bekliyorum *-* | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 8:20 pm | |
| 21.20 patlamamış mısırları yemek... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 10:37 pm | |
| | |
|
| |
Shouta Yasuki Chornoye Pravda Basçısı
Mesaj Sayısı : 24 Tarafı : Solağım ben o_O Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ocak 24, 2010 10:45 pm | |
| 23.44
Fazlasıyla berbat hissediyorum kendimi. Beril'in bu saatte açık olması gerekmez mi o_O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 25, 2010 3:25 am | |
| Saat dört buçuğu bulur ve Çisem yatağına koşar.
04.24 | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 25, 2010 3:44 am | |
| 04.43
Hala uykum yok ve annem/babam beni yakalarsa hapı yuttum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 25, 2010 10:07 am | |
| 11.o7
Rp yapasım var, abuk ilk yıl rp'sini yazmaktan öyk geldi | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ocak 25, 2010 1:46 pm | |
| 14.45
Windows'un aptal programından nefret ediyorum >.< 15 dakika sonra gitmek zorunda olmaktan nefret ediyorum >.< | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|