| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 10:54 pm | |
| zuhahahaha xDxD süpersiniz xD | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 10:56 pm | |
| Network işte her şeyi süper (H) xD | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 7:38 am | |
| | |
|
| |
Kristen Aurelié A'lle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : ~In the home~ Meslek : ~Öğrenci~ Gerçek İsim : ~Aslı~ Patronus : ~-~ Tarafı : ~Karanlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~13~ Özel Yetenek : ~-~ Evcil Hayvan : ~Alan James William~ Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 7:41 am | |
| Birde yüzlerinizi seçebileceğimiz bir fotoğraf olsa:D | |
|
| |
Justin Isaac Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 31 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Geniş Manzara Evcil Hayvan : Hector adında bir baykuş Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 7:43 am | |
| Senin için bu gün çekiliriz.:D | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 1:02 pm | |
|
En son Victoria Lynn Hogan tarafından Salı Eyl. 07, 2010 2:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 1:15 pm | |
| Oha x.x Nino, müthişsin x.x Ben o kadar uğraştım, saçımı bi türlü böyle yaptıramadım, beceremiyo burdaki kuaförler xD | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 1:15 pm | |
| - Mélania L. Mythique demiş ki:
- Oha x.x Nino, müthişsin x.x Ben o kadar uğraştım, saçımı bi türlü böyle yaptıramadım, beceremiyo burdaki kuaförler xD
+1 xD Kuaförler dışında :D | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 1:20 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 1:22 pm | |
| Aslında aslan yelesi gibi saç da yakışır sana. Bakışların da müthiş. ^^ | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 1:24 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 4:00 pm | |
| Muhabbete bak yahu :D Beğendim Vicky çinçin! :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Perş. Tem. 30, 2009 4:37 pm | |
| ÇinÇin sevdim xD Thanks Busé*m..:D | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:01 am | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| |
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 12:56 pm | |
| | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 1:02 pm | |
| Saçlarına bayıldım. ^^ Tema yönetmekten yakınma, bu milletin sana ihtiyacı var. Gerçekten süpersin, "vasat" halinle bile. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 1:04 pm | |
| Bu vasat. Saçlarıma baksana :D Berbat görünüyorlar :D Teşekkürler Giuseppe ^^ (İsmini söylemiştin, ama unuttum :D) | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 1:34 pm | |
| Öfff,Su Getirin Su.Süpersin Bea Seda Ne Vasatı sen Vasatsan Ben Ölüyüm Be. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:00 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:03 pm | |
| Hocam, McDonalds'ın reklamını yapmışsın. Kimin için çalışıyosun? :D | |
|
| |
Darq Black Manken
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:04 pm | |
| 150 Bin dolar Alıruom xD Yok La En Güzel Fotolardan Olduğu İçin Koydum Hem Ona Bakmayın Siz Yorum Yapın Banas xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 04, 2009 2:05 pm | |
| Aslan kasma kendini :D Sen her halinle güzelsin :D Bizim okulda sana çok benzeyen bi' veled vardı. Yoksa o senmisin :D | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|