| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|
+17Aphrodite Laneivera Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Shouta Yasuki Elijah J. Mc'Reid Ludmila Orlenda Nieltseva Sachiko Kyoshiro Rosepery Dé Querin Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese F. Xaviér Graimouré Jasonth Wilson Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 2:42 pm | |
| Vampir mampir dinlemez Osman'ı çağırırdım heralde o_O Sevgilim Shouta olacağından x3 x3 x3 | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:24 pm | |
| Aoiyle dertleşmeye giderdim, artık sonra neler olur bilemem =_= | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:27 pm | |
| Ne, hı, nasıl, valla dokundurtmam! Valla kedi keser gibi keserdim *__* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:28 pm | |
| Ben sadece dertleşmekten bahsetmiştim ama >_> | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:29 pm | |
| Tamam işte, üstteki üye sen olmaktasın, sevgilime dokunursan keserim seni *__* | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:32 pm | |
| Sevgilim falan yok, ama o ne yapar merak ediyorum. o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:35 pm | |
| Multi player oynamak istiyor olabilir :P | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:39 pm | |
| Kız olsaydım keşke beni onunla aldatsa derdim! Ama erkeğim! Aldatması komik olurdu? x) | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:39 pm | |
| Lalala *-* Ne yapıcağımı Hyde anne ile Gackt baba biliyoğ *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:41 pm | |
| Sevgilim falan yok maalesef, ama onun sevgilisi benimle aldatsa neler olur çok merak ediyorum. XD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:42 pm | |
| Hahaha çok kötü olurdu inan o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:43 pm | |
| Ben biliyorum, ertesi gün üçüncü sayfa haberlerinde iyi bir pozu çıakrdı +_+ Dokunmam onun sevgilisine, o da beimkine dokunmadıkça XP | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:48 pm | |
| Nasıl olurdu? Ailemden değil ki O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:49 pm | |
| Tam tersini söylemişim. Yani Vladimir benle aldatsa ensest olur. XD | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:51 pm | |
| Karıştı, Janice ve Anika'ı sevgililerini çözümlemek bile daha kolaydı. Vladmir'in kardeşiyse, yandık ama. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:54 pm | |
| Dokunmaz ben onunkine dokunmazsam *__* | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 4:59 pm | |
| Di mi? Yoksa Vladimir mahvedebilir. *___* Ne kadar nazik ve sempatik olsa da, sadistçe fantezileri varmış. XP Kolayca sarkacak biri değilim, kendisi gelirse hayır demem ama. XD | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 5:03 pm | |
| Kaoru bu işe sevinmiş, sadistçe fantezi konusuna ama Hangisiyle aldatacak merak ettim. Boyd, Janice, diğer vamp kızımız vardı bir de. | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 5:15 pm | |
| Aslında Boyd olabilir, yani Rain. XD Bir hayat kadını yılların rahibini ayartmaya çalışırsa neler olur? Az sonra. XD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 5:25 pm | |
| Rain mi yılların rahibi, hehe. Çok eğlenceli olacak :P | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 5:27 pm | |
| Shouta'dan beklerim zaten T_T | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 5:29 pm | |
| Benden bekleme ama, yani =_= | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 5:35 pm | |
| Tamam o zaman ondan beklemem X3 Ama Shouta bu T_T .. | |
|
| |
Shouta Yasuki Chornoye Pravda Basçısı
Mesaj Sayısı : 24 Tarafı : Solağım ben o_O Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 5:41 pm | |
| Ehem. Sanırım imkansız (: | |
|
| |
| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|