| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+17Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Shouta Yasuki Ludmila Orlenda Nieltseva Fiore Ann Muschi Sachiko Kyoshiro Kaoru Ai Kira Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Elijah J. Mc'Reid Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:44 pm | |
| Bunu başarabilirsin Çisem *-*. Ha gayret xD. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:45 pm | |
| Evet. Kendime şaşıyorum. Başardım. Neyse...
Bu hatuna karanlık taraf giderdi diye düşündüm bi'an. Z.A.Y ne ya? xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:49 pm | |
| Üşeniyorum, öyleyse yarın mottosunu benimsetmeye kararlıyım kendisine, evet. *-* Iska. Rp'lerini zevkle okuduğum, kendisine de hoş gözle baktığım, belki diğer karakterlerinden biriyle bir öğrenci kurgusu kotarabiliriz diye düşündüğüm şahıs. | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 3:58 pm | |
| Msn'i var, ama kendi yok ^_- | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:13 pm | |
| Meew'e garip denilmesi garip geldi. Berilleşmekteyim o_O Hatta içimden durdurulamaz bir savunma hissi geldi ama tutuyorum o_O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:14 pm | |
| Fangirl ruhu sezdim kendisinde XD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:21 pm | |
| Bak olabilir o_O Garip bir şeyler oldu bu gün bana çünkü o_O Sanırım kar yağarken camı açmak beyin devrelerime pek hoş gelmedi o_O
Sevilir o (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:25 pm | |
| Bir tanesiyle başa çıkamıyorum, ikincisi... Yandım :3 Anika'ya işim düşecek gibi. Bir böö yapmalı size :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:31 pm | |
| Ehem, asıl bana öyle bir şey olursa ben yandım ^^ Hani bu çift taraflı saldırıdan sağ çıkabileceğimi düşünememekteyim de ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:32 pm | |
| Ben yinede tavayla gezeyim, ne olur ne olmaz. O.o Tava; kendini savunma gereçlerinden sadece birisi 8) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:37 pm | |
| Şimdi sen tava dediysen Beril ne der bilemeyeceğim =P Bu ortamdan çok tırsmaya başladım, kaçıyorum =P
Not: Yeni avatar hoş olmuş =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:39 pm | |
| Adriana Ellen Roux KARAKTERİNİN AVATARI PC'DE KAYITLI XD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:40 pm | |
| Evet, ünlüm çok şekerdi kabul ediyorum =P | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:40 pm | |
| Avatar konusunda aynı fikirdeyim. *-* İyi bir savaşçı olabilir, Amazon ormanları. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 4:42 pm | |
| Teşekkür ettim ikinize de :3 Ona da bir şeyler yapacağım, zamanım olunca. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 5:11 pm | |
| Eeeliff... Yardımsever insan. Rp'lerin hepsine koşuveriyor sağolsun. Bir de benim yazdığım Rp'ye baksa, çok sevinirim. Düşüncesini merak ediyorum. Aaa.. Msn ne güne duruyo' dimi o.O | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Ocak 23, 2010 5:15 pm | |
| Şu an çok kıtım ya, kafamdan dumanlar çıkıyor resmen. 5 Tane RP yazdım ve tüm gün PS ile uğraştım T_T | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 3:58 pm | |
| tanımıyorum. belkide ismini değiştirmiştir. *-* | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:09 pm | |
| Göz aşinalığım var demeliyim sadece derslerde görmüşlüğüm var üye hakkında yorumum yok xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:14 pm | |
| - Fiore Ann Muschi demiş ki:
- tanımıyorum. belkide ismini değiştirmiştir. *-*
Hayır, o benim yeni karakterim. Gerçi birbirimizi de tanımıyoruz, sadece ismini duyduğum kişi :3Janice ile olan RP'lerini severek okuduğum insan ^.^ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:15 pm | |
| Kyaaa, seviyorum onu çook seviyorum *-* Bayılıyorum hatta *-* Kollarını sevdiğim insan *-* *heavenisthefeelingigetinyourarmsfelan* | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:16 pm | |
| x.x len meraba ben melo dediğim zat. | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:35 pm | |
| Öss mağduresi gelmiş, hoşgelmiş. *-* | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Paz Ocak 24, 2010 4:38 pm | |
| Kurgusu ve rütbesi en çılgn olan üyee! :D | |
|
| |
| Üsteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | |
|