| Seyir Defteri | |
|
+27Sachiko Kyoshiro Iris Brigitte Depaisé Janice Audorphe L'Amour Babette Grishold Donna'Maria Clarieé Pia Anika Freyja Jørgen Mia Claire Abbey Aimèe Dèmon Black Kaoru Ai Kira Riley Beth McConnor Zinaida Vinogradov Althia I. Lonicera Swieta Miranda Andié Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Nymph Appeals Mellysa Jessica Andié Dianne Dickenson Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Vladimir Stepan Nieltsev Godric Mick Appeals Robert Brandon Eclipse Jack William Black Aqua S. Doherty Winona Bannatyne Loranne Elizabeth Widmore 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 31, 2009 1:39 pm | |
| 15:39 Avatar imza yapıyorum. :S | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 31, 2009 1:39 pm | |
| 3.39 Arkadaş bulmuş, onun telefondan aradık :P Tatilde bol bol görüşmüşler belli ki. Ececiğim falan ^^ Neyse sohbete giriyor :P İnternetin aklı bir karış havada, yine google'ı açmıyor. | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Ağus. 31, 2009 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 01, 2009 1:54 pm | |
| ~15.54 Dersane yorucu bi'şey >.< | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 01, 2009 2:08 pm | |
| 16.07 Avatarım neden normal boyutlarında görünmiyoo :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 01, 2009 2:10 pm | |
| ~16.10
O haa o_O onları bizim dersaneye yazdırmakla hiç iyi bir şey yapmamışım o_O | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 03, 2009 12:18 pm | |
| 14:18
Obama'nın fontunu yapmışlar. *-* | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 03, 2009 12:40 pm | |
| 14.39 O_o_O Kaan O_O_ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 03, 2009 3:12 pm | |
| ~17.11 Cidden Berilsizlik bana yaramıyor kendimi kolaya vurdum TT Berili özledim yaa bak Beril ne hale düştüm sensiz TT Keşke konferans görüşmede kalan 9 kontörümü yemeseydim de Berili arasaydım TT Egeye mi mesaj atsam o_O Beril onla mıdır şimdi o_O | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 04, 2009 9:22 am | |
| | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 04, 2009 9:29 am | |
| 11.29 Bekle beni Lost, ben geliyorum :lol!: [Yok adaya geri dönmekmiş, yok şuymuş buymuş... Gerçekçi olun nan] | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 04, 2009 9:31 am | |
| ~11.31 Kira's laugh xD kopuuuş xD yakında kira gibi gülücem, deliriyoruuum xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 04, 2009 9:40 am | |
| 11:39 Bende koptum nihahahha hııı nihahaaa xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 04, 2009 9:41 am | |
| ~11.41
Kopulmayacak gibi değil zuhahhh xD İki saattir dinliyorum, üstelik techno versiyonunu xD Edit: Ben bu gün delirmezsem bir daha delirmeeem xD Lol the best :lol!: Beril sen bunlara beni güldürmek için göndermiştin sözde delirticeksin beni xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 04, 2009 8:25 pm | |
| 22:25 Uuww hocam 40bin kazandı xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 05, 2009 10:50 am | |
| 12.49
Ne biçim rüyaymış.Çok etkili.Hlala ağlıyorum :(
15.15
Aptal Sims Mal Sims Niye Açılmıyorsun Pislik ! 15.33 Pazar Sonunda Stripped Live in UK indi ohh.Hemde HD XD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 11:48 am | |
| 13:48 Dedem ölmüş. :shock: Ben de diyorum bu uyku katilleri nasıl izin verdi uyuyayım ikiye kadar. -_-" | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 11:49 am | |
| 13.50 Başın sağolsun o__O | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 11:53 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 11:58 am | |
| 13:58 Yok, zaten 2. dünya savaşı için 2 kez askere çağrılmış biriydi, hani şok olmadı ama garip yav. *-* Ehm, dostlar sağolsun. *-* | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 12:42 pm | |
| 14.37 üff fön makinesi bozuldu saçım ıslak kaldı =( | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 12:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 12:46 pm | |
| | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 07, 2009 1:14 pm | |
| 15:14 ~ Vee Beril geri döner. ~ Giiiizeeeem giiiizeem <3 Sevgili yeşil hatta kimi zaman kırmızı üzüm <3 Seviliyorsuun hem de aşırı <3 ~ Maaal >.> Hayatımda ikinci kez birisinden bu kadar nefret ettim >.> Geri zekalı verin elime boğayım onu >.< Palyaço makyajı yapıp saçlarını yumurta çırpma teliyle karıştırmak istiyorum. Gözlerini oyup yerinde karınca doldurmak, minnacık beynini söküp tüm arkadaşlarına yedirmek istiyorum. Parmaklarını tek tek kırmak, münasip yerlerini e-5'te satmak istiyorum. Çok şey mi istiyorum ?! o_O | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|