| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|
+17Aphrodite Laneivera Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Shouta Yasuki Elijah J. Mc'Reid Ludmila Orlenda Nieltseva Sachiko Kyoshiro Rosepery Dé Querin Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese F. Xaviér Graimouré Jasonth Wilson Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 6:04 pm | |
| Beni kendiyle aldatamaz kii <3 O benim sevgilim kii <3 | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Ptsi Ocak 25, 2010 1:32 pm | |
| Aslında aldatabilir, evet. *Açıklama yapmamak* *sırıtmak* *kendi sapıklığına şaşmak* Aman, alsın onun olsun ya +.+ | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Ptsi Ocak 25, 2010 7:59 pm | |
| | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Ptsi Ocak 25, 2010 8:21 pm | |
| bilmem. herhalde gülerdim. ama bi sevgilim olsa tek cinsiyeti tercih eden bir şahıs oluru x.x | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Salı Ocak 26, 2010 1:51 pm | |
| Kaoru kıza bakmaz di mi? Bakmaaz, bakmaz. *-* | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Salı Ocak 26, 2010 5:08 pm | |
| yok ki aldatsın xD olsa da ne diyeyim, "nsen nbeni naldattın nha?" der giderim :D (nasıl derim öyle onu da bilmemekteyim^^') | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Ocak 27, 2010 6:49 pm | |
| öhömm x.x ne diyim bnm ünlümden daha taş. allah yolunuzu açık etsin kardeşim. umarım bii yerlere takılıp düşersiniz derdim x.x | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 8:43 pm | |
| Lord mu beni aldatıcakmış?! Hadi beni geçtim, Natalia'yı mı?.. Aldatamaz ki, aldatamaz kii =D Biz ölümcül lanetlerle bağlıyız birbirimize. Hadi aldattı diyelim, en hafif cezası ölmek olurdu sanırım :) | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:18 pm | |
| Yuh Lan xD Kız Kıza Öhm *-* Hem Yokkk xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:20 pm | |
| Bir kız bir erkek üst üste mesaj atınca olur oluyor diyorum, başka bir şey demiyorum.. | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:44 pm | |
| O Bnm Kızm [Avada Gelio Şimdi xD ] | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:50 pm | |
| Bir mesaj üstteki mesajı tekrarlamak istiyorum. Yine de öyle bir şey olursa ikisini de vururum xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:51 pm | |
| Valla bir hayalet olarak, ikisini de kendime katarım .h | |
|
| |
Nathaniel Cooliris Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 39 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Çağrı Tarafı : Other side. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Evcil Hayvan : Baykuşu var. Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:52 pm | |
| Sevgilime karşı olan hislerime göre değişebilir bu =D | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:53 pm | |
| Erkek erkeğe mi? Ayıp, ayıp! =D | |
|
| |
Nathaniel Cooliris Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 39 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Çağrı Tarafı : Other side. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Evcil Hayvan : Baykuşu var. Kayıt tarihi : 01/02/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:57 pm | |
| Sonuçta o kişi Lord, falan =P Bu bir tercih meselesi =D
Şimdi de kız kıza oldu... =D | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 9:58 pm | |
| Bu konu giderek ahlak sınırlarını daha çok aşıyor sankim =D
Benim altıma bir kız mesaj atsın da sağlıklı bir oyun olsun xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 10:00 pm | |
| Ehem. Lady meydi dinlemem gebertirim. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 10:01 pm | |
| Bilemiyorum, ne kadar sinirleneceğimi hayal bile edemiyorum, gerisini siz düşünün :) | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 10:02 pm | |
| Hayalete n'apabilirsin ki? Hehe... Elimden çekerler ikisi de xD | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 10:05 pm | |
| Aah, aah! Bana bunu da mı yapacaktın, Lord kardeş?! | |
|
| |
Darq Black Manken
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Çarş. Şub. 03, 2010 11:48 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Şub. 06, 2010 1:27 pm | |
| Ne diyim, tercih meselesi... xP Bir şekilde intikam alırım tabi, ama bunun için fazlasıyla acımasız bir moda girip zalim ve sadist düşüncelere gömülmem gerekir xD Gömülürüm artık :D | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Şub. 06, 2010 1:29 pm | |
| İkisini de -kelimenin tam anlamıyla- yerim =D | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Şub. 06, 2010 1:33 pm | |
| Uuu korkarım ben, bir şey yapamam böyle bir durumda :D Tüyerim direk xD | |
|
| |
| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|