| Üye Resimleri | |
|
+44Fiore Ann Muschi Zinaida Vinogradov Aaron West Allison Godric Mick Appeals Mia Claire Abbey Tyson Terry Jack Anthony Black Tess Meridith Albanese Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne Daniel Williams Patrick S. Patel Lionel Avigdor Goldstein Jackié Grov'e Clêz Justin Isaac Black Kristen Aurelié A'lle Jonas Taylor Black Vladimir Stepan Nieltsev Claire Trisha Wayne Nicholas Wayne Jasper Ruby Black Michael Nymins Miller Nerissa Olivia Wolf Victoria Lynn Hogan Darq Black Johnny Tomas Black Vittoria April Brigham Edward Stephan Franclés Yvés M. Demoré Britney Vera Curtis Riley Beth McConnor F. Xaviér Graimouré Aimèe Dèmon Black Felicia Ashley Garcia Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Max Miller Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Rabel Xyre Anette Sophia Miller Sean Jake Miller Diego Black 48 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 2:44 pm | |
| Ayakkabı bağlamıyor ki Buseğğ -_-" | |
|
| |
Claire Trisha Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 214 Gerçek İsim : yaqmur.. Patronus : 'yarasa' Tarafı : darkSide..! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : özqür qöLqe Özel Yetenek : Zihinbendar.. Evcil Hayvan : Kuzgun Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 2:45 pm | |
|
En son Claire Trisha Wayne tarafından C.tesi Ağus. 08, 2009 12:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 4:10 pm | |
| :lol: Claireee :lol: Saçlarındaki kırmızı renge hasta oldum ^^ | |
|
| |
Claire Trisha Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 214 Gerçek İsim : yaqmur.. Patronus : 'yarasa' Tarafı : darkSide..! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : özqür qöLqe Özel Yetenek : Zihinbendar.. Evcil Hayvan : Kuzgun Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 4:19 pm | |
| pearcinqLer varken maviydi :D onuda özledm şmdi :D | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 5:41 pm | |
| Ben de bu piercing işini düşünüyorum, ama sağlığa zararlı diye çekiniyorum açıkçası. ^^ Gerçekten o kırmızı renk yakışmış. Mavi de güzel durur. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:04 pm | |
| Dilimde kaşımda dudağımda vardı.Sağlık problemi yaşamadım ama peltekleşmek ve konuşma bozukluğu gibi getirileri oldu :D çıkardım bnde :D Ve teşekkür ederim ^^ | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:37 pm | |
| zuhahaha dönüşüm muhteşem olduuu xDxD bende resmimi koymaya karar verdim gerçi bu pc de geçen senenin resimleri vardı bu tariheen yakın bu resmim pek değişmedim zaten bi kahkül eklendi bi de olgunlaşmış bir yüz ifadesi zuhahaha tabi o zamanlar emo gibi bişeydim zuhahaha çok utanıyorum xDxD neyse işte bennn - Spoiler:
ve kahkül kestirmeden önceki ben xD - Spoiler:
| |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:39 pm | |
| Gene banyo yahu. Neyse kafa çevirmedik.
İkinci fotoğrafı göremedm ama beğendim. Göz koymak :'P ;D | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:41 pm | |
| Melanie.. İlk resmini çok beğendim.. Çok güzel ve tatlısın ^^ | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:42 pm | |
| zuhahaha haklısın yaw o zamanki halimden utanıyorum zaten xDxD wc temalı fotoları hiç sevmem ama zamanında bende çekmiştim işte zuhaha xDxD saol yorum için :D ve Melania teşekkür ederim cnm xDxD | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:44 pm | |
| Melanieee çok güzelsin^^ Neden gözlüğünün üstünden baktığını anlayamadım ama xS | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:48 pm | |
| haha teşekkürler bilmem alışmışım ole ne zaman fotoğrafımı çeksem direk yukarıdan bakıyorum xDxD yorum için saol xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:49 pm | |
| Sanki bir yerden tanıyor gibiyim. Hiç yaz kampına falan gittiniz mi? | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:51 pm | |
| - Pearl Beth Side demiş ki:
- Sanki bir yerden tanıyor gibiyim. Hiç yaz kampına falan gittiniz mi?
yo hayır gitmedim xDya biriyle karıştırıyorsun ya da başka bir yerden tanıyorsun xD kamp dışında bi yer nerden olabilir sence? :scratch: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 6:58 pm | |
| Bilmiyorum ama öyle geldi birden :-\ | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 7:01 pm | |
| hmm belki bi yerde görmüşsündür? okul yada ne biliyim alışveriş merkezi gibi xDxD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 7:13 pm | |
| Beni Beğenenlere Teşekkür Ederim! | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:35 pm | |
| @Melanie: Bakışlarına bayıldım, sende tam yazar olacak bir tip var. xD O gözlükler de bitirdi beni. o_O Dinlendirici bahanesiyle alsam mı acaba? Hem askerde komando olmam. xD (Korkak mod xD) | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:37 pm | |
| Vlademr yakıstıramadım sana senin gibi bi adam komando olmalı :D Çok güzel çıkmıssın merve ilk resmn cok süper | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 9:05 pm | |
| haha teşekkür ederim yorumlarınız için xD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 9:06 pm | |
| phahah xD sağol kankaa xD | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 10:30 pm | |
| Resim büyük ama k.bakmayın Resimdekiler : Sağdaki : Kadim (Jonas Taylor Black)
Ortadaki: Ben
Soldaki: Seçkin (Justin Isaac Black) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üye Resimleri Çarş. Tem. 29, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
| Üye Resimleri | |
|