| Seyir Defteri | |
|
+27Sachiko Kyoshiro Iris Brigitte Depaisé Janice Audorphe L'Amour Babette Grishold Donna'Maria Clarieé Pia Anika Freyja Jørgen Mia Claire Abbey Aimèe Dèmon Black Kaoru Ai Kira Riley Beth McConnor Zinaida Vinogradov Althia I. Lonicera Swieta Miranda Andié Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Nymph Appeals Mellysa Jessica Andié Dianne Dickenson Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Vladimir Stepan Nieltsev Godric Mick Appeals Robert Brandon Eclipse Jack William Black Aqua S. Doherty Winona Bannatyne Loranne Elizabeth Widmore 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 2:58 pm | |
| 16.57 Tamam Beril, sakinim. Off koptum cidden. xD 2.80 xD Hey Allah'm xD ' Do it yourself ' xD xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:00 pm | |
| 17:00 ~ "Do it yourself" Evet, Meew bence de XD Öldüüüüm xD Gizeem hala gülüyorum ben xD Ya ama, Kaoru, o resmi görsen o_O Of o nedir öyle?! o_O Ya cevap vermeyin tamam biliyorum ne olduğunu xD | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:01 pm | |
| Pm den atmasını istiyorum o.O
17.01 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:02 pm | |
| 17.01 " -Saçımı yıkadım. -Afiyet olsun. " Ah yeniden koptuuuuum. xD xD Güldüm ölmekten xD Off Meew xD Sakinim. ^^ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:04 pm | |
| Beril ciddi anlamda beni korkutmaya başladı. o_O 17:01 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:05 pm | |
| İster istemez, ünlülerimizi mi röntgenliyorlar diye düşünüyorum O.o 17.05 | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:36 pm | |
| Katılıyor, ve ciddi anlamda tırsmaya başlıyorum. o_O 17:07 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:40 pm | |
| 17:40 ~ Röntgenlemek biz fanların işidir xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:41 pm | |
| Rötgenlenmekten rahatsız olmaz Kaoru XD
17.41 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:42 pm | |
| 17:42 ~ Yaa, ama resmi gördün o_O .. Röntgenlemek bile değil sadece bakmak bu xD Meew gel bak demiş ne yapabilirim xD Ruki konserde kendisi coşuyor o_O O da direk gel izle diyor o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 3:44 pm | |
| İmza yapacağım o resmi o.O Ruki cidden çoşuyor. Miyavi de öpen adam misali önüne geleni öpüyor konserlerde. İzle canım sorun değil, likörüme bir şey katmadığın sürece istediğin kadar bakabilirsin XP 17.44 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 4:17 pm | |
| Yeni bir Nuri Alço vakası mı oluyor? xD o_O 17:48 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 4:20 pm | |
| 18.20 Başım çatlıyor. Beril için her yöne 300 SMS aldım xD Telekoma dalmak >.> O kadar beklemiştim. Teşhisi koydum, gülmekten ağrıyor başım. Of Beril'i özledim xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 8:27 pm | |
| 22:27
~ Yaaay ne mükemmel geceydi ama. Çok mutluyum ahahah -_-" Feminist olucam ben u.U Yok ya olmayacağım, Meew ve Aoi için. Kenichi de var tabi. Ama Aydın'daki Türk erkeklerine karşı feminist olmaya karar verdim -__-" En azından buradaki insanlara o_O Böö hepsine >.> Onlar için üzülmüş müydüm ben ya, salak ben. Bir Egemen var, kardeşim o, başkası da yok artık *-* Aah Gizemim gelse de emesene her şeyi anlatıp rahatlasam xD | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Eyl. 16, 2009 9:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 12:18 pm | |
| - Sachiko Kyoshiro demiş ki:
- 22:27
~ Yaaay ne mükemmel geceydi ama. Çok mutluyum ahahah -_-" Feminist olucam ben u.U Yok ya olmayacağım, Meew ve Aoi için. Kenichi de var tabi. Ama Aydın'daki Türk erkeklerine karşı feminist olmaya karar verdim -__-" En azından buradaki insanlara o_O Böö hepsine >.> Onlar için üzülmüş müydüm ben ya, salak ben. Bir Egemen var, kardeşim o, başkası da yok artık *-* Aah Gizemim gelse de emesene her şeyi anlatıp rahatlasam xD 14.16 Ne oldu o_O O "A" ne yaptı yine o_O Ya da bir şey yaptı mı? Nazlı'yla mı barıştı yoksa, aklıma ilk gelen bu oldu o_O Gerçi sen şimdi dersanede olmalısın ki o_O Ayy, of. Merak ettim şimdi. >.> Ahh, dersanenin hiçbir günü bu kadar mutlu olmamıştım xD Göktüüüüürk *-* Eko-minimiz *-* Böceğimiz *-* Yarın mükemmel olacak; Göktürk Ferhat Aylin Büşra Pınar *-* Bayram Hoca'ya: Hocam biz sadece paylaşım yapıyorduk. " Paylaşmak Güzeldir. " xD xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 3:08 pm | |
| 17.05 GG'nin bir bölümünden 1020 resim çıkar mı, çıkarmışlar o_O Nate yine bir başkasıyla birlikte >.> Serena'nın peşinde bir sapık ve pis photoshopçular var xD Vanessa da yeni biriyle birlikte xD Ahh, en çok Chuck ve Blair'a koptum. Yine değişmemişsin Chuck. xD " Chuck ve sarışının teki asansörde yiyişirken Blair yakalar ancak Blair'ın tek yaptığı sarışını tuttuğu gibi asansörden atarak Chuck'ı öpmek. xD " Erik Jenny'le ne yapıyor işte onu çözemedim. xD Georgina neden bu bölümde yok merak ettim gerçi o_O Alt yazılısını izlemek nasip olsa o_O | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 4:48 pm | |
| 6:48 ~ Artık ezberledik, başka haber verseniz ne olur kardeşim? ~ | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 4:57 pm | |
| 18.56 Üstteki Cem Garipoğlu'ndan bahsediyor, muhtemelen. Bu gün o adamın bizi bu kadar güldürdüğüne inanamıyorum. xD | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 6:43 pm | |
| 8:43 ~ Evet, ondan bahsediyorum. Dünyada ne manyaklar varmış da haberimiz yokmuş, bavula sığmadığı için kafasını kesmiş. Akli dengesi yerinde değil bunun, yakında salarlar. Hep bu manyaklar yüzünden ölmüyor mu binlerce insan? Maşallah aile boyu farklı kanallarda çıkmışlar, amaçları ne? Madem kızın öldü, otur oturduğun yerde, oraya buraya çıkıp şov yapmanın alemi yok. ~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 6:51 pm | |
| 20.51 O adam çıkacak, fazla kalmaz içerde. ^^ Adamda 25 tipi var, daha 18'ine girmemiş >.> Salak yaa >.> | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 7:08 pm | |
| 21:08 ~ Bursaa, yakında evim olacak lanet yer ^^ Nefret ediyorum burdan ^^ İstanbulu istiyorum *-* Yok ya, beni eski şehrime bağlayan çook az şey var ^^ Daha kolay olaak taşınmak ^^ Hala bi tek Egemeeen *-* xD Canım dostuğm kız dostlarımdan daha çok seviyorum desem yeri xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 7:10 pm | |
| 21.09 Bursa (N) İstanbul (Y) Ouff, ama neyse, daha yakın ^^ Egemeeen, o da gelsin seninleee xD "A" , elimde kalacak >.> Nazlı zaten kendini ölmüş bilsin >.> Aydın'a bir gitsem dağıtacağım orayı xD Kıskanıyorum ben Bursa'yı, Eg'yi, Güneş'i, İrem'i ğüğ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 8:07 pm | |
| 22:07 ~ Ouuf Gizem msn'den kaçtı T-T Dayanamadı tabii bana XD Neyse ilhamı bekleyip Kaoru ve Vladimir ile olan rp'e cevap yazmalıyım o_O Yağmurun ısrarları üzerine vikisözlüğe de bakmalıyım ~~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 17, 2009 8:15 pm | |
| Yeni avatar imzam üzerinde çalışıyorum. İğrenç oluyor evet 22.15 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|