| Sohbet Başlığı | |
|
+23Janice Audorphe L'Amour Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Maggie Eva Adams Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Ann Valerié Eclipse Dylan Ella Abbey Victoria Lynn Hogan Lionel Avigdor Goldstein Mia Claire Abbey Robert Brandon Eclipse Dianne Dickenson Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Jack William Black Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Winona Bannatyne Diana Stell Muschi 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 18, 2009 6:37 pm | |
| Son 5 dakikam, dayanmalıyım bu zulme *-* | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 18, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 18, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Cuma Eyl. 18, 2009 6:43 pm | |
| Ben nasıl görmedim onu x.x Hemen bakıyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 1:26 pm | |
| Bobiler ve ekşi sözlük kadar bağımlılık yapan bir şey görmedim :3 | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 1:34 pm | |
| Süpermiş. xD Bobiler güzel de, ekşi sözlük abazan dolu yahu. x.x Tırsıyorum vallaha. o_O Sırf "kız tavlamak" için üye oldukları belli oluyor o tiplerin. -_- Tabii bu her giri için geçerli değil, gayet içerikli giriler de var, ekşi de güzeldir yani. xD En büyük kusuru da az önce dediğim şey. T_T | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 1:39 pm | |
| Ben ikisini de çok seviyorum. Bobiler'in başından ayrılmak özellikle zor x.x Hem bir şey araştırcağım zaman ekşisözlüğe bakıyorum ben ya. Gülerek araştırma yapmak gâyet güzel xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 1:45 pm | |
| Amaçları kız tavlamaksa bence senin korkmana gerek yok, biz korkalım XP Bir de hep siyasetçiler dolu ona da sinir oluyorum =_= Evet, bazen ben de o sebeple kullanıyorum. Epey faydalı ama takılıp kalıyorsun XD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| |
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 1:51 pm | |
| Evet, espirilerini seviyorum. Ege'nin tam olarak neresindensin bu arada :3 Kayıkçı kavgası XD İlginç lol | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 1:55 pm | |
| İzmir'denim ben. Kızları iyidir İzmir'in, ama biz de fena sayılmayız. x.x :iltifatederkenkendiniövenmod: xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:02 pm | |
| İzmir'in kızları güzeldir şeysine katılmıyorum pek x.x İzmir'e has bir şey değil o. Her yerde güzel ve çirkin kız var.. Kabul et, İzmir'de de yüzüne bakılmayacak tipler vardır xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:04 pm | |
| Yani, ben de sana katılıyorum bu konuda. Her yerde var güzel ve çirkin kız. Şuranın kızları güzel, buranın çirkin gibi önermelere katılmıyorum. Ve evet, gerçekten de var, dün gördüm daha, kırıta kırıta yürüyen boya küpü bir tip. x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:05 pm | |
| O İzmir'in kızları güzeldir lafı da nerden çıkmıştır acep? Yani, İzmir'deki kızlara bin basacak İstanbul kızları da var, Ankara kızları da x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:10 pm | |
| İzmir de çirkin olmak büyük bir suçmuş gibi gelir bana hep *Çirkin bir kız görüldü, vurun başını!* :3 İstanbul kızları daha güzel :P Erkekleri için aynı şeyi diyemem, benim gördüklerim hep kro, fazla bakmam lakin XP -gerçi ben kimseyi beğenemem oda ayrı bir mesele- | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:13 pm | |
| Ne bileyim, mankenler falan İzmir'den çıkıyor ondandır herhalde. xD Kırolar liselere bile düştü artık. XD Kabadayılık taslamalar falan, tiksiniyorum açıkçası. x.x Bir de çeşitli derneklere falan girip kendini bir halt sanmalar falan, ı-ıh. Gerçi İzmir o yönden biraz daha rahat, barındırmıyorlar pek. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:16 pm | |
| İstanbul'un, hatta Türkiye'nin erkeklerinden toptan tiksiniyorum ben. Yabancı dizileri izleye izleye böyle oldum. Türkiye'nin erkekleri, Amerikanların yanında feci tipsiz kalıyo'lar. Ha.. Arada 1-2 tane yahuşuhlu gördüğüm oluyo İstanbul'da.. O da çok az yani xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:18 pm | |
| Bizden dünya güzeli olarak Azra Akın gibi bir kız çıktıysa ülkece susalım bence XP
Kroları toplatıp infaz ettirmeliler, her köşe başından çıkıyorlar. Asılmaları ayrı bir dert, yüz vermeyince ayrı bir dert oluyorlar. XD
Japonya ya taşınalım biz ya XD Oranın kroları oluruz *-* Ben Finli yada İsveçli beyleri beğeniyorum. Beyaz ten, renkli göz *-* Japonları hiç bir şeye değişmem ama *-* *abazatürkkızı* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:20 pm | |
| Japonların erkekleri çok tatlı oluyo'lar, ivet ona lafım yok. Ama Amerikan erkekleri de çok yakışıklı be. Ayrıca katılıyorum, Azra Akın ya x.x Türkiye'deki 20-25 yaş arası kadınların 2/4'ü o kadından güzeldir xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:22 pm | |
| Evet *-* Amerikalıları sevmiyorum ya. Kaslı olmaları ve o Amerikan aksanı midemi bulandırıyor. Entel ve zarif bir İngiliz beyefendisini tercih ederim XD Hanım hanımcık XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:22 pm | |
| Renkli gözlü birini ben de isterim, hem çocuğun renkli gözlü olma ihtimali %100 olur böylece. (bkz: Baskın, çekinik gen. xD)
Çapon kızları harbi süper, geyşa modeli. x.x Korelileri hiçbir şeye değişmiyorum. xD Geyşa ruh. *-* Azra akın konusunda ben de katılıyorum. XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı C.tesi Eyl. 19, 2009 2:23 pm | |
| Iyk.. Ben daha erkeksi ve kaba tipleri sevdiğim için.. (Kro değil, erkeksi. Arada uçurum kadar fark var)
Kro demişken.. Pek kro sayılmasa da ülkemizin nacizane mal tiplerinden şuan kapımın önünde var xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 22, 2009 10:27 am | |
| Ya ben çocuğun gothic veya emo olmamasına bakıyorum. Onlardan biri değilse kesinlikle sarışın çocuklardan uzak duruyorum ve iç olarak yapmacık olmayan ve komik tiplerden hoşlanıyorum. Aslında ayrım yapılmamalı ama ciddiyim şu emo ve gothic tiplere aşık olan kızlar manyağın tekidir. xD | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Eyl. 28, 2009 8:45 pm | |
| Foruma cır cır böcekleri lazım, hep ben geldiğimde gidiyorsunuz biliyorum >_< Geri dönün ahali, ben geldim! | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Eyl. 29, 2009 4:12 am | |
| Okula gideceğğm şimfi yahu ben :( | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|