| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 9:52 am | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 9:56 am | |
| 11.55
Parçalamaya çalışan provakite edilsin! | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 9:57 am | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 9:57 am | |
| 11:57 Psikolojik Rp'me algıda seçicilik katıcam xD xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 9:58 am | |
| 11.57 Burada olmamış dünya! Durmadı da.. Aighht! Sövmek gelir içimden... | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 10:31 am | |
| 12:30 Avatar-imza bölümüne başvuru yaptım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 10:32 am | |
| 12.31 Featuring Engin Gürkey! Hiphop (; | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 8:38 pm | |
| 22:38 Tatile çıkacağım az sonra artık son dakikalarım. :) Biçim Değiştirme Ders Rp'mi yazmıştım sıkıldığım için, ancak boşuna gitti zamanım. :( Derslik kilitlenmiş tam ben yazarken. | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 8:40 pm | |
| 22-40 Ardayı Özleyeceğiz :( | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 8:43 pm | |
| 22:43
Daha hiç bi rp yi yazmadım ve başlıklar kitleniyor shit :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 8:44 pm | |
| 22-44 Birazdan iksir Dersliğine Rp Bırakacağım :D | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 8:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 29, 2009 8:47 pm | |
| 22-47 Bekliyorum Sen Yaz Ben Daha Uçuş'a YeniYazdım ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 30, 2009 8:17 pm | |
| 22:16 Kadim Rp'yi yazana kadar en az 4 derse Rp bırakabilirim sanırım xS | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 30, 2009 8:21 pm | |
| 22.20 RP RP muhabbet ne biçimse artık... Bende RP yapacağım Yatakhanemde :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 30, 2009 8:29 pm | |
| 22:29
En sevdiğim Smack Down sahnesini tekrar izledim | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 30, 2009 8:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 30, 2009 8:59 pm | |
| 22:59
Rey Mysterio'nun dizi sakatlanıyo uzun bi süre uzak kalıyo ya ringe :D o maç Chavo Guerrero VS Rey Mysterio - I quit match | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 30, 2009 11:34 pm | |
| 01-34 Aşırı Derecede Mutluyum :D Ablam Oynamama İzin Verdi :D :D | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 31, 2009 3:29 pm | |
| 17:29 sizi tanımak çok güzeldi ben artık yokum herkes kendine iyi baksın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 31, 2009 3:52 pm | |
| 17:52 Bende yokum ama belki gelirim belki de hiç gitmem | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 31, 2009 3:59 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 31, 2009 8:47 pm | |
| 22-46 Üzüldüm Herkes Gidiyor :S | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Ağus. 01, 2009 9:02 pm | |
| 23:02 Son olarak siteye bakınıyorum.Arada sırada uğrarım.Hiç problem etmeyin.Bensiz buraların hali ne olur xD.Hadi görüşürüz. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|