Johanne Jorgensen Dırdırcı Yazarı
Mesaj Sayısı : 12 Meslek : Dırdırcı Yazarı. Gerçek İsim : Alperen. Tarafı : - Kan Durumu : - Rp yaşı : - Asası : Gül. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 27/02/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 27, 2010 12:30 pm | |
| | |
|
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 31, 2010 7:42 am | |
| 09.42 Dersteyken nete girmek... Üstelik öğretmen yanındayken yapmak bunu... Nasıl bir cesarettir ben de anlamadım xD | |
|
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 10, 2010 6:02 pm | |
| 20.01
Akiyo Swo ile Paradise Kiss cosplay'i yapmaya karar verdik. Haha.. Benden ne tatlı bir Nana Oosaki olur ama :P | |
|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Nis. 11, 2010 11:05 am | |
| 13.04 10 geçe evden çıkmalıyım, YGS mağdurları umarım trafiği tıkamaz. Oy. | |
|
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 15, 2010 2:24 pm | |
| 16.24
Okuldayım, hüzünlü ve kendini bilmez bir haldeyim, ne yapacağım ben de bilmemekteyim. | |
|
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Haz. 18, 2010 11:32 am | |
| 13.34 Ahaa siteden ayrılalı uzun zaman oldu yahu. Ne olmuş siteye. Neyse buldum birkaç kişi yeniden. Heytt çisem,gizem,miğve,buse pıştt noldu nan size *-* | |
|