| Seyir Defteri | |
|
+27Sachiko Kyoshiro Iris Brigitte Depaisé Janice Audorphe L'Amour Babette Grishold Donna'Maria Clarieé Pia Anika Freyja Jørgen Mia Claire Abbey Aimèe Dèmon Black Kaoru Ai Kira Riley Beth McConnor Zinaida Vinogradov Althia I. Lonicera Swieta Miranda Andié Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Nymph Appeals Mellysa Jessica Andié Dianne Dickenson Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Vladimir Stepan Nieltsev Godric Mick Appeals Robert Brandon Eclipse Jack William Black Aqua S. Doherty Winona Bannatyne Loranne Elizabeth Widmore 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| |
| |
Iris Brigitte Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 27 Nerden : İzmir. Tam hem de. xD Meslek : Ö'renci. Gerçek İsim : Esra. xD Patronus : Yaş tutmamak. Tarafı : Iııı, aydınlığa meyilli ama tutmuyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 12 oluyor galiba. *-* Asası : Porsuk. Porsuk ağacı , 131/2 , Anka kuşundan tek bir kuş tüyü. Evcil Hayvan : Karakurbağası, Etta. Kayıt tarihi : 06/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 8:40 pm | |
| 22:39 Adamın biri var mısın yok musun'da 1 TL, 200.000 TL ve iki tane 500.000 ile kalmış. Kopmalardayım. xD | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 8:44 pm | |
| 22:43 ~Sıkılıyorum *-* ~Bu sefer Ice-Tea ler soğuk yuppiii ~Hobaaa Britney dinliyorum anağğğm ~Tatlı krizindeyim ~Tam film modundayım ~Bu gece sıkılmak yoook ~Kalbime gömerim o zamaağğğğn ki gömdüm artık yok öyle biri xD ~Çok yüksekte oturmanın iyi yanı perde açık ve kimse beni göremeeez ve şu anda dışarıyı izliyorum ışıklar möthişş *-* ~Bu gün msne girmeyi düşünmüyorum maksat onu unuttuğumu öğrensin xD dün olanlardan sonraa xD ~Hebele hübele heb hüb löm *-* 22:44 Hızlıyım yaw | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 8:48 pm | |
| 22:49
~ Na na na nyaa nyaa.. Kıkırdaması da hoşmuş. Ama Aoi insan değil ki *___* Reita'nın kuzenine ölürüm. Yeeta? Yeni ismi bu olsun. Son olarak Aoi'ye: Boku wa Kimi no Vanilla <33 Demeyi istemek *-* Edit: Saat değişmiş ki. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 8:57 pm | |
| 22.57 Sitenin işleriyle uğraşıyorum.. Dost siteler, aileler, özel yetenekler, profesörler falan filan x.x | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 8:59 pm | |
| 22.58 beşiktaş maçını izliyorum xD | |
|
| |
Candie Bertha Breezy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 20 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Pınar Patronus : Listeye bi' göz atayım. xD Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Başvurulacak^^ Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 15/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 9:41 pm | |
| 22.40
Melo'm sen de mi Beşiktaş'lısın? xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 9:42 pm | |
| 23.42 ıh ıh sadece türklüğümü yerine getirip izliyorum maçı ama yenildiler yazık oldu xD | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 9:43 pm | |
| 23.43 Fotoğraflar gelse, görsem ciğerlerimi :p | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 9:57 pm | |
| 23.57 Sıkıldım, öyle bakınıyorum.. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 9:29 am | |
| ~11.27 Koptuuum xD Beril'i özledim, dersanede midir ki? Ahh, Bursa. Kimini mutlu ederken kimini neden ağlatırsın böyle? Beril, fikrim geldi. Sen Pınar'la yer değiştir xD Pınar Bursa'da oturmak istiyor xD Off, dün Beril'i bıraktığım için ne kadar üzüldüm. Bir de maça da üzüldüm. Sıkıldım ben yaa *ğüğ* | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 12:31 pm | |
| 14.30 Paramore süpermiş yaa <3<3<3<3 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 12:56 pm | |
| 14:56 ~ Yaaaay Gizem *-* Ah Gizem'im neler oldu bugün bir bilsen TT İğrençtii TT Bak hatırlayınca bile gözlerim doldu TT Ama akşam <33 Delireceğim bu akşam <33 Son kez de olsa, her şeyi unutup sadece mutlu olacağım ve keyfime bakacağım. Evet delireceğim XD Mavi maviii, mavi mavii, mavi mavii, mavi mavii.. Bu güzel eylül akşamüstü her yeeeeer, masmavi <3 | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 1:06 pm | |
| 15.05 Spernatural ın Paris Hiltonlu bölümünü merak ediyorum. Aptal Paris :/ Ağzını yırtacam salağın. İnşallah Dean onu öldürür hıh XD | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 1:39 pm | |
| Üstteki sayesinde güldüm *-* Katılıyorum, aptal Paris >_< Dorian Gray'in filmi geçiliyormuş yine. O aptal, budala, sersem prens caspianı oynayan iğrenç çocuğu benim sevgili Dorian'ım yapacaklarmış. Hepsini, hem de hepsini lanetliyorum >___< Doriaaaaan~~ T___T Hollywood sersemlerinin el atmadığı bir o kalmıştı zaten >_< Neyse, RP'ye döneyim >_> 15.39 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 1:55 pm | |
| 15.53 Mavi, mavi xD Aklıma direk şey geldi: ' Miyavi Miyavii, Bu güzel eylül akşamüstü her yeeeeer, Miyaviii <3 '
Of be "A", salak "A". Salak gün, salak Egemen. Niye ağlıyorsun mal, kızı üzüyorsun. ğüğ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:04 pm | |
| 16:04 ~ Ama, ama benim kardeşime dostuma salak demeeğ Gizem T.T " A " ya diyebilirsiğn, ama Egemen olmaz T.T Silikon yanaklı kardeşim çok iyi kalpli ama T.T Lanet olsun sana Bursaaaaağ T.T | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:08 pm | |
| 16.07 Yok ama seni üzemez taam mı *ğüğ* Neyse Bursa'nın da Polyanna şeyini şe'ettik ^^ Bursa İstanbul'a daha yakıın ^^ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:09 pm | |
| 16:09 ~ Yaaaay *-* Bursa kaka, İstanbul cici *-* İstanbul'da çook sevdiğim insan var *-* Gizeğm <33 Bu nedenlee, Polyanna'ya devam ediyoruz =] | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:13 pm | |
| 16.12 Polyanna *mulu* Seviyoruz o kızı biz Pınar'la xD Bursa'da da Güneş var ğüğ Bursa'ya mı taşınsam xD BAAL yazıcam tercilere xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:20 pm | |
| O uyuz çocuk mu oynayacak Dorian'ı? Aptal Hollywood'cılar bir şeyden de kusur kalsa ya. >.< Etraf çakma "yıldız"larla dolu zaten. =_= Gizem, İzmir yolcusu musun yoksa? :P 16:12 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:23 pm | |
| 16.22 Bursa'ya el atıp Beril'i aldıktan sonra onunla birlikte Micchi için İzmir'e yol alabiliriz bence. xD Ama asıl hedef Bursağ *-* Beriil, bak Aydındakileri de İstanbula getirt sen xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:25 pm | |
| Evet, o uyuz çocuk. Hollywood olayını sevmeyen birini görmek güzel ^^ 16.25 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:50 pm | |
| 16:50 ~ Evet, o olabilir Gizööm *-* Bence xD .. Ouf, o " şey " pantolonun altından " o kadarsa " kim bilir gerçeği ne kadardır ?! o_O Hele Aoi o_O Bol pantolon yaa o_O Tırstım desem yeri xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:57 pm | |
| Üstteki üyeden cidden tırsmaya başladım o.o 16.57 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|