| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:06 pm | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:08 pm | |
| | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:10 pm | |
| bende mersindeyim hangi okul??* | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 3:27 pm | |
| Seda.. Senle yüzyüze görüşmeyelim biz.. Kıskançlıktan saldırabilirim sana x.x | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 8:29 pm | |
| Seda çok bitkin görünüyorsun tatlım.. Uğur'a söyle seni fazla çalıştırmasın.. Sonu kötü yerlere gider :D Güzelsin canım Allah sahibine bağışlasın :) Çisem sen zaten ünlüsün kız. Ne işin var dijital makineyle. Profesyonel makine lazım sana :D
| |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 8:46 pm | |
| Ya bırak ne ünlüsü o, sokakta gören dönüp bakmaz, baksa da bu kim diye bakar :D :D Saol B'm :D Senide :D | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 8:07 am | |
| - Spoiler:
Öyk... Yorumlara açığım. | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 8:58 am | |
| Daniel çok tatlısın.. Maşallah Allah nazarlardan saklasın :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 9:02 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 9:21 am | |
| Teşekkür ederim nazikliğin için ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 9:43 am | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 5:39 pm | |
| Pm yoluyla konuşun. Geyik yok..! | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 5:40 pm | |
| Yorumumu da yaptım zaten. :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Ağus. 05, 2009 5:41 pm | |
| Beni uyardı xP Yorum için teşekkür ederim abi xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Cuma Ağus. 07, 2009 8:37 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
Pm yoluyla konuşun. Geyik yok..!
Seda abla ben gittim sana bi haller olmuş xD.Asıl geyiği yapan sendin ama..... | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 2:46 am | |
| Bakılcak bir şeyim yok ama görün beni :P - Spoiler:
Gecenin bir vakti Sigara değil o ^^ Anarşizm :) Sydgn benim candaşım kardeşim ortadaki 2 metreye yakın enine boyuna geniş arkadaş benim ^^ Candaş Uykudan uyanmışım okulda Birini kesiyorum arkadaşın süprizi ^^ Dayımın pavyona gittik candaşlarla Müslüm mü geldiydi ne ^^ Okul bahçesi candaşlarla :/ Dikkatinizi çekerim Anadolu lisesiydim Kardeşim ben arkadaşım 5 metrelik kemere tırmandık ve resim çekinelim dedik Kardeşim :) kardeşim ^^ Yakışıklı ama haa:) O mavi gözlerine kurban ciğerim :) hayatımda ailemde tek değer verdiğim insan. Ama o converse ne be !:D Candaş telden başını kaldırsa :) Candaş Kardeş Ben sünnet oluyorum ^^ Nezaret (polis çocuğu olduğum için beni aramamışlardı :)) Ama dağıtmışım cep dışarda :D Zaten candaşın iflahı kaymış ^^ Erçin-Candaş-Ben-Candaş Ben ama amacım ne bilmiyom :D Benim akıl hocam ve ben :) Gene bir lise nostaljisi... Lisedeyken bütce bira aldırıyordu :) Kalemliğim ^^ Hiç birini parayla almadım arkadaşlar sağolsun ^^ ve kullanmadım hiç birini Milattan önce Candaşlar ^^ 2 günün bilançosı Ahi Evran - Candaş ^^ Amele :D bu resme 3 gün güldüm ^^ Süper insan ali paşa^^ korsanın kralı Arşivime en çok destek veren has adam ^^ süper kahraman Ali abi ^^ Candaş Kardeş Kardeş Ben Candaş Lisede sigara içtiğimiz yer okulun önü servis arkası ^^ az kişi bunlar
Ah işte benim hayatım böyle geçti ^^ çocukluğuma ait resmim yok :/ Hayatımdaki insanlar bunlar :/ | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 8:04 am | |
| | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 8:06 am | |
| herkese lazım bizim gibi matrak adamlar :D yat kalk gül işimiz:D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 8:08 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 8:10 am | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Güzel. Spoiler'a aldım.
iyi yaptın şıpoylura almakla ^^ görüntü kirliliği yapıyor :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 8:15 am | |
| Ondan değil xD Sayfa düzeni için xD | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 9:07 am | |
| Sarışın olan sen misin? Kusura bakma, yazıları okuyamadım, renkten gözlerim seçmedi. T_T Yunan burnu yakışmış sana. Bayağı da hoş olmuşsun. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri C.tesi Ağus. 08, 2009 9:12 am | |
| misal bu benim :D sarışın kardeşim ^^ yauşuklu cocuk amma :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 6:27 am | |
| Minik kardeşim çok dadluuu xP | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 6:37 am | |
| Kardeşin çok dadluuu^^ :D :D | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|