| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 18, 2009 10:45 am | |
| Aşkolsun Hakan yaa :( neden yorumuma laf ediyosun :( 10 üzerinden 10 veriyorum hepsine :P hatta 100 | |
|
| |
Aaron West Allison Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 34 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 Asası : Karanlığın Gerçeği Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Ağus. 20, 2009 7:23 pm | |
| İşte bu yüzden ; bir abartı daha ^^ | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Ağus. 20, 2009 7:26 pm | |
| Nerden biliyosun abartı olduğunu?! | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Ağus. 20, 2009 7:28 pm | |
| Kızdırmayın Miğvemi xD Miğvee dur kızım bir an birinin üstüne atlayacaksın sandım o son (!) yüzünden xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 8:35 am | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 8:50 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 8:51 am | |
| | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 8:56 am | |
| Biz de yorumlarımızı yapıyoruz xD Sarışın bir çıtır :shock: Model bulamadıysan kesinlikle kendini kullanmalısın :shock: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 8:59 am | |
| 18 yaşında ihşalla saçımı siyaha boyatıcam yevrumm xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:00 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:02 am | |
| Hayır! Hayatta böyle gezemmem. Sarışın olmaktan nefret ediyorum. Arkadaşlar aptal falan diye dalga geçince...xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:04 am | |
| Herkes sarı sarı olmak için boyuyolar.Seni görseler anında döverler bence. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:05 am | |
| Hyaır kesinlikle hayır Sen sarışın kalmalısın :shock: | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:07 am | |
| Niye 18'i bekleme vardır, neyse 365-2 :D Medeni cesaret :'P "bu'seğğğ saçmalukus" Dıraka'ya hörmet sunar saçmaladığımı belirtir aradan çıkarım. PS: Çıkmassam çıkartılacağım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:09 am | |
| Yaww ne bileyim yani bıktım şu aptal sarışın olaylarından. Çok sinir bozucu insanları tanımadan yargılamak :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:11 am | |
| Cıkkk, sarışın olmak istiyordum ben bir aralar xD Ay sanki aptal esmer görmüyoruz >.< onlar da boyatsın o zaman >.< Sen sarışın kalmalısın (Y) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:13 am | |
| Üüüüü sen benim çektiklerimi bilmiyorsun Gizemm xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:14 am | |
| Ama ama amaaa .. Sadece aptal sarışın dendi diye olmaz ki buuu :shock: Yüzüne sarı saç son derece yakışıyor. Hayır bu saç katliamını gerçekleştirmemelisin :shock: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:15 am | |
| Sadece aptal sarışın değil xD Ben sana pm'de anlatırım :p | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:19 am | |
| Anlatmalısın | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:31 am | |
| - Melanie Eclipse demiş ki:
- Spoiler:
OMG... :shock: Mükemmelsin yav harbi diyorum. *Not: Aslında fotosunu koyanların neredeyse %20'sine yorum yapmıştım ama şu BEDAŞ'ın allah belasını versin ki Elektrikler kesildi. :evil: | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:43 am | |
| Bende sarısınım bana kimse aptal demiyor :P :P
Oyyss..ben biliordum zaten karamelli dondurma'mın böyle taş bi hatun olacağını. Boşunamı konuşuyoruz burda :P Çoo..ooğğkk güzelsin Melo'm :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:49 am | |
| Yaa Sedaaa senin resmin varmı burdaaa merak ett,m yevrummm xD | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:52 am | |
| Var ama kaçıncı sayfada bilmiyorum Melo'm :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 24, 2009 9:54 am | |
| Tamam ben her sayfaya bakiyirimmm xD | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|