| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 1:39 pm | |
| 15:39 Hufflepuf olmanın şokundayım xD | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 1:41 pm | |
| 15:41 Avatarının boyutu büyütürsen ve imzayı da ortalarsan çok hoş duracak kanımca. ^^ Çünkü Miller'e aşığım ben. xD. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 1:50 pm | |
| 15:50 Avatarımı büyüttüm xD (şimdi nası?) | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 2:05 pm | |
| 16:05 Güzel. ^^ İmzanı da ortala. ;) Daha hoş durar. | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 11:19 pm | |
| 01:19 Sitede iki kişiyiz.Çok canım sıkıldı.Yapacak iş yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 11:25 pm | |
| 01:25
hala 2 kişiyiz hala yapıcak şey yok :D | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 11:26 pm | |
| 01:26 Hâlâ öyle ve yapacak iş arıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 20, 2009 11:38 pm | |
| 01:37 Pc kapatıp biraz telefon takılıcam yorgunum bu gün :D | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 1:08 am | |
| 03.08 Yeni Nesil Ajan filmini izliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 7:18 am | |
| 09:17 Kadimi(jonas taylor) msn e bekliyorum. :D | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 8:44 am | |
| | |
|
| |
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 8:52 am | |
| 10 51-52
Siteye tekrar girdim ama, Riddle Ailesine bakılmamış. RPG Partneri bulamadım. Sonracığıma bayağı takım yaptım bu gün. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 2:10 pm | |
| Varisi olmak istediğim yazarın 42 yıllık eserlerini buldum, benden mutlusu olamaz. 16.10 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 2:11 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 2:31 pm | |
| İmzanın çerçevesiz halini kaydetmemişim, şimdi yeniden yapıyorum -_-
16.31 | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 2:34 pm | |
| 16:34 emesenden çıktım çok sıkılıyorum -_-" | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 2:45 pm | |
| 16.45 Sitedekilere güzel güzel, cici cici brushlar arıyorum.. Bulduklarımı tek tek ekliyorum hatta xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 2:47 pm | |
| 16:47 Eski rp arkadaşlarımdan 2 sinin burda olduğunu öğrendiğim için mutluyum :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 3:22 pm | |
| 17.22 Bilmiyorum.. Öyle boş boş bakıyorum siteye. Acaba PS bölümüne bir şeyler daha yollasam mı diye düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 3:25 pm | |
| 17:25 çıkmadan önceki hazırlıklarımı tamamlıyorum :) | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 3:26 pm | |
| 17:26 biraz dinlenme vakti | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 4:24 pm | |
| 18:24 Ayağımı SardıLar.:(^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 4:26 pm | |
| 18:25 birazdan tekrar çıkıcam :)
(hayrola bu arada geçmiş olsun? ) | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 4:31 pm | |
| Fön Makinası Düşürdüm :( ^^ 18:31 Çıkıyorum Ve Yine Giriyorum :D^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 4:32 pm | |
| 18:32 çıkıyorum bu gün belki gece girerim yada yarın sabah :/ | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|