| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 11:28 am | |
| 13:27 normalde günlük yaptığım ve uzun süredir yapmadığım 25 dk.lık mixtape seansımı yapıyorum Patron Flex ! | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 11:38 am | |
| 13:38 yukardaki Okan yüzünden ve bikaç kişi yüzünden grup msni engelledim hıhxD | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 11:40 am | |
| 13:39 Ne yapayım ya bi rap,net,pc,smack down muhabbeti açıyolar dayanamıyorum :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 11:40 am | |
| 13:40 Grup msn'i eklediğime pişmanım.Silmeyi düşünüyorum.. | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 6:00 pm | |
| 20:00 Sil sil.Ben de silmiştim. Dırdırcıyı bekliyorum.Röpörtajı atsınlar diye. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 8:10 pm | |
| 22:10 Msn'de tanımadığım biri benimle konuşmaya çalışıyor.Niye kabul ettim ki? Messenger'ın da tadı kalmadı artık.. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 8:11 pm | |
| 22.09 Lor"anne"mle konuşuyorum. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 8:32 pm | |
| 22:32 Çok mutluyum sınırsız 8mbit lik bağlantıya geçicem yakında :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 9:13 pm | |
| 23.11 Sıkılma Merveğ'm. xD | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 9:14 pm | |
| 23:14 yaw pff Pınaar bişeyler önerir misin bana? eğlenceli bişeler? xdxD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 9:16 pm | |
| 23.13 PMle geliyorum birazdan, bebek. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 9:19 pm | |
| 23:19 Siteyle ilgileniyorum :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 9:20 pm | |
| 23.18 Yeni bir post kasan gördüm saaaanki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 11:19 pm | |
| 01:19 Örnek rp yi yazdım 80 i geçerim inş. :/ | |
|
| |
Aqua S. Doherty Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 35 Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 21/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 11:45 pm | |
| 01.44
uykum var, ama uyuymıyorum nalet olsun -_- | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 24, 2009 1:17 am | |
| 03:17 ha gayret 4 olmasına az kaldı | |
|
| |
Aqua S. Doherty Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 35 Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 21/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 24, 2009 10:21 pm | |
| 00.22
asla çocuk yapmayacağım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 24, 2009 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 25, 2009 5:51 am | |
| | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 25, 2009 7:28 am | |
| 9:28
Not here
Önce Bear Grllys sonra Adam ve Jamie daha Sonrada American Chapper | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 25, 2009 9:06 am | |
| 11:05
K msn bak :/ uufff :D | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 25, 2009 9:45 am | |
| 11:+5
Msnde kimse yok.Gelsede konuşsak.Daha kızla buluşucam.Off of. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 25, 2009 11:14 am | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|