| Seyir Defteri | |
|
+47Clara Swank Ashton Terry Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Eulalia Monczewski Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Godric Mick Appeals Wentworth Lincoln Wayne Marveille De Mauréll Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Winona Bannatyne Michellé R. Curtis Olethea Michael Nymins Miller Vladimir Stepan Nieltsev Justin Isaac Black Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Darq Black Regina L. Archangel Sean Jake Miller Felicia Ashley Garcia Sonia Lia Gonzalenz Vittoria April Brigham Aqua S. Doherty Swieta Miranda Andié Rabel Xyre Melaine Scmithz Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Anette Sophia Miller Riley Beth McConnor Jack William Black Daisy Dina Widmore Aimèe Dèmon Black Babette Grishold Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Anika Freyja Jørgen 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 4:39 pm | |
| 18:38 Bi Arki İle Konuşuom.^^ :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 4:46 pm | |
| 18:46 Emesene girsem mi? Diye düşünüyorum | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 6:09 pm | |
| 20:09 Canım biras sıkıın Damardan girme vakti within temptation zamanı. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 7:21 pm | |
| 21:21 Ben hiç anlamıyorum,bir insan nasıl bu kadar dar görüşlü olabilir? | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 11:32 pm | |
| 01:32 dün geceki gibi yapacak iş yok. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 11:36 pm | |
| 01:36 Şu okul açılsın biran önce :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 11:37 pm | |
| 01:37 Röpörtaj da tam olarak ne diyeceğimi düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 11:44 pm | |
| 01:44 röportajda ne diyceğini azda olsa merak ediyorum :/ Uff açılsın okul :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 11:47 pm | |
| 01:47 Dırdırcının yeni sayısına bak.Okulu ben açmıyorum.azartesiyi bekle.Galiba uyumaya gidecem birazdan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 21, 2009 11:52 pm | |
| 01:52 Okul işini senin için sölemedim zaten :D | |
|
| |
Aqua S. Doherty Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 35 Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 21/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 12:04 am | |
| 02.03
bu lanet rp niye sola yapışıkkalmakta ısrar ediyor anlamıyorum -_- | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 7:13 pm | |
| Yeni bir RP'ye başlıyoruz, yaşasın!
21.13 | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 7:59 pm | |
| 21:59 müzik dinniyorum son ses | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 8:00 pm | |
| 22:oo Site hacklenmişti. Yine normal devam ediyor şu an. Mutluluktan havalara uçuyorum. (Ya da uçuyordum) :D | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 8:02 pm | |
| 22:o1 Ne var ki orada diye Seçkin'e soruyorum :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 8:12 pm | |
| 22:11 Ünlümü değiştirdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 8:46 pm | |
| 22:45 Facebook grubunun ilk üyesiyim ve uzun günler sonra hatırladığım puanlama rp sini yazıp tam göndere tıkladığımda site hacklendi :/ Hacke geri dönüp bunlarlamı işe başlasam ne :/ | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 8:48 pm | |
| | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 9:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 22, 2009 10:02 pm | |
| 00:02 Yönetici olduğum bi site ile ilgileniyorum o yüzden pek aktif değilim :/ | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 7:16 am | |
| 09:15 kalkar kalkmaz girdim siteye ne manyaklık ama xDxD | |
|
| |
Felicia Ashley Garcia Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 146 Gerçek İsim : Merve Patronus : Tavşan^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güneş Işığı^^ Özel Yetenek : Veela Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 8:32 am | |
| 10:32
İşte yeni bir kurgu, yeni bir rp başlangıcı (: Mektup bitti sırada üç süpürge =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 8:40 am | |
| 10:40 Lanet!Bu avatar-imza çok kırmızı.Ve ben kesinlikle kırmızıdan nefret ederim. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 23, 2009 11:11 am | |
| 13:10 paramore dinleyelim coşalım zuhahaha xdxD ve bunu yazmam tam 1 dk sürdü :S 13:11 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|