| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|
+17Aphrodite Laneivera Alice E. Hammond Fiore Ann Muschi Shouta Yasuki Elijah J. Mc'Reid Ludmila Orlenda Nieltseva Sachiko Kyoshiro Rosepery Dé Querin Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Rain Destiny Gamaliel Tess Meridith Albanese F. Xaviér Graimouré Jasonth Wilson Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 6:51 pm | |
| | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 6:53 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 6:57 pm | |
| Ben senin kız arkadaşını ne yapayım ki -_-" Ama sevgilim sana ilgi gösterirse büyük ihtimal zevkleri değişmiştir diye düşünürüm. Bkzn: Uke Vladimir .-. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 8:19 pm | |
| Farketmez, sabit bir sevgilim yok zaten O.o | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Cuma Ocak 22, 2010 11:02 pm | |
| Olar. Hiç sorun olmaz yani de... Rp sevgilim büyük ihtimalle biseksüel olmayacak o.O O bana özgü. xD | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 12:53 pm | |
| Ouf o benim sevgilim zaten. =) Beni kendisi ile aldatamaz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 12:55 pm | |
| Dimi. Garip olurdu biraz. xD Şimdi. Benim sevgilim bi'tane; ama harem var. Haremden biri aldatsa tınlamam. Onlar zevk ne de olsa xD Kendisiyle de aldatamıycağına göre... Cık. Sorun yok. xD | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 1:22 pm | |
| Sevgilim olsa saçını başını yollardım da dua etsin yok xD | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 1:27 pm | |
| Erm... Sadistçe şeyler yapardım bence... | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 4:15 pm | |
| Boyd var ya boyd, yüzünü göremezdi bir daha onun. ^^U | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 4:22 pm | |
| Vladimir bakmaz ki bir kıza.Yani olanağı yok. XD Beni kendisiyle aldatamayacağına göre de, sorun yok. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 4:24 pm | |
| Ayğından"Hönk!" gibi garip bir ses çıkardı. Büyük-küçük xD. Cinsiyet de giriyo işin içine xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 5:10 pm | |
| Sübyancı bi' sevgili? Heey. O benim kurgum olcak xD *6. sınıflarla garip ilişki durumu yapabilitem var diğer üyeliklerle xD* Ayrılırdım. Özenti sevgili istemez x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:23 pm | |
| Kızıl saçlı biriyle başa çıkamazdım, sanırım X3 | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:35 pm | |
| Şinci... Sevgilim ona bakar mı bilmem de, o sevgilime bakar o.O İkisini de yolarım. xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:36 pm | |
| Heralde ikisini de yolardım O.O Repe sevgilim olmadığına göre sorun yok *-* Iska. Sevgilimin kim olacağına bağlı O.O | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:38 pm | |
| Aynen katılıyorum. o.O Kurguya göre değişebiliyo' bi' de... Zevkineyse, istediğini yapsın. Aşıksam, sonu fena olurdu xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:43 pm | |
| İşte, aynı fikirdeyiz O.O Mesela sevgilim bir çekikse, heralde paralardım O.O Ama değilse varsın onun olsun aramızda bir sevgilinin lafı mı olur xD | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:44 pm | |
| Sevgilim, Jensen/Hayden/Boyd değilse aynen. Sorun olmaz... xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:47 pm | |
| Sevgilin onlardan biriyse korkman gereken en son kişi benim bebek *.* Çekik olmayanlara nadir bakarım *.* Ama çekiklerime bakanları da nadir affederim *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 6:51 pm | |
| Çekikler senin olsun, gerisi benim. x.x Tamam, sorun yok o zaman. xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD C.tesi Ocak 23, 2010 7:00 pm | |
| Evet evet çekikler benim gerisi senin *__* Her türlü Asyalı benimdir ama *__* Koreli, Çinli, Japon, Tayvanlılar, Taylandlılar bile *__* Ve saymadığım geri kalan herkes *__* [ Emin değilim doğru yazdığıma olsun *__* ] | |
|
| |
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 1:37 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD Paz Ocak 24, 2010 2:37 pm | |
| Yaoi, keyifle izlerdim. İsterse yeni oğlanlar bulurdum ona +_+ | |
|
| |
| RP Sevgiliniz Sizi Üstteki Üyeyle Aldatsa :D Tepkiniz Ne Olurdu ? xD | |
|