| Seyir Defteri | |
|
+22Cosetté Beatrix Depaisé Aphrodite Laneivera Morticia Diva Muireann Loranne Elizabeth Widmore Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Rain Destiny Gamaliel Ludmila Orlenda Nieltseva Alice E. Hammond Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Mnestra Laodameia Iarea Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Tess Meridith Albanese Godric Mick Appeals Winona Bannatyne Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 05, 2010 6:43 pm | |
| 19.43
Fanfiction ve rp yazma çabalarımın sonuç vermemesi nedeniyle saçlarımı yolacak vaziyete gelmiş bulunmaktayım. Neden bir türlü yazamıyorum, neden? Neden? NEDEN?!
"Writer's block" olayından tiksiniyorum. | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 06, 2010 12:16 pm | |
| 13:15 Hala aktivasyon mail'i gelmedi.. Çıldırmak üzereyim! | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 06, 2010 2:51 pm | |
| 15:51
Sonunda Nescafe 3ü1 aradamdan 10 kontör çıktı. \m/ 2 gün içinde gelecekmiş bu kötü bir şey -_-' | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 06, 2010 3:44 pm | |
| 16.44
Tatilin bitmesine ve hala yapacak ödevim olmasına yanıyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 13, 2010 1:21 am | |
| 02.21
Flood olduğunu bile bile hainlik ederek yazıyorum: Çünkü sonunda yazma kabiliyetime kavuştum! Nihayet bir rp yazdım, yaşasın! xD | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 13, 2010 8:31 pm | |
| 21.26 -Dolaptan çikolata sosunu alıp ağzıma sıktım ve bunu yaparken ablam beni görüntülemiş. Vay Melly vay.. -Neden hep ben vestiyer görevini görüyorum yahu. Bugün üzerime 8 tane mont, ceket vs. bırakıldı. İnsanım ben, acıyın bana.. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 26, 2010 6:18 pm | |
| 19.17
Kahretsin photoshop'uma yine bir şeyler oldu .s Ya tam da yeni model ayarlamıştım bu ne şans! Akşam babamdan cs3 cd'sini alıp yükliyim en iyisi .s | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Şub. 26, 2010 10:28 pm | |
| Üsttekinin ünlüsü kimse bir şeyler yapmak isterim nacizane :P 23.28 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 27, 2010 11:49 am | |
| 12.48
Devi'den baksın isterse, Lane F. (: Yalnız fazla resmi yok belli ki, uğraşmasın yormasın kendini benim için (: | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Şub. 27, 2010 12:01 pm | |
| Bakayım bir merak ettim :3 | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 28, 2010 12:02 pm | |
| 13:02 Bende rp sevgilisi istiyoruumm! Sitede başı boş Natalia sakıncalıdır. Hele de adı Aphrodite ise =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Şub. 28, 2010 8:00 pm | |
| 20.59
Okulu bıraksam falan mı ne? o_O Bir sınava girsem direk liseye geçsem falan? o_O Yarın o okula gitmek istemiyorum o_O | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 01, 2010 6:36 pm | |
| Erkek öğrenci yok mu yahu, yaoi yapmak lazım. 19:35 Dipnot: Kaoru'dan haksız yere gelecek kıskançlık krizlerini önlemem lazım, erkek öğrenciye ihtiyacı olan Avigdor. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 01, 2010 7:15 pm | |
| Kaoru gayet rahat. Bu alemde kendisinden başka Yaoi yapan birine rastlayamacağından gayet emin çünkü, ehehe. Her krakterin için geçerli bu. Kaoru kıskanırsa hepsini kıskanır sjhadgd
20.15 | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 01, 2010 7:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 04, 2010 5:52 pm | |
| 18.51
Evet evet, karar verdim. İlk online'ın tepesine binicem "kurgu, kurgu" diye o_O | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 05, 2010 9:30 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 06, 2010 12:39 am | |
| 01.38
Hayat durgun gibi, oysa bunun aslında fırtınadan önceki sessizlik olduğuna yönelik şüphelerim var... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 06, 2010 9:30 am | |
| 10.29
Ravenclaw yazısını " Bakanlık " olarak okudum, iyi değilim. Neyse, bir saat sonra Bakırköy'de olucam, kafam dağılsın... Dersaneye gitmekten ne kadar korksam da Pınarla olmak iyi gelicek... | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 07, 2010 7:30 pm | |
| Sonunda..! Üşenmeyip Laptop'uma da photoshop'u yüklemeyi başardım, ah ne büyük başarı.. 20:30 | |
|
| |
Audrey E. Moreau İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : Nice, Fransa Patronus : Rakun Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Muggle doğumlu Rp yaşı : 27 Asası : Kestane ağacı , 91/4 , ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 27/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 08, 2010 7:39 pm | |
| 20.39
Hastayım ve yatağıma kurulmuş bulunmaktayım, ne idüğü belirsiz düşünceler kafamı doldururken ben de şuursuzca sırıtmaktayım. | |
|
| |
Julié Clouid O'shéliâ Manken
Mesaj Sayısı : 11 Nerden : Napcen_? Ziyarete mi gelcen? Meslek : Manken Gerçek İsim : Bu Şah.. O Şah... Bende GüLşa(ğ)h ^^ Tarafı : KaranLık.. Kan Durumu : Safkan... Rp yaşı : 19.. Asası : Gürgen. Tamamiyla Dik Kafalı ^^ Evcil Hayvan : Yılan dicem ama oDa evcil olmadığı için Yok... Kayıt tarihi : 16/02/10
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 11, 2010 6:24 pm | |
| 19:24 George Orwell'ın Aspidistra'sını bitirmeye çalışmakla meşgulüm. Kendisini favori 50 yazarım, kitabını da favori 100 kitabım listesine 5. ve 11. sıralardan sokuyorum. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 25, 2010 3:16 pm | |
| Şu ödevi bitirip maille yollamadıkça, içim rahat etmeyecek. Sanırım on yılda falan biter bu üniversite. Yüksek Lisansı da on sene yapsam, oh ne güzel. Online okuyunca böyle oluyor sanırım >.<
Şimdi gidip ödev yapayım ben -_-" | |
|
| |
Nicolas Mathieu Arcenaux Arcenaux Pub Sahibi
Mesaj Sayısı : 33 Nerden : Lyon, Fransa Meslek : Rütbede yazıyor, bir zahmet bakıverin. Gerçek İsim : İdil Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : Baykuşu Thierry Kayıt tarihi : 14/03/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 26, 2010 10:04 pm | |
| 23:04
Ah bir haftadır deli gibi doluyum, bu hafta daha da dolu olacağım. Off off off... | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|