| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 10, 2009 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 11, 2009 8:44 am | |
| 10.44 Keşke bir güne bu kadar RP sözü vermeseydim >.> 4 RP yazabilir miyim şimdi? | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 11, 2009 8:59 am | |
| | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 11, 2009 9:15 am | |
| 11.15
Çok dalgın bir çocuğum yaa. Evde tekmişim haberim yok :R | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 11, 2009 10:21 am | |
| 12.20 Ellayne ile olan rp'mi tamamlamaya çalışıyorum fakat salak gibi gidip diğer karakterimle rp yazdım >.> | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 11, 2009 11:47 am | |
| 13-46 Sünnet Olduğumdan Beri İlk Kez Dışarı Çıkıcam Heyacanlıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 12, 2009 9:47 am | |
| 11.47 Birinin bu sitede çok fazla düşman edindiğini düşünüyorum. Neyse yoruldum lejant hazırlığından şimdi devam etçeem ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 12, 2009 10:24 am | |
| 12.23
RP Hatunumu buldum sonunda :D
Ayrıca üsttekine katılıyorum biri kendine bu sitede bayabi düşman edindi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 12, 2009 10:28 am | |
| 12.28
Lois Elizabeth M. Widmore ^^ 2.sini anlayan anladı :R
| |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ağus. 12, 2009 11:47 am | |
| 13-47 Yine O İğrenç Hapı Zorla ,çirdiler Şimdi Yemek Yicem Tost(Mayonez-Sosis)li | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 16, 2009 1:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 16, 2009 3:07 pm | |
| 17.06 Odadan Geniş Aile'nin sesi geliyor, midem bulanıyor. Bir daha o şeyi yemiycem, süt ve süt ürünlerine imkanı olduğu kadar karşıyım >.> Sanırsam 4 gün yokluk pek iyi gelmemiş bizimkilere xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 16, 2009 4:42 pm | |
| 18:42 Röportaj yapacak birini daha buldum ve bugünkü sayıya yetişebilir :D | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 16, 2009 4:47 pm | |
| | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 16, 2009 5:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ağus. 16, 2009 5:16 pm | |
| 19.15 İmza yetiştirmeye çalışırken ölücem >.> | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 9:20 am | |
| 11:2o Gelecek Dönemki Uçuş Derslerinin Rp'lerini hazırlamaktan çatladım! | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 2:34 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 8:04 pm | |
| 22:o4 Çok mutluyum hem de çok :D | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 8:05 pm | |
| 22:o5 Arda böyle yapınca karizma durmuyor :D Arda mutLuymuş.ÜzüLdüm :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 9:36 pm | |
| 23:35 Dos Santos'un harika golünü izliyordum, maç özeti bitti reklam oldu beş dakikalığına burdayım :D | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 9:38 pm | |
| 23:37 sıkılıyorumm msne girmeden yatcam bu gün | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 9:44 pm | |
| 23:44 Arda sinirlenme zamanı.Mirve gidioo :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 17, 2009 10:49 pm | |
| oo:48 Bütün out mesajlarının dün gönderildiğini gördüm, nasıl olur dedim ben bu mesajı az önce göndermiştim dedim. Meğersem saat 12 yi geçmiş de salak bilgisayarlarımız böyle algılıyormuş xD | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ağus. 18, 2009 9:02 am | |
| Onbir:Sıfıriki
Rp'yi düzeltmek istiyorum ama üşeniyorum. Ouff böyle kalsın :bounce: | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|