| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Paz Tem. 26, 2009 11:26 am | |
| Hehe , Teşekkür ederim (x | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| |
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 8:46 pm | |
| Bu üyelikleri simgeleyen işareti çok ama çok sevdim (: İyisin köttüsün.. =) | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 8:47 pm | |
| Orta şekerli desen daha doğru değil mi hemşerim :D | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 8:50 pm | |
| - Nerissa Olivia Wolf demiş ki:
- Orta şekerli desen daha doğru değil mi hemşerim :D
Yaşıyoruz diye oralı olmak mı şart (: Tamam hemşeriii :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 8:53 pm | |
| Kusura bakma canım başkasıyla evlenicem ben :P Canım üzülme ya ben olgun çıkıyorumda noluyo :( Bu arada teşekkür ederim o senin güzelliğin tatlım :) Evet pearl şart. Eskişehir cennet kokan bir memleket. Değerini bil hıh(!) :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 8:55 pm | |
| Bilmesem İzmir'den kaçıp ilkokulda buraya gelmezdim anneanne-teyze-dede üçlüsünün yanına (: Annem hala orada yaşıyor, babamda İstanbul'da. Artık lisede kaçarım :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 9:01 pm | |
| Kaç kaç 8 yıl sonra eskişehirden bıkarsın. Bak ben yıl sayıyorum üniversiteye kurtulmak için :D | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| |
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 11:32 pm | |
| Saçların Mathias'ın ünlüsünün saçlarına benziyor ^^ | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 11:35 pm | |
| Henüz bir yorum^^ diğerlerininde yorum yapmamasını saatin geç olmasına bağlıyorum^^ | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 11:38 pm | |
| O.o Süpersin O.o Ben Koyarsam Bayılırsınızz :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 11:40 pm | |
| | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 11:50 pm | |
| Yok Boşver :D Ama Sen GÜzelsin Senin Hatrın Koyuyorum: Bunlar 1 Sene Öncedenn :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 11:52 pm | |
| Çok olgun gösteriyorsun... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Salı Tem. 28, 2009 11:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 12:02 am | |
| Küçüksün ama tatlısın xD (Ne kadar saçma oldu küçükler hep tatlı olur :D) Her neyse evet olgun gösteriyorsun davranışların ve konuşmaların ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 3:37 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:16 am | |
| Ben yaşıma göre 16+ gösteriyorum görünüşüm ve bol kıyafetler üzerinden (:
Görüntüyle kelam farklı (: | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 9:50 am | |
| Utku,Layn Benim Çektiğim Fotoyu Mu Koydun.Şirin Kuzenim Bnm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 9:54 am | |
| 08'Darmadağan (: İstiklal Caddesi'Mazot'unArkası - 1 yıl sonra bozabildiler ancak! Nereye gidiyorum ben uvv bullshit! Hep toplu saçlarım fotolarda (: Myspace vecizeleri işte :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 10:19 am | |
| Kız baş düşmanım.. Reel'de de görecem ben seni..:P Bana pm ile ulaş bakıyım bi :D | |
|
| |
Nicholas Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 32 Gerçek İsim : Fatih Patronus : Kuzgun Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Asası : ~~~Hızlı Işık~~~ Özel Yetenek : Zihinbendar... Evcil Hayvan : Kuzgun Kayıt tarihi : 27/07/09
| |
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 2:40 pm | |
| Ayakkabı bağlamak! Yeap (: | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|