| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:20 pm | |
| Ya puuff sorma xD son bikaç gündür sinirden tıkınıyorum :D Geçicek ama atlatıcam :( | |
|
| |
Tyson Terry Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 51 Nerden : heryerden Meslek : AKTAR Gerçek İsim : KAFACİ***__ Patronus : üç başlı köpek Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Asası : Buzul Rüzgar Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : hipogrif Kayıt tarihi : 09/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:22 pm | |
| Neden bu kızlar sinirlenince yer ki ben tam aksine mutluyken yerim :) | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:22 pm | |
| Bilmiyorum belki genetik yapımızda bulunan bişidir :suspect: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 51 Nerden : heryerden Meslek : AKTAR Gerçek İsim : KAFACİ***__ Patronus : üç başlı köpek Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Asası : Buzul Rüzgar Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : hipogrif Kayıt tarihi : 09/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:24 pm | |
| Zaten sizi bi anlasam nese soora geyik diecekler | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:24 pm | |
| Olsun sen her halinle güzelsin ama yeme xD Ya Daniel ne alakası var, ben her zaman yiyorum. Hatyta az önce çikolata üstüne kola içtim. Yemek yemek çok güzel ya, var mı onun gibisi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:26 pm | |
| Ayy bide bu saate yeme bi daha böle xD oturucak midene şişiceksin valla :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:27 pm | |
| Walla ben çay içiom şindi | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:27 pm | |
| Olsun kzm ben çikolatayla kolayı bir arada buldum mu deprem olsa yemeden bırakmam xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:28 pm | |
| Zuhahah xD Neyse Geyik yok :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:30 pm | |
| Ya burada boş boş konuşacağımız bir başlık açalım yaa... Msn de olmuo | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:41 pm | |
| İyi fikir benimde aklımda vardı ama grup msn var diye önemsememiştim. Neyse açıyım, ama konuşmazsanız kapatırım xD | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:46 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Olsun sen her halinle güzelsin ama yeme xD
Ya Daniel ne alakası var, ben her zaman yiyorum. Hatyta az önce çikolata üstüne kola içtim. Yemek yemek çok güzel ya, var mı onun gibisi xD Biri beni olmadığım bir yerde beni anmış xD Bu arada harbi Baby Face çıkmışın xD | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 8:46 pm | |
| Baktım hepsine hepiniz harikasınızzz ! yakında bende koyabilirim hazır olun xP komaya girebilirsinz ='( | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 9:54 pm | |
| | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 9:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 10:06 pm | |
| Koyun anam koyun xD Bu resim baybyFace yohsa öle diilim :shock: | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 10:12 pm | |
| | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 10:43 pm | |
| Wuhu Babyface Nino. xD İsmiyle de uyum sağlıyor babyface olmak. :D Neyse sen benim için de tıkın, bu aralar süt çorbasından başka bir şey içemiyorum. -_- Kolay gelsin. | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 10, 2009 10:50 pm | |
| Vickyçinçin :'P Ninooo! Beybifeyse bak yahu... Bu baya alışveriş manyağğ.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 11, 2009 8:04 am | |
| Ayy noluyoruz yaa xD gelmeyin bu kadar üstüme keşke koymasaydım bunu :D | |
|
| |
Aaron West Allison Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 34 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 Asası : Karanlığın Gerçeği Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 17, 2009 10:01 pm | |
|
En son Aaron West Allison tarafından Ptsi Ağus. 17, 2009 10:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 17, 2009 10:12 pm | |
| Rp partnerim! sarkanı yakarım haa!!! :P yani diğer karakterimin zuahaha nese yorum; 1. resim: Bittiğim resim bu O.O süpper çıkmışın zuahahah kıskanmayın kızlar o benim rp manitam 8) zuhaha nese 2. resim: Araba seninmiş gibi durmuşun zuahahah :P yine süpersin Hakaanım zhahaha :P 3. resim ve 4. resim: çok tatlı çıkmışınn ^^^ söz verdiğim yorumlar ^^ | |
|
| |
Aaron West Allison Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 34 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 Asası : Karanlığın Gerçeği Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Ptsi Ağus. 17, 2009 10:16 pm | |
| Çok teşekkürler, abartılı yorumun için.10 üzerinden kaç puan verirdin peki ?
Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum bakalım. ^^
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 18, 2009 7:39 am | |
| O arabanın camı birazcık açık galiba :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Ağus. 18, 2009 7:41 am | |
| Ya ben beğendim de 10 üzerinden puan falan mı vercez nedir? :D İstersen anket açalım sana :D Neyse iyi iyi,yakısıklısın, Allah sahibine bağıslasın :D ( Bizim alt kattaki teyze gibi duaya basladım :D) | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|