| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 7:40 am | |
| ~ o9.4o Ciddi anlamda kitap yüzünden gözlerim ağırıyor ancak bu gün de bitmezse isyan falan edicem 25. bölümdeyim sanırım ^^ | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 8:22 am | |
| 10.22 Üstteki üyenin gece evi serisinden ahngisini okuduğunu çok merak etmekteyim xD | |
|
| |
Ashton Terry Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : heryerden Meslek : öğrenci Gerçek İsim : daniel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 8:32 am | |
| 10.31 Sahurda yemek yemeden oruçluyum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 8:34 am | |
| 10.33 ah ben de oruçluyum ama sanırsam yarın tutmıcamm dayanamıyorumm :P | |
|
| |
Clara Swank Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Nerden : İstanbul/Kadıköy Gerçek İsim : Ezgi Patronus : Kara Kedi Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Kara kedi Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 9:07 am | |
| 11.07 ay yazıkk. Ben alıştım annemin bana dayandırma zorluklarıyla :) | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 11:13 am | |
| 13.13 Fiore, 4. kitabı okuyorum, Vahşi ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 11:15 am | |
| Ayyy ben daha eziğim 3 kitabı okudum offf. Merak ediyorum şimdi. Yazlıkta olduğum için oradaki kitapçıda sadece 3 kitabı var herneyse saat 13.14 ve üüüüü ağlıcam okucak kitabım kalmadııı | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 11:22 am | |
| 13.21 Yok canım zaten daha 4.'sünü çıkarmadı Pegasus. Bir site Türkçe çevirisini yayınlamış internette ordan okuyorum ^^ Gerçi siteyi kapatmışlar ama bende world dosyası var *mulu* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 11:23 am | |
| Ya bana pm yoluyla atar mısınnnnnnn lüfeeğğğn?? Geyik yapmayacağım kendimi tutuyorum xD 13.23 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 11:24 am | |
| 13.24 Çooo..k uzun olduğuna emin olabilirsin karakter sayısı yetmez pm ile *ğüğ* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 11:25 am | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:06 pm | |
| :( :( yaaa gece uyumadım vahşiyi okudum vahşi oldum haa!!! Kalonaaa oluum bittin seen Zoey ve arkadaşları seni mahvederler oluum :P olmadı ben mahvederim :P Neferet boşuna demiyorum dimi Allah belanı verecek :P gıcık karı yaa James Stark ^^ çok üzüldüm yaw öldüğünü görüncee :( :( bakalım diyer kitapta nolcak meraktan çatlıycaam ^^ 14:06 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:07 pm | |
| 14.07 Miğveeeem ivladım bitirdin mi xD | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:08 pm | |
| bitirdim bebişiğğğm 14:08 ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:11 pm | |
| 14.10 Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuh ^^ çok kibarım ^^ | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| 14:11 Arda Lejantına bakmalı. :roll: | |
|
| |
| ya bana pm yoluyla ne olduğunu anltır mısın? Meraktan çatlıcammmm xD Iska | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:13 pm | |
| - Liliana Jeanett Elensar demiş ki:
- 14.10
Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuh ^^ çok kibarım ^^ :P :P bebişim ben hastasıyım diyom sana demi ama :P 14:13 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:14 pm | |
| ~14.14 Ben bilghisayardan okurken zorlanıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:15 pm | |
| Canım yaw rengibi siyah yap tümünü seçip rahat okunuyo kırmızı göz alıyo çünkü :P 14:15 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 12:18 pm | |
| 14.18 Yok canım o kırmızılar benim okuduğum yerler. karıştırmiyim diye renk değiştirdim xD | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 1:56 pm | |
| | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 1:57 pm | |
| 15.56~ Ff. Özgün de nereden çıktı!15.57~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 1:59 pm | |
| 15.58 Canım sıkılıyorrr!! | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 1:59 pm | |
| Out: Haydi o zaman sohbet başlığınaaaa. xD
En son Babette Grishold tarafından Cuma Ağus. 21, 2009 2:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|