| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 7:09 pm | |
| 21:09 LP konseri başlasınnnnnn !!!!!!!!! | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 7:18 pm | |
| Babette sende çok aşırı aversin 21:18
En son Jonas Taylor Black tarafından Paz Tem. 19, 2009 7:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 7:19 pm | |
| 21:19
RP yapmak istiyorum var mı gönüllü? Yapalım birlikte. ^^ | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:05 pm | |
| 22.05
canım sıkın izlice filmde kalmadı | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:07 pm | |
| 22:07 haydi arkadaşlar benimle RP yapın. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:08 pm | |
| 22:08 Ihmm. Bilmem ki? ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:09 pm | |
| bi fikir bul yaparız bişiler
22:09 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:10 pm | |
| Ihmm tamam ben PM atarım. ;) Senin yetişkin üyeliğin var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:14 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:16 pm | |
| Hmm tamam yarın konuşuruz kurguyu girmek isteyenler gelebilir. ^^ Bir kurgu oluşunca. xD. Ben şimdi çıkıyorum görüşürüz hepinizin kandili mübarek olsun bu arada. 22:16 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:18 pm | |
| | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:32 pm | |
| 22:11 Eve geldim ve ilk önce rp'm puanlanmış mı diye baktım... | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:33 pm | |
| 22.33 Pınarla mesajlaşıyorum(Amelie yada Babbette xD). Yarın onlara gidicem sanırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:34 pm | |
| Uzanmısım koltuguma keyif yapıyorum
22:34 | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:37 pm | |
| Telefonda Çisem'le konuşuyorum.
22.35 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:38 pm | |
| sabah 8 den beri hiç cıkmadım artık siteden cıkmanın vakti geldi
22:38 | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:41 pm | |
| 22:40 Paranoyaklık mıdır tereddüt etmek bazı şeylerden?Ya da şüphecilik paranoyak damgasını yemek midir içten içe.Özledim felsefik cümleler kullanmayı.Malikanedeki odamda tek kişilik Rp'me şu dakika başlıyorum. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 8:42 pm | |
| 22.42 Telefonda Pınarla konuşuyordum, şinci kapadım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 19, 2009 9:30 pm | |
| 23.30 Pınar'ın Dırdırcı'da başlık açmasını bekliyorum.. Hem de yarım saattir ! -_- xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 7:30 am | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 12:20 pm | |
| 14.20
Bir yandan film izleyip bir yandan nette gezmek böyle bir şey! | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 12:51 pm | |
| 14:51 Kurgulu RP yapmak istiyorum var mı aklında bir kurgusu olan? Yani şöyle macera RP'si olsun. Benim aklımda var da ama yatarık gelmesi lazım. ^^ | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 1:22 pm | |
| 15.21 ~Lanet olsun ki; bilgisayarımın yasını tutmak zorundayım. ~Şu an online olduğum bilgisayarın sahibinin zevkine hayran olmuş durumdayım. Tüm müzikleri istiyorum! Ah, tabii atması için bilgisayarımın sapasağlam duruyor olması gerekirdi. ~Höeef... Bundan sonra kim bilir ne sıklıkla girerim. ~Canım son derece sıkkın. 15.22 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|