| Seyir Defteri | |
|
+27Sachiko Kyoshiro Iris Brigitte Depaisé Janice Audorphe L'Amour Babette Grishold Donna'Maria Clarieé Pia Anika Freyja Jørgen Mia Claire Abbey Aimèe Dèmon Black Kaoru Ai Kira Riley Beth McConnor Zinaida Vinogradov Althia I. Lonicera Swieta Miranda Andié Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Nymph Appeals Mellysa Jessica Andié Dianne Dickenson Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Vladimir Stepan Nieltsev Godric Mick Appeals Robert Brandon Eclipse Jack William Black Aqua S. Doherty Winona Bannatyne Loranne Elizabeth Widmore 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 12, 2009 4:57 pm | |
| 18.56 Kkk kkk! Annemin üstüme fırlattığı pantolanlar tekerrür belirtisi, çamaşır makinesi tekrar boşaltılmış! Güzel kokuyor hepsi, iyi (: | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 2:39 pm | |
| Bilgisayarımı delirten virüs, şimdi de msn'ime el attı. >_< Hiç bir şey göremiyorum 16.39 | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 2:41 pm | |
| 16.40
Bir yandan forum oyunları, bir yandan imvu.. Takılıyorum öyle. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 2:48 pm | |
| 16.46 TB değil önemsediğim, tek önemli olan şey Godric | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 6:21 pm | |
| Forumda yalnız kalmak, sıkılmak, gitmek 20.20 o.O | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 7:30 pm | |
| 21:30 ~ 4 sayfa yazı yazdım parmaklarım isyan ediyor artık. Yarın lanet olası dersneye gideceğim bir de =_= Gizem de yok TT Lanet olsun diyor başlıktan ayrılıyorum TT .. | |
|
| |
Iris Brigitte Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 27 Nerden : İzmir. Tam hem de. xD Meslek : Ö'renci. Gerçek İsim : Esra. xD Patronus : Yaş tutmamak. Tarafı : Iııı, aydınlığa meyilli ama tutmuyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 12 oluyor galiba. *-* Asası : Porsuk. Porsuk ağacı , 131/2 , Anka kuşundan tek bir kuş tüyü. Evcil Hayvan : Karakurbağası, Etta. Kayıt tarihi : 06/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 7:40 pm | |
| 21:39 Şu bir şarkısın sen'deki Şebnem'in insan olmadığını düşünüyor ve hasedimden çatlıyorum. x_x | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 8:41 pm | |
| 22.41 Leverage izliyorum.. Reklamlara girdi. Başlıınca ben tüycem. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 9:03 pm | |
| 23:03 ~ Vee, ana karakter kendini belli eder. Sonunda! <33 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 9:30 pm | |
| İliklerime kadar titredim XP 23.30 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 13, 2009 10:00 pm | |
| 00.00 Hayri Pıtırcık ve Sırlar Odasını izliyo'dum.. Bitti şinci.. Heri'den nefret ettim.. Nasıl kıydı Tom'uma ya o.o Tom'um, Marvoldo'm.. Onun horda Hayriyi öldürmesi lazımdı.. Evvet, fark ettim.. Anti- Hayri'ye bağladım biraz xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 10:47 am | |
| İğrenç bir lejant hazırladım o.O Myra'dan fazla mı esinlendim accaba o.o 12.47 | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 1:01 pm | |
| 14.58 Offf ya çok heyecanlıyım. Christina Aguileranın yeni albümünün demoları Youtubede verildi. Çok güzele benziyor.ALbüm iki CD den oluşacak birinin ismi Darkness diğerinin ismi de Light olacakmış. Zaten albümün ismi de Light and Darkness. Darkness da hareketli elektro şarkılar olurken, Light'ta Slow şarkılar olacakmış. Off ya Kasımda bi çıksada koşarak gidip alsam yeni lbümü. Yerimde duramıyorum heyecandan. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 1:13 pm | |
| ~15.12 Kazandibi candır, kandır. Fazla yemek oldukça zararlıdır. >.> | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 1:15 pm | |
| 15.15 (Vay bee XD) Vinland'ı hemen araştırmaya başlayorum. Nasıl bu zamana kadar araştırmadım ben yaa!! | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 1:28 pm | |
| 15:28
~ Oha Gackt coşturdu o_O Adamdan tırsmaya başladım desem yeridir xD Mavi gözlü taş çekik felan tamam ama güzel adam deşiyo' yani u.U Bak şimdi Gizem'e verdiğim söz geldi aklıma TT Ouf, keşke 3 yetişkin almak serbest olsaydı :ğüğ: Gackt alıp, vampir olmak ve Gizem'e sulanmak istiyorum *-* Eğer o bana avatar imza yapıp ilgimi siteye yöneltmezse sanırım tüm gün film izliycem u.U Sırada Code Blue ve ardından bilmem kaçıncı kez Koizora var, hadi hayırlısı *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 2:50 pm | |
| Canım sıkılıyor T_T 16.50 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 2:58 pm | |
| - Sachiko Kyoshiro demiş ki:
- 15:28
~ Oha Gackt coşturdu o_O Adamdan tırsmaya başladım desem yeridir xD Mavi gözlü taş çekik felan tamam ama güzel adam deşiyo' yani u.U Bak şimdi Gizem'e verdiğim söz geldi aklıma TT Ouf, keşke 3 yetişkin almak serbest olsaydı :ğüğ: Gackt alıp, vampir olmak ve Gizem'e sulanmak istiyorum *-* Eğer o bana avatar imza yapıp ilgimi siteye yöneltmezse sanırım tüm gün film izliycem u.U Sırada Code Blue ve ardından bilmem kaçıncı kez Koizora var, hadi hayırlısı *-* ~16.55 Resimleri aldım yapmaya başlıyorum *-* Gackt, gözler *-* Bana bu çapon sevdasını şe'ettirdin ya Beril xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 3:11 pm | |
| 17:11 ~ Ben işte ya u.U Mükemmelim değil mi u.U * Egoizm havasını elleriyle duman dağıtır gibi dağıtmak * Ama Gaaaaackt o_O Anağm maviş maviş bakınca insan ölüyo xD Yine de abimdir, sulanmam u.U Tamamen Gizem'indir xD Aranızı yapıcam sizin k5k5 xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 3:15 pm | |
| ~17.15 Beni duvara itip kendi silahımla vuracak diye tırsıyorum xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 3:37 pm | |
| 17:37 ~ Çok pis Gackt etkisinde kaldım lan. *-* Asabımı bozan ilk kişi olan abimi deşmeyi düşünüyorum u.U Silahımı verin lan benim! u.U Dıkşın dıkşın! u.U | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 9:37 pm | |
| Üsttekiler Gackt ve Hyde'ın filminden mi bahsediyor acaba? *-* Ve toplu konuşma zımbırtısını eklemiş bulunmaktayım, gece gece kimsenin olacağını sanmıyorum ama denemek iyidir o.o 23.37 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 14, 2009 9:58 pm | |
| 23.59 WoW oynuyorum öyle.. x.x | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 15, 2009 10:45 am | |
| 12.45 Buluştular ve gidemedim :( | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|