| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 5:59 pm | |
| ayh heycanlandım bebişimmm ^^ 19:59 | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 6:00 pm | |
| 20:00 Arda damlamadı :D Şaşırdım | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 6:02 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 6:05 pm | |
| Elimde vahşinin türkçesi varrr ayyy düşüp bayılabilirim ^^ heycan yaptım yah ingilizcesini okudumdu ama türkçesi yaw buu ayyy ölebilirim heycandannnn 20:05 | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 6:07 pm | |
| 20.06 Ay ben de dün öyle olduuuğğğm *mulu* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 6:16 pm | |
| Puhahaha :P Mezarıma Doğru Gidiyorum Modu :P :P koptum yaa :P 20:!6 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 6:18 pm | |
| 20.18 Yazmasam yemin ederim çatlardım Berilimi siteye üye etmeye çalışıyorum *mulu* mutluyum ^^ | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:36 pm | |
| 21.35 Ezan okunuyor. Dedem memlekete gitcek yine[1 Haftada Hayattan Bezdirdi Beni Ohh Bee :R] | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:41 pm | |
| 21.36~ Kadıköy... Kitap almak için bire bir. Özellikle de Akmar Pasajı.^^ Seyhan da iyidir. Hiçbir yerde bulamadığım bir kitabı bulduuum. Mutluyuum. (: (: (: 'Alışverişkolik ve Pembe Dünyası-Sophie Kinsella'O-Stephen King(Stephen King'in bir ara deli hastahanesinde yattığını biliyor muydunuz? o.O)'Sana Bi' Şey Olmasın-Ayşe Özyılmazel'Babamın ısrarıyla aldığım bir "mutlu olabilme" kitabı.-Yazarına da dikkat falan etmedim. xD 21.41~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:47 pm | |
| ~ 21.46 'Alışverişkolik ve Pembe Dünyası-Sophie Kinsella Bu kitabı arkadaşım önermişti ancak o sıralarda başka bir seriyle meşguldüm, güzel bir kitap olduğunu sanıyorum ^^ Vahşi (Y) Bu gee bitirmeye kararlıyım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:48 pm | |
| - Liliana Jeanett Elensar demiş ki:
- ~ 21.46
Vahşi (Y) Bu gee bitirmeye kararlıyım ^^ aynen kankamcım ^^ 21:48 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:50 pm | |
| 21.50 Ardından yaklaşık 1 hafta muhabbetini yapıp kafanı şişiricem dikkatli ol xD | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:51 pm | |
| 21:50 Gece voleybolu gibisi yok, ama kollarım çok ağrıyor. :h | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:52 pm | |
| Ben şişiririm asıl :P ayy çok heycanlıyım bu Daniel ile yaptığım rpde bişeler sallayıp okumaya devam etmek istiyorum yaaa :P 21:52 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:53 pm | |
| 21.53 Salla yani xD Söz konusu olan Vahşi ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 7:54 pm | |
| Eveet :P aynen öle yapyom :P 21:54 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:04 pm | |
| 22.o3 Bu arada benim asıl amacım Vampir Akademisini almaktı ancak arkadaşım bunun çok ilginç olduğunu söyledi (HouseOfNight) Annem de aynı gün bana internetten yeni gençlik serisi bulduğunu ve bunun HouseOfNight olduğunu söyleyince bu seriyi aldım. Vampir Akademisi, hımm.. belki bundan sonra okurum. Ancak sırada bir kitabım var : Empati ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:08 pm | |
| :P ben önce vampir akademisini okumuştum onun da serileri var ama henüz sadece 1 tanesi türkçeleştirildi kitapçıda gezerken bu işareti görünce vampir akademisinin devaı sandım manyak gibi heycanlanıp yanında gördüğüm dier serilerini de aldım. eve gelince i baktım aynı değil :P ama olsun daha güzel ^^ 22:08 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:10 pm | |
| Bince de ^^ 22.10 Neyse kitaba dönüyorum ^^ | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:34 pm | |
| 22.30~ 'Dexter'a bir buçuk saat... Heyecan dorukta. xD 'Lanet olsun! Şu maçlar bitmek bilmedi. Tamam, süperlig maçlarını ben de izliyorum ama UEFA pek de ilgi alanım değil. Ehehe, Trabzon ezildi zati. xD Fener de azilse ne iyi olur. Bir de Sivas'ın maçı var sanırım şu an... Babam Fener'inkini izliyor olsa gerek. Tabii ki Beşiktaş'ımın maçları ayrı... xDD'Sanırım telefonumu evde bırakmak kötü bir fikirdi. Sıkıntıdan patlıyorum. Çisem de patlıyordur inşallah. xP xP'Amma şey yazdım, sanki biraz kastım. Kafiye de yaptım. OMG. Tamam sayın üyecikler, sakin olunuz. Susuyorum. xD 22.33~ | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 8:41 pm | |
| Şu an kolamdan kocaman bir yudum alıyorum ve üstteki adminin mesajını aval aval okuyorum. Evet şimdi bir yudum daha içtim ve tanrım orada bir saç mı var? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 9:38 pm | |
| ~ 23.37 Kitaba çok kaptırmışım sanırım ancak bu gece bitmesini istiyorum ^^ Eriiiik, evladııım kıza iyi davran işte xD | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 10:13 pm | |
| 00:13
Bu sayıyı hep sevmişimdir. | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ağus. 20, 2009 10:38 pm | |
| 00:37 Can sıkıntısı. *-* Puf, öğrenci karakter falan mı açsam acaba? | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ağus. 21, 2009 2:57 am | |
| Sahura kalktım orucumu açtım, bekliyorum. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|